• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nikah Nikahınızı salonda mı daha önce mi?

sel

🦁🧚‍♀️
Kayıtlı Üye
31 Ocak 2008
9.980
1.381
698
kızlar böyle bir başlık var mı bilmiyorum ama varsa kilitlensin zaten.

evlenenler ve ya evlenecekler nikahınızı düğün salonunda mı kıydırdınız yoksa bir kaç ay önce veya daha önce sade olarak memurlukda mı kıydırdınız.

bizim düğünümüze 7 ay var ama biz bazı nedenlerden dolayı bi kaç hafta sonra nikahımızı yaptırmayı düşünüyoruz.

benim nikahim dügünden 3 gün önce oldu
cünkü dügünü hafta sonu yaptik
cok zevkli oluyor ama ayni heyecani iki kez yasiyorsun

nikahım düğünde kıyıldı..
büyükşehir belediye başkanı gelip kıymıştı hemde..havam batsın..:CüvCüv:

Benimde niikahım salonda kıyılacak tüm sevdiklerim karşısında evet demek ve mutlu anıma onlarında şahit olmasını istediğim için böyle yaptık.Bana kalsa ben nikah istiyordum ama nişanlım düğn diye tutturdu o zaman nikah salınd akıyılsın dedim o da sağolsun kırmadı beni ve salond akıyılacak nikahım

benimde düğünden önce oldu malumunuz:))) ve bence çok iyi oldu. içimizden geldiği gibi davrandık...
düğünün de tadı bambaşka olacak...

benımde dugunden önce olucak mecburen baska ıle gelın gıdıorum cıkıs ıslemlerım ıcın gereklı:( ama ısterdım dugun salonunda evet demek:)

Canım benimde 31 Ocak 2009 Saat:16:00 da belediye nikah salonunda nikahım olacak.
Şayet şartlar elverirse aynı akşamda çok yakın dostlarımızı bir yere eğlenceye davet edeceğiz.Bu tür yerlerde kişi başı hesap yaptıkları için mecburen elemem gerekiyor.Gönül isterdi ki herkesi çağıralım ne yazık ki şartlar bunu gerektiriyor.

23 mart 2006 da nikahım oldu 11 haziran 2006 da düğünüm oldu nikahımı önce yapmak zorundaydım çalıştığım yerden evlilik parası alıp kalan eşyalarımı almak zorundaydım ve istanbuldan kocaeline gelin geliceğim için gidip gelmelerim sıklaşmıştı mecburen işten çıkmam gerekiyordu bu nedenle nikahım önce oldu ama tekrar düğün salonunda yapabilirmişiz bilmiyodum açıkçası neyse ama düğün salonumda olmasını isterdim

nikahım düğünde kıyıldı cok güzeldı :asigim::asigim::asigim:

nikahım düğünde kıyıldı ve avazımız çıktığı kadar
-SONSUZ DEK EVEEEEEEEET,
diyerek çığlıklarımızla boğulan düğün salonumuzda...harikaydı herkesin darısı başına inşallah!

benim de nikahım salonda olacak kısmetse 31 Mayıs 2009
biz hep nikah istedik sonradan düğüne karar verdik e dedik içimizde kalmasın onu da salonda yapalım

nikahımız 14 şubat sevgililer gününde kıyıldı... düğün 5-6 haziran da:)

Benımde düğünüm 27 Hazıranda,nıkahım geçen hafta oldu.Ama salonda olmasını cok ısterdım,hep öyle hayal etmiştim fakat salona gelmek için cok para ıstıyorlar,vazgectık o yüzden :1no2:

biz düğünden önce kıydıracaz nikahı hafta içi...
herkesin fikrine zevkine sonsuz saygım var ama şahsen memuru salona getirmeye vereceğim parayla 1-2 faturamı öderim evlenince:roflol:

nikahım önce oldu eşimin işi dolayısıyla birde lojman çıkma durumları var o bakımdan ,dugun eylulde kısmetse..
Allah tamamına erdırsın Sel :Saruboceq:

Back