Nikah istemeyen sevgili

E madem sadece bir imza madem önemsiz madem zaten aynı evde yaşar e nikahtan niye kaçıyor?
Onun gözünde bir şey değiştirmeyecekse neden yapmıyor
çünkü yalan söylüyor..

her şeyden önce imam nikahı denen şeyin dini açıdan hiçbir geçerliliği yoktur. resmi nikah varken imam nikahı kıyarak birlikte olanlar zina etmiş sayılır... öncelikle şayet dini açıdan bakıyorsanız bunu bilin.
resmi+imam nikahı kıyarsanız sorun yok.
kısacası resmi nikah tek başına dini açıdan geçerliyken, imam nikahı geçersizdir.

konumuza dönecek olursak, adam resmi olarak imza atmalardan gerçekten korkuyor olabilir. hatta kabuslarına bile giriyordur kim bilir. ama evlenmek istiyorsanız, o imzayı atacaksınız başka yolu yok.

haa ama ben birlikte yaşamak istiyorum derseniz zaten buna da evlilik denmiyor. birlikte de yaşayabilirsiniz.

Tatlım 1.dini nikah dışında resmiyete dökmek istememesi seni aslında gercekten düşündüğün kadar sevmiyor ama arzuluyor olmasındandır. 2.dini nikah dinimiz acısından yeterli değil,Nikahın manası etrafa evli olduğunuzu duyurmak.peygamber efendimiz zamanında böyle resmi bisey olmadığı icin dini nikâhsız birlikte olmak olmuyordu,şimdide aynı sey resmi nikah icin geçerli. 3. Dini boyutunun, psikolojik boyutunun dışında yasal boyutuda var bunun ve bildigim kadarıyla resmiyet olmadan dini nikah kıydırmak yasakve hukuki cezası var. Bunu milletin uçkuruna sahip çıkmak adına değilde kadınların mağdur olmaması adına yapılıyor, cünkü adamın Kafası kızar bos ol bos ol bos ol dedigi zaman tasını tarağını bile vermeden kapının önüne koyar ve sen hic bir hak elde edemezsin bilmem anlatabildimmi

Birde şöyle diyor işte seni seviyorum frlan hep senle olmak isterim tabi ama resmi nikah değil diyor. Yada en erken 2-3 seneye diyor. Biz mutluyuz işte ama bunu artık kafama takmaya başladım. Yorumlarınız icin sağol

bence kesınlıkle evlılıkten korkuyor kaldıkı 20 yasında kızı varmıs aranızda az yas farkı var , o kadar sene babasıyla bır hayat surmus su an evler ayrı olsada tatıllerde vs gelıp gıdecek sızı kıskanabılır , erkekler genelde velılıkten korkuyor hele kı daha once kotu tecrubeyle sonuclanan evlılıklerı olduysa ama dını nıkaha evet , resmıye hayır demesı kafamı bulandırdı..

bızde esımle tanıstıktan 5 yıl sonra bırazda cevrenın ve benım ısteklerım dogrultusunda evlendık o da ılk yıllarda dusunmuyordu ne evlenmeyı ne yenıden cocuk sahıbı olmayı ama su an evlıyız ve bır cocuk ıstıyoruz... tabı en ıyı sen tanırsın , art nıyet yok dersen bıraz daha zaman ver ama oyle ımam nıkahı falan yapma, bızım o resmı nıkahımızdan sonra oldu kı bır surede bırlıkte yasadık ... olacaksa usuluyle olsun yanı..

Birde şöyle diyor işte seni seviyorum frlan hep senle olmak isterim tabi ama resmi nikah değil diyor. Yada en erken 2-3 seneye diyor. Biz mutluyuz işte ama bunu artık kafama takmaya başladım. Yorumlarınız icin sağol
2-3 sene sonra eşinden boşanırsa sizinle evlenecek bence ilişkinin içinde olan sizsiniz ama ben burda okuduklarımla yorumlayacak olursam koşa koşa uzaklaşırdım bu şahıstan..

Adam demis ki seviselim ama evlenmeyelim turkcesi bu. Zaten dini nikahin bi gecerliligi yok ki hem madem resmi nikah sadece bi imza aynen hayatim sadece bi imza ne basit dimi evlilik deseydin... bence bu adamdan uzaklasmalisin madem evlilikten korkuyor o zaman ciddi bi iliski yasamasin gununu gun etsin

erkekler evlilikten niye korkar? diğer kapılar kapandığı için mi :) erkekler için evlilik cennet hayatı be... oohhh yemeğin yapılcak evin temizlencek bulaşığın yıkanıcak ne güzel şey....

ne güzel özetledin bee.... türkçe meali :))) erkek sözlüğü :))

Bu erkekler kendilerini bulunmaz hint kumasi gibi gostermiyorlar mi illet oluyorum. Evet insanin sevdigine deger gostermesi güzel bisey ama bu karsilikli olmali eger ben dege rgormuyorsam kimse degerli degildir. Tamamen yararciyim bu konuda. Sonra kadinlar erkenden niye yaslaniyor niye yaslancak sizin pesinizi topluyoz ondan yaslanmicam Iste

canım sen hiç evlenmediysen ne bileyim evlenmek gelinlik giymek istersin o duyguları sana yaşatmak zorunda kız almak o kadar değil artık. Sizi kolay almasına izin vermeyin bu işin bir yaptırımı olmalı değil mi ? Evli olunca daha zor ayrılık oluyor

Sen isteklerni açıkça söyle. Kaybetmekten korkma. Evlenmek istediğini artık vakit kaybetmek istemediğini söyle. Bu çok normal bir istek. Bu senin evlilik meraklısı olduğunu göstermez. Yok istemiyorsa yolunu çiz sen de. Neden seni böyle oyalıyor ki?

Tsk ederim uorumlatınız icin. Sevgisi az diyen arkadaşlar var, bu enimde aklımdan gecti ama inanınki ilgili, tatlı sözlü her an yanımda olmaya calışıyor her konuda bana yarımcı oluyor. Hediyeler, süprizler aslında bir ekekten istediğim herşey var sadece şu nikah konusu işte. Evlenmeden bir evi paylaşamam ben bunu biliyor

Alti ustu bir imza ise atsin iste ne var?
Adam resmen sana eglenecegimsim, evlenecegim degil diyor, sen hala acabalardan bahsediyorsun.
Ne yani, ailesi de rahat insanlarsa, herkes sevgilisini tanistirir. Kaldiki basindan 2 evlilik gecmis, 40 yasinda bir adam ailesine hesap mi verecek? Beraber yasadigim kadin olarak bile tanistirir size.
Bence psikolojiniz normal degil. Bu yastan sonra yalniz kalirim korkusuyla, boyle cirkin bir adamda bile artilar ariyorsunuz hala.
Yoksa imam nikahi yapalim teklifi basli basina bir hakaret. Hayat sizin tabi, ama cocuk olursa ona yazik olur.

Ben adamin art niyetli olduğundan emin degilim. Sadece sütten agzi defalarca yanmis zaman istiyor. Sizin içiniz rahatlasin diye dini nikah onermis olabilir ki zaten resmi nikah olmadan bunun bir hükmü yok. Ama bence sinirlarinizi cizerek zaman verin eger seviyorsaniz. Yok o kadar asik degilim diyorsaniz baska secenekleri degerlendirin belli ki vaktiniz buna pek musait degil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…