Anket Nikah mı? Düğün mü?

nikahmı düğünmü

• nikah

OY: 31 17,9%
  • düğün

OY: 92 53,2%
  • düğün yapmam ama nikahdan sonra eğlence mekanına giderim

OY: 50 28,9%

• Ankete Katılan
    173
yakın gelecekte yptığım evlilik planlarımın için de asla düğün yapmak gibi bir planım yok. kesimlikle nikah ve sonrasında eğlence oda belki.

Benim şanım yok muydu pis tosbağa:mymeka:nikahla evlendim,üstelik ben zor şartlarda evlendiğim için gelinlik bile giyemedimsenağlama,ama şimdi olsa yine aynısını yapardım,düğün istemezdim,gelinliği annem ve kızkardeşimin gözyaşları arasında nikahımdan birkaç yıl sonra giydim,ben dünyanın en güzel hatunu olduğum için gelinlik falan giyince herkesi güzelliğimle büyülüyorum,millet hüngür hüngür ağlıyor,bir daha mı yok annem giymem hem kartlaştım hemde güzelliğime dayanamayan insanlara işkence edemem:Roflol:

laa senin durumun başkaa global tosbağaa:teselli:sen kocayı bile zor şartlarda bulduğun için düğün olsun diye diretmemen normal:Roflol:(vurma nann ne vuruyonn:mymeka:)

Nikah istiyorum.Daha sonrasında çok yakınlarımla güzel bir yerde eğlenmeyi tercih ederdim .

bencede nikah arkasından da güzel bir yemek , oldum olası ortalıkta dolaşan çocuklardan, ve dügünde dımtıs dımtıs oynayanlardan haz almamışımdır :Roflol:

cevabıma ekleme yapmayı istiyorum arkadaşlar....:1ninca:
evleneceğimiz zaman o kadar seçeneklerimiz vardı ki.tekne düğünü yapmayı planladık önce.100-150 kişilik falan.sonra kişi sayısının yetmeyeceğini düşünüp bi otel ayarlamaya karar verdik.250-300 kişilik olsun dedik ama yok.yine yetmiyor.(ben 1200 adet davetiye bastırdım.her iki düğündede restaurantlar 600-700 kişilik falandı ve biz yinede sığamayıp bahçelere taştık:)
siz her ne kadar özel arkadaşlarınızın arasında görmesenizde insanlar kendini sizin yakınınız olarak görüyor ve davet bekliyorlar.elbette ben davet etmesem kimse hesap soramazdı ama beni seven insanları kırmış olurdum.düşünün mahalleden bir arkadaşınız sizin düğününüze gelecem diye bekliyor ama siz onu 150-200 kişinin içine alamıyorsunuz.peşi geliyo çünkü.o yüzden ben hayatımın bu yeni dönemine birilerini kırarak,hayal kırıklığına uğratarak girmektense çingene usülü klasik düğün yapmaya karar verdim.tuttuk hem memlekette hemde burada iki restaurant.yayıldık bahçelerine.davullu kemençeli bi eğlendik bi eğlendik.:sm_cool::sm_cool::teytey::teytey::teytey:

bencede nikah arkasından da güzel bir yemek , oldum olası ortalıkta dolaşan çocuklardan, ve dügünde dımtıs dımtıs oynayanlardan haz almamışımdır :Roflol:

sen evlende ortada dolaşan çocuklar kusur kalsın :Roflol::Roflol::Roflol:

kislar bakin benim nikahim ve dügünüm 1ergün arayla 2 farkli sehirde oldu.ikisindede gelinlik giydim.nikahtan sonra eglenmeye gittik.ama inanin dügünün yerini tutmuyo.o cok farkli bi duygu.hatta walla ben bi daha istiyooom.kociskomada dedim .bikac sene sonra bi daha yapcaz

Kesinlikle dugun isterm!
Belki dugunden sonra (saat 12den sonra yani) bir kac saat genclerle eglence mekanina gideriz;)

düğün bencede içinde kalır insanın keşke dememek için düğün yapmak lazım.

Düğünleri hiç sevmem.Gürültü karmaşa pek hoşuma gitmez.Bi kokteyl ya da sade bir kır düğünü olabilir.

bir kere evlenicem kısmetse o nedenle düğün yapmak isterim ama öyle küçücük düğün salonlarından hiç hoşlanmıyorum o nedenle havuzlu bir yerde düğün ya da kır düğünü isterim..

tabiki dugun yahu
ben yanlislikla nikah tiklamisim :)
once nikahi yaptik biz
sonra 15 gun sonra da dugunumuz oldu iyiki de oldu hemde 3 gun superdi allahim cok mutluyum herkese ailesinden yuvasinda mutluluk ver insallah

benim nikahım kokteyli oldu daha sonra yemeğe ordan eğlenmeye gittik sabaha kadar sırf gençlerle...bir daha olsa yine aynısını isterdim ama eşimin fikriydi aynı zevkleri paylaştığım için çok mutluyum

kesinlikle düğün.değer o telaşa.doya doya oynamıştım valla...çatır çatır eğlendik biz.bana ne kim nen derse desin o gün benim günüm.................10-15 dk da bitmesini asla istemem.kiiii düğün bile yetmemişti bana

Gürültü patırtıya hiç gelemem. olsun bitsin temizce. nikah tercihim.Öyle de oldu Allaha şükür..

asosyalliğin zirvesinde bulunan biri olarak olabildiğince az kişiyle nikah tercihimdir...hatta mümkünse sadece şahitler olsun isterim...

Back