Anket Nikah mı? Düğün mü?

nikahmı düğünmü

• nikah

OY: 31 17,9%
  • düğün

OY: 92 53,2%
  • düğün yapmam ama nikahdan sonra eğlence mekanına giderim

OY: 50 28,9%

• Ankete Katılan
    173

Elif

Onur Üyesi
Pro Üye
12 Temmuz 2006
35.065
30.560
1.123
61
Konya
Evlenmek isteseniz sade bir nikahımı tercih edersiniz yoksa kalabalık bir düğün töreninimi

ben düğünleri hiç sevmem yazık günah bissürü masraf düğüne harcanan parayla evleneceklerin çoğu ihtiyacı karşılanır. ben sadece nikah yapıcam ölmez o günleri görürsem..........

Bende nikahtan yanayım.
Ama düğün yapıyoruz.
Düğündeki telaş sıkıntı maffediyor insanı.

Tabiki düğün. Ben hiçbirşey anlamıyorum nikahtan. Ne öyle 10-15 dk da oldu bittiye geliyor. İyikide düğün yapmışım.Telaşı, stresi oluyor ama olsun o kadar da dimi.

Bende Nikahtan Yanayim Düğünlerden Nefffret Ederimm ..
Istediğimi De Yaptim Nikahla Evlendik Sonra Da Eğlence Mekanina Gittik Bence Düğünden çok Daha Güzel Hele O Ortada Koşturup Duran çocuklar Yokmu Düğünlerde Sinir Oluyorum.

bence nikah ....

nikah dan sonra güzel bi yere yemeğe gidilebilinir daha güzel sessiz sedasız hallolur düğün çok telaşeli ya

haydee damatla gelini ortaya alıyoruz dımtıs dımtıs oynamada gör işte
rahat bırakmazlar oyy oyy en iyisi ben nikah yapım ya da yemekli nikah bildiğim kadarıyla florya da var

Ben nikah ve sonra eğlenceyi tercih ederim,düğün hem çok gürültülü oluyor hemde gelin ve damat hiçbirşey anlamıyor,yap nikahı sonra topla arkadaşlarını git eğlenmeye,hem evlendiğini anla hem eğlendiğinisırnaşık şey

Nikah ardındada eğlence en iyisi ...
tam terside olabilir , kır düğünü ve nikah bir aradayerimseniben

kumsalda evlenmek istiyorum Yalınayak, uçuşan bir elbiseyle, gelinliğe benzer bikinide olabilir sengözlerimebaksanab davetlilerin de benim gibi yalınayak olduğu bir düğünle evlenmek güzel olurdu sanırım.. a.s ama bunu bi ben istediğim için hayal olarak kalacağı kesin..

Düğünümde en çok biz eğlenmiştik valla. Çok da güzel olmuştu.Hiç oturmadık. Düğün bizim geleneğimiz kızlar yaa.

Buarada ayıptır sorması düğün ve nikahtan sonraki eğlence arasındaki fark nedir?Biri beni aydınlatabilir mi? yerimseniben

nikah ve eğlenceye oy verdim ama evlenirken mecburiyetten düğünle evlendim. kimse bana sormadı ki) hatta düğün gibide kına gecesi yaptık bir gece öncesinden. (anneme sorsan hiç birşey yapılmadı) eşim illallah etmişti birdahamı düğün kafamçokkarıştı hatta oğlum olursada sünnet yok diyordu.
birde bahşiş yüzünden tartışma çıkmak üzereydi az kalsın. şimdilerde birdaha düğünmü aslaaa diyorum..

hayatta düğün yapmam derken iki düğün,bir kına,bir de davullu zurnalı kız almayla gelin oldum:Roflol:iyikide ööle yapmışım.hayatımda en eğlendiğim,en dağıttığım gündü.(o gün bugün toparlayamadım kendimi:Roflol:)
düğün yapmak işin şanındandır bence....şakkıdı

Bende dugunle evlendim, sade nikah ardindan sadece arkadaslarla biyerlere gitmeyi istiyorduk ama laf dinletemedik, harika gecti o ayri =) ama etrafta birsuru tanimadigim insanda vardi en yakinlarimla dogru durust ilgilenemedim bile o kalabalikta. Bende sevmem dugun yani

hayatta düğün yapmam derken iki düğün,bir kına,bir de davullu zurnalı kız almayla gelin oldum:Roflol:iyikide ööle yapmışım.hayatımda en eğlendiğim,en dağıttığım gündü.(o gün bugün toparlayamadım kendimi:Roflol:)
düğün yapmak işin şanındandır bence....şakkıdı

Benim şanım yok muydu pis tosbağa:mymeka:nikahla evlendim,üstelik ben zor şartlarda evlendiğim için gelinlik bile giyemedimsenağlama,ama şimdi olsa yine aynısını yapardım,düğün istemezdim,gelinliği annem ve kızkardeşimin gözyaşları arasında nikahımdan birkaç yıl sonra giydim,ben dünyanın en güzel hatunu olduğum için gelinlik falan giyince herkesi güzelliğimle büyülüyorum,millet hüngür hüngür ağlıyor,bir daha mı yok annem giymem hem kartlaştım hemde güzelliğime dayanamayan insanlara işkence edemem:Roflol:

ben nikah sonrası eğlenceyi tercih ederim kös kös oturan koca karıların karşısında oynamak bana göre diil. zaten ölede yaptım

nikah olsun isterim oh ne güzel sessizce nikah kıyılsın herkes dağılsın bizimde işimiz gücümüz var dimi ama:utangac::Roflol:

nikah ve sonrası eğlence tercihimdir şakkıdı

Back