Benimde niikahım salonda kıyılacak tüm sevdiklerim karşısında evet demek ve mutlu anıma onlarında şahit olmasını istediğim için böyle yaptık.Bana kalsa ben nikah istiyordum ama nişanlım düğn diye tutturdu o zaman nikah salınd akıyılsın dedim o da sağolsun kırmadı beni ve salond akıyılacak nikahım
Canım benimde 31 Ocak 2009 Saat00 da belediye nikah salonunda nikahım olacak.
Şayet şartlar elverirse aynı akşamda çok yakın dostlarımızı bir yere eğlenceye davet edeceğiz.Bu tür yerlerde kişi başı hesap yaptıkları için mecburen elemem gerekiyor.Gönül isterdi ki herkesi çağıralım ne yazık ki şartlar bunu gerektiriyor.
23 mart 2006 da nikahım oldu 11 haziran 2006 da düğünüm oldu nikahımı önce yapmak zorundaydım çalıştığım yerden evlilik parası alıp kalan eşyalarımı almak zorundaydım ve istanbuldan kocaeline gelin geliceğim için gidip gelmelerim sıklaşmıştı mecburen işten çıkmam gerekiyordu bu nedenle nikahım önce oldu ama tekrar düğün salonunda yapabilirmişiz bilmiyodum açıkçası neyse ama düğün salonumda olmasını isterdim
nikahım düğünde kıyıldı ve avazımız çıktığı kadar
-SONSUZ DEK EVEEEEEEEET,
diyerek çığlıklarımızla boğulan düğün salonumuzda...harikaydı herkesin darısı başına inşallah!
benim de nikahım salonda olacak kısmetse 31 Mayıs 2009
biz hep nikah istedik sonradan düğüne karar verdik e dedik içimizde kalmasın onu da salonda yapalım
Benımde düğünüm 27 Hazıranda,nıkahım geçen hafta oldu.Ama salonda olmasını cok ısterdım,hep öyle hayal etmiştim fakat salona gelmek için cok para ıstıyorlar,vazgectık o yüzden :1no2:
biz düğünden önce kıydıracaz nikahı hafta içi...
herkesin fikrine zevkine sonsuz saygım var ama şahsen memuru salona getirmeye vereceğim parayla 1-2 faturamı öderim evlenince:roflol: