Merhaba yakında evleneceğim. Nikah şahidi olarak kimseyi kırmak istemediğim için nişanlım ile tanışmamıza vesile olan çok mutlu evliliği olan ve ayrıca bir ikimizin eski patronunu düşündüm. Fakat bu durumu en yakın arkadaşım ve kız kardeşime açıklamak istedim. Enerji olarak bu şeylere inanıyorum. Ve daha ciddiye alıyorum. Arkadaşım çok büyük tepki verdi. Nedimen de olmak istemiyorum dedi. Şahit olarak 4 kişi seçebileceğimizden nişanlıma madem sen patronunu ( onunla hala çalışıyorlar) ve eşini seç, bende arkadaşım ve kız kardeşimi seçeyim dedim. Bu şekilde de biraz anlamı değer kaybedecekti. Birer arkadaş seçelim birde anlamlı olsun diye patronumuz ve eşini seçelim dedik. Bu seferde ablam arkadaşını seçersen düğününe gelmem diyip telefonu kapattı. Yeteri kadar stresli olduğum içim baş edemiyorum. Size sormak istedim. Sizce nasıl ilerlemem lazım? Ya kız kardeşimi, en yakın arkadaşımı ve o da kendi iki arkadaşını seçecek. Bu şekilde bizim planımız tamamen değişecek. Ya da direkt eski patronumuzu ve eşini seçeceğim. Aramız açılacak. Benim için öncelik evli mutlu olması olduğu için diğer karara daha yakınım. Bilemiyorum. Aynı zamanda düğün sürecimde hiç bir desteği olmayıp şahit konusunda bu şekilde direnmeleri hiç samimi gelmiyor. Herşeyi kendim hallediyorum. Gelinlik Provalarıma kadar tek başıma gidiyorum. Ben çağırmadım sürece kimse teklif etmiyor. Bu durumda biraz canımı sıkıyor. Ne yapmalıyım?