Anket Nikah mı? Düğün mü?

nikahmı düğünmü

• nikah

OY: 31 17,9%
  • düğün

OY: 92 53,2%
  • düğün yapmam ama nikahdan sonra eğlence mekanına giderim

OY: 50 28,9%

• Ankete Katılan
    173
düğünnn tabikide mümkünse stadyumda olsun düğünüm:roflol:jeyyar

düğün tabiki...
nikahları sevmiyorum evet hayır sonra paraları tak hadi sonra dağıl....
eğlencesini yapacak tadını çıkaracaksın........

Arkadaşlar biz iki durmuda yaşadık.Eşim ve benim memleketlerimiz ayrı oldugu ve hem ben hem eşimde kendi memleketlerimizin dışında yaşadıgımız için nikahımızı yaşadığımız yerde düğünü eşimin memleketinde düğün sobrası kutlama ve öncesi kınatıda benim memlketimde yaptık.Tüm bu sürünceme 1 haftamızı aldı.Her türlüsünü yaşayan biri olarak.Yaşadığımız yerde nikahın ardından tüm yakıon arkadaşlarımız ve ailelerimizle gittiğimiz bir yemek ve ardından bir gece kulubü eğlencesi düğüne bedeldi.
Çok daha eğlendi çok daha rahattık.Arkadaşlarım hala dalda gecerler .Millet bi kere gelinlik giymek için neler yapıro ,maşallah sen 1 hafta üstünden çıkaramadın diye :))))

Bence düğün. Belki çok karmaşık ve koşuşturmalı oluyor ama olsun bir dahamı yaşayacağız o anı.....
Ama mümkünse kemençe değilde normal bir orkestra olsun ki bol bol oynamalıyım...
Benimkinde en çok kemençe çaldıda.....
:roflol::roflol::roflol:

Dugun derim bir kere olan bise sonucta tum es dost oluyor , ayrica dansla salona giris , pasta ne bilim telasi bile guzel bence..

Tabiki düğün. Ben hiçbirşey anlamıyorum nikahtan. Ne öyle 10-15 dk da oldu bittiye geliyor. İyikide düğün yapmışım.Telaşı, stresi oluyor ama olsun o kadar da dimi.

Söylediklerine katılıyor ve ekleme yapyorum.. a.s.a.s. Ben evlenene kadar hep sadece nikahtan yanaydım.. Nikah kıyılır sonra çok özel bi iki kişiyle eğlenceye gidilir die planlar yapıyordum.. Çünkü düğüne harcanan para boşuna gidiyor die düşünüyordum.. Ama sevgili babacığım "Bir tek kızımı [iki kardeşiz kardeşim erkek ve henüz düğünü olmadığı için ailedeki ilk düğün:roflol:] düğün yapmadan davul zurna çalmadan mı evlendirecem" dedi ve düğün oldu.. Ama iyikide olmuş.. Ve ben düğünümde acaip eğlendim ve çok güzel geçmişti.. Hiç oturmadım sanki gelin olan ben değilim.. Adamlar bizi sahneye bile çağıramadılar.. Çünkü ben hep ortadaydım... İikide düğün yapmışım.. :dance::dance::dance::dance::dance::dance::teytey:

tabikide düğün bir defa olcak:1closedeyes:
derdi zahmeti neyse katlanırım evelallah
sengözlerimebaksanab

Bence düğün. Belki çok karmaşık ve koşuşturmalı oluyor ama olsun bir dahamı yaşayacağız o anı.....
Ama mümkünse kemençe değilde normal bir orkestra olsun ki bol bol oynamalıyım...
Benimkinde en çok kemençe çaldıda.....
:roflol::roflol::roflol:

Bence de a.s
Benim sevgilim aslen Giresun´lu ve onlarin orda horonlari kemenceleri cok meshurdur..
Dügünlerde olmazsa olmazlari yani..
Insallah benim dügün de öyle olmaz :1no2:
Aslinda severim horonu ama abartilmadigi sürece..
Vizz vizz vizz bi süre sonra insanin basini agritiyor..:dilcikar:

İkiside olsun. (amma aç gözlüyüm he)
şaka bir yana ben hem düğün hem nikah istedim.a.s
Önce doğum günümde nikahım oldu. :dance:
Bir ay 10 gün sonrada düğünüm oldu.
sırnaşık şey

Sadece nikah olmaz ama düğün de gereksiz yere masraf. En iyisi nikahtan sonra en yakınlarınla bir yemeğe gitmek ya da bir kokteyl tarzi bir gece.

kesinlikle düğün:dance: hayatım boyunca en çok oynadığım ve eğlendiğim geceydi:teytey:öyle dedikoducu kimse de yoktu ortada koşturan çocuk da yoktu, ya da ben heyecandan ve sevinçten farketmedim:roflol: düğünüm olmasaydı çok içimde kalırdı:icecream:

düğüne ne gerek farrr bız nıkahtan gıttık takı makı dıyosan yapılıyo yıne satennn sonra kafana gore bı yere gıdıp sevdıklerınle eglenebılıysun bısım oyle olmustu valla cok da eglendık dugun olsa bu kadar ıyı olamazdı heraldeee super bı gunduu

ben nikah taraftarıydım sade..ama eşim düğünde düğün dedi düğünyptık :delphin:

Tabikide Düqünn :D Ömrümün unutulmaz ve en güzel günün yaşıycam inşaLLah :D

Back