- 22 Haziran 2007
- 3.523
- 2.320
- Konu Sahibi Ayse1980dogumlu
alt tarafı bi imzaysa atıversin o zaman
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Oyalıyormu onuda bilmiyorum aslında sanmıyorum. Ben buyum diyor değişemem nikah yapacam diye söz veremem diyor.
Merhaba sevgili üyeler. Size dün farklı bir konuda danışdıktan sonra bugünde fikirlerinizi almak istedim. Sevgilim 4o ben ise 35 yaşındayım. Onun 20 yaşında bir kız evladı var, kızını yanlız yetişdirmis bir baba. Kız 7 yaşına girdiğinden beri baba kız yaşamışlar şimdi ise kız üniversteye uzak bir şehire gitti yani kendi ayaklarının üstünde duruyor. Bu kız ilk evliliğinden. İkinci kez evlenmiş seneler sonra ama bu bayanda iki ay sonra ya kızın ya ben demiş iki ay sonra ve öylece ayrılmışlar. Şimdi ben hic evlenmedim, coluk cocuğa karışma hevesim var yaşımda 35 ve onu seviyor ve güveniyorum. Brnim icin doğgru insan olduğuna inanıyorum. 6 ay oldu ve evlilik kelimeı acıldığında: aslında hic evlenmemek istediğini söyler, belki ilerde, evlilik tek imza ben sen imzasısda severim hrp yanında olurum der. Yani bilrmiyorum? Bende düsünüyorumki seven erkek sevdigini nikahına almak istemezmi? Hep yanımda oldun istemezmi? Acaba fikri drğisirmi? Yasadıklarımı korkuttu? Yoksa seven erkek ne olursa olsun korkmazmı? Bir erkegin ücüncü evliliği olan varmı aranızda? A birde şu var imam nikahı yapalım diyor nezaman istersen ama imzadan cekiniyor
Canim resmi nikah olmadan kiyilan immam nikahinin bi hukmu yok zaten. arkadas evlenmekten korkuyorsa daha once imam nikahi hic kiymamismi yani bu ne ya hakaret gibi, ben iki kez evlendim ve darbe yedim bosanmak zorunda kaldim simdi sanada cok guvenemiyorum kusura bakma biz boyle mutlu mesut yasiyalim baktik olmadi ben svisirim oyle mosanmayla nafakayla falan ugrasmayiz temiz is oh mis demis kisaca karar sizin ...Merhaba sevgili üyeler. Size dün farklı bir konuda danışdıktan sonra bugünde fikirlerinizi almak istedim. Sevgilim 4o ben ise 35 yaşındayım. Onun 20 yaşında bir kız evladı var, kızını yanlız yetişdirmis bir baba. Kız 7 yaşına girdiğinden beri baba kız yaşamışlar şimdi ise kız üniversteye uzak bir şehire gitti yani kendi ayaklarının üstünde duruyor. Bu kız ilk evliliğinden. İkinci kez evlenmiş seneler sonra ama bu bayanda iki ay sonra ya kızın ya ben demiş iki ay sonra ve öylece ayrılmışlar. Şimdi ben hic evlenmedim, coluk cocuğa karışma hevesim var yaşımda 35 ve onu seviyor ve güveniyorum. Brnim icin doğgru insan olduğuna inanıyorum. 6 ay oldu ve evlilik kelimeı acıldığında: aslında hic evlenmemek istediğini söyler, belki ilerde, evlilik tek imza ben sen imzasısda severim hrp yanında olurum der. Yani bilrmiyorum? Bende düsünüyorumki seven erkek sevdigini nikahına almak istemezmi? Hep yanımda oldun istemezmi? Acaba fikri drğisirmi? Yasadıklarımı korkuttu? Yoksa seven erkek ne olursa olsun korkmazmı? Bir erkegin ücüncü evliliği olan varmı aranızda? A birde şu var imam nikahı yapalım diyor nezaman istersen ama imzadan cekiniyor
Merhaba sevgili üyeler. Size dün farklı bir konuda danışdıktan sonra bugünde fikirlerinizi almak istedim. Sevgilim 4o ben ise 35 yaşındayım. Onun 20 yaşında bir kız evladı var, kızını yanlız yetişdirmis bir baba. Kız 7 yaşına girdiğinden beri baba kız yaşamışlar şimdi ise kız üniversteye uzak bir şehire gitti yani kendi ayaklarının üstünde duruyor. Bu kız ilk evliliğinden. İkinci kez evlenmiş seneler sonra ama bu bayanda iki ay sonra ya kızın ya ben demiş iki ay sonra ve öylece ayrılmışlar. Şimdi ben hic evlenmedim, coluk cocuğa karışma hevesim var yaşımda 35 ve onu seviyor ve güveniyorum. Brnim icin doğgru insan olduğuna inanıyorum. 6 ay oldu ve evlilik kelimeı acıldığında: aslında hic evlenmemek istediğini söyler, belki ilerde, evlilik tek imza ben sen imzasısda severim hrp yanında olurum der. Yani bilrmiyorum? Bende düsünüyorumki seven erkek sevdigini nikahına almak istemezmi? Hep yanımda oldun istemezmi? Acaba fikri drğisirmi? Yasadıklarımı korkuttu? Yoksa seven erkek ne olursa olsun korkmazmı? Bir erkegin ücüncü evliliği olan varmı aranızda? A birde şu var imam nikahı yapalım diyor nezaman istersen ama imzadan cekiniyor