- 24 Nisan 2013
- 5.848
- 9.870
-
- Konu Sahibi Ayse1980dogumlu
Bende sizin gibi düşünenlerdenim aslında. Hani bir adam imam nikahı teklif ederse niyeti bozuk ama şuda var. Tüm ailesiyle tanıştım, bir evdede yaşamak isterim senle haatı paylaşmak isterim diyor her sorumluluğa barım diyor sadece nikah sadece bir imza benim gözümde diyor. Coğumuz gibi başkasında kesin o adam köyü niyetli derdim ama işte şimdi acabası oluyor insanın
bence kesınlıkle evlılıkten korkuyor kaldıkı 20 yasında kızı varmıs aranızda az yas farkı var , o kadar sene babasıyla bır hayat surmus su an evler ayrı olsada tatıllerde vs gelıp gıdecek sızı kıskanabılır , erkekler genelde velılıkten korkuyor hele kı daha once kotu tecrubeyle sonuclanan evlılıklerı olduysa ama dını nıkaha evet , resmıye hayır demesı kafamı bulandırdı..Merhaba sevgili üyeler. Size dün farklı bir konuda danışdıktan sonra bugünde fikirlerinizi almak istedim. Sevgilim 4o ben ise 35 yaşındayım. Onun 20 yaşında bir kız evladı var, kızını yanlız yetişdirmis bir baba. Kız 7 yaşına girdiğinden beri baba kız yaşamışlar şimdi ise kız üniversteye uzak bir şehire gitti yani kendi ayaklarının üstünde duruyor. Bu kız ilk evliliğinden. İkinci kez evlenmiş seneler sonra ama bu bayanda iki ay sonra ya kızın ya ben demiş iki ay sonra ve öylece ayrılmışlar. Şimdi ben hic evlenmedim, coluk cocuğa karışma hevesim var yaşımda 35 ve onu seviyor ve güveniyorum. Brnim icin doğgru insan olduğuna inanıyorum. 6 ay oldu ve evlilik kelimeı acıldığında: aslında hic evlenmemek istediğini söyler, belki ilerde, evlilik tek imza ben sen imzasısda severim hrp yanında olurum der. Yani bilrmiyorum? Bende düsünüyorumki seven erkek sevdigini nikahına almak istemezmi? Hep yanımda oldun istemezmi? Acaba fikri drğisirmi? Yasadıklarımı korkuttu? Yoksa seven erkek ne olursa olsun korkmazmı? Bir erkegin ücüncü evliliği olan varmı aranızda? A birde şu var imam nikahı yapalım diyor nezaman istersen ama imzadan cekiniyor
2-3 sene sonra eşinden boşanırsa sizinle evlenecek benceBirde şöyle diyor işte seni seviyorum frlan hep senle olmak isterim tabi ama resmi nikah değil diyor. Yada en erken 2-3 seneye diyor. Biz mutluyuz işte ama bunu artık kafama takmaya başladım. Yorumlarınız icin sağol
Adam demis ki seviselim ama evlenmeyelim turkcesi bu. Zaten dini nikahin bi gecerliligi yok ki hem madem resmi nikah sadece bi imza aynen hayatim sadece bi imza ne basit dimi evlilik deseydin... bence bu adamdan uzaklasmalisin madem evlilikten korkuyor o zaman ciddi bi iliski yasamasin gununu gun etsin
ee yani aklın yolu birE madem sadece bir imza madem önemsiz madem zaten aynı evde yaşar e nikahtan niye kaçıyor?
Onun gözünde bir şey değiştirmeyecekse neden yapmıyor
çünkü yalan söylüyor..
paşa o damat adayının iki gözünü morartır. ne demek sadece imam nikahı diyeonunda kız evladı varmış... onun kızına böyle bir teklif gitse hoşuna gider miymiş.... bi sor bakalım paşamıza...
Merhaba sevgili üyeler. Size dün farklı bir konuda danışdıktan sonra bugünde fikirlerinizi almak istedim. Sevgilim 4o ben ise 35 yaşındayım. Onun 20 yaşında bir kız evladı var, kızını yanlız yetişdirmis bir baba. Kız 7 yaşına girdiğinden beri baba kız yaşamışlar şimdi ise kız üniversteye uzak bir şehire gitti yani kendi ayaklarının üstünde duruyor. Bu kız ilk evliliğinden. İkinci kez evlenmiş seneler sonra ama bu bayanda iki ay sonra ya kızın ya ben demiş iki ay sonra ve öylece ayrılmışlar. Şimdi ben hic evlenmedim, coluk cocuğa karışma hevesim var yaşımda 35 ve onu seviyor ve güveniyorum. Brnim icin doğgru insan olduğuna inanıyorum. 6 ay oldu ve evlilik kelimeı acıldığında: aslında hic evlenmemek istediğini söyler, belki ilerde, evlilik tek imza ben sen imzasısda severim hrp yanında olurum der. Yani bilrmiyorum? Bende düsünüyorumki seven erkek sevdigini nikahına almak istemezmi? Hep yanımda oldun istemezmi? Acaba fikri drğisirmi? Yasadıklarımı korkuttu? Yoksa seven erkek ne olursa olsun korkmazmı? Bir erkegin ücüncü evliliği olan varmı aranızda? A birde şu var imam nikahı yapalım diyor nezaman istersen ama imzadan cekiniyor
Alti ustu bir imza ise atsin iste ne var?Bende sizin gibi düşünenlerdenim aslında. Hani bir adam imam nikahı teklif ederse niyeti bozuk ama şuda var. Tüm ailesiyle tanıştım, bir evdede yaşamak isterim senle haatı paylaşmak isterim diyor her sorumluluğa barım diyor sadece nikah sadece bir imza benim gözümde diyor. Coğumuz gibi başkasında kesin o adam köyü niyetli derdim ama işte şimdi acabası oluyor insanın