- Konu Sahibi cileklisuffle
-
yani birlikte yaşayacaksınız düğünden önce kıssadan hisse bu değil mi? açık açık söylesene biz düğünden önce bir şey yaşamayacağız da destek olacağızda bu kadar evirmeye çevirmeye ne gerek var..birlikte yaşayacağız de geç,ah bu gençler ah.Kizlar nikahi once isteme sebebimiz evimizden once benim işimle alakali. Orda hicbir akrabam yok calisinca kalacak yerim yok evimizi aldik fakat apartman yeni yapildigi icin daha tam anlamiyla bitmedi sadece 1 aile oturuyor orda tek de kalamam. Cevreyi bilyorsunuz kizlar kimse laf etmesin diye nikah yapmayi dusunduk o konuda birbirimize destek olacaktik ama aile de ne kadar iyi olursa olsun kimseyle yuzgoz olmak da istemiyorum. Bu konuda aklim asiri karismisti. herkese neden bana ölecekmisim gibi, beni bi daha goremeyekmissiniz davraniyorsunuz diye soruyorum kendimi cok kotu hissediyorum sanki ölecekmisim gibi hissediyorum en mutlu gunlerim fakat ben hic mutlu olamiyorum kizlar gidince bile aklim surekli ailemde kaliyor hic kimseye de yansitmiyorum ne aileme ne nisanlima.. su an icin de nikahtan vazgectim gibi hayirlisiyla su dugun sorunsuz bi sekilde gecsin kizlar ya cok zor bu durumlar cok...
Kizlar nikahi once isteme sebebimiz evimizden once benim işimle alakali. Orda hicbir akrabam yok calisinca kalacak yerim yok evimizi aldik fakat apartman yeni yapildigi icin daha tam anlamiyla bitmedi sadece 1 aile oturuyor orda tek de kalamam. Cevreyi bilyorsunuz kizlar kimse laf etmesin diye nikah yapmayi dusunduk o konuda birbirimize destek olacaktik ama aile de ne kadar iyi olursa olsun kimseyle yuzgoz olmak da istemiyorum. Bu konuda aklim asiri karismisti. herkese neden bana ölecekmisim gibi, beni bi daha goremeyekmissiniz davraniyorsunuz diye soruyorum kendimi cok kotu hissediyorum sanki ölecekmisim gibi hissediyorum en mutlu gunlerim fakat ben hic mutlu olamiyorum kizlar gidince bile aklim surekli ailemde kaliyor hic kimseye de yansitmiyorum ne aileme ne nisanlima.. su an icin de nikahtan vazgectim gibi hayirlisiyla su dugun sorunsuz bi sekilde gecsin kizlar ya cok zor bu durumlar cok...
Kizlar nikahi once isteme sebebimiz evimizden once benim işimle alakali. Orda hicbir akrabam yok calisinca kalacak yerim yok evimizi aldik fakat apartman yeni yapildigi icin daha tam anlamiyla bitmedi sadece 1 aile oturuyor orda tek de kalamam. Cevreyi bilyorsunuz kizlar kimse laf etmesin diye nikah yapmayi dusunduk o konuda birbirimize destek olacaktik ama aile de ne kadar iyi olursa olsun kimseyle yuzgoz olmak da istemiyorum. Bu konuda aklim asiri karismisti. herkese neden bana ölecekmisim gibi, beni bi daha goremeyekmissiniz davraniyorsunuz diye soruyorum kendimi cok kotu hissediyorum sanki ölecekmisim gibi hissediyorum en mutlu gunlerim fakat ben hic mutlu olamiyorum kizlar gidince bile aklim surekli ailemde kaliyor hic kimseye de yansitmiyorum ne aileme ne nisanlima.. su an icin de nikahtan vazgectim gibi hayirlisiyla su dugun sorunsuz bi sekilde gecsin kizlar ya cok zor bu durumlar cok...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?