Nikah istemeyen sevgili

Ben kadın olarak söylüyorum büyük konuşmuyorum Allah biliyor içimi
Ama 3. imzayı atmak benim için çok zor.. Bana çok uzak imza, çocuğumda var
Görüşürüm ama evlenmem herkes evine gitsin akşam...
Şunu söylemek istiyorum ikinizin hayattan beklediği şeyler (sizin çocuk isteme ilk imzayı atma gibi) aynı değil
Çok üzülürsünüz... siz henüz ne evlilik nede çocuk tecrübeniz var. Bu adama sizi yorar zamanınıza yazık
Adam kötü mü hayır ama bakış açınız yaşanmışlıklarınız farklı..

Nıkahsız parmagını bıle dokundurma oldu hersey yaşasın işıne gelmedımı Pııırrr ucsun gıtsın ıyıymış:KK55:

bu adamin yerinde olsam bende evlenmem
kac kere dili yanmis
ama size bunu yapmaya hakki yok
sizin basinizdan evlilik gecmemis coluk cocugunuz yok yani
ama imam nikahi yapin tabi üc kere bosol der cani sIkilinca
cok uyaniklik bu
size tavsiyem baska erkek yok mu sorunlu insanlarla ugrasmayin derim

imam nikahı istiyor normal nikah istemiyor. resmi nikahta herkes duyar tabi. hem gizli olsun hem evli olayım. ev vs. alırsam ortak olmasın. babadan maaş alıyorsa kesilmesin. evi temizlesin tüm ihtiyacımı karşılasın. bir nevi kuma gibi...

aklı başında birisi isen salla.

ikinci ihtimal halen boşanmamıştır.

Oyalıyormu onuda bilmiyorum aslında sanmıyorum. Ben buyum diyor değişemem nikah yapacam diye söz veremem diyor.

Tut ki bunu samimi söylüyor yani gerçekten evlilikten korkuyor olsun
Sen onun kendine güveni gelene kadar kaç yıl bekleyeceksin
Yaşın 35, 20 değil bunları düşünmen lazım
Bizim yaşlarımızda bir yıl bile çok önemli bir zaman
Kaldı ki yaptığı teklif çok iğrenç hatta iğrenç ötesi
Bu konuyu deşmekten korkma, otur aklındaki her şeyi söyle
Seni oyalamasına izin verme

alt tarafı imzaysa atıversin imam nikahı da ne yahuuu..resmi nikahsız nikahınızı kıyan imamın imamlığından da şüphe ederim..dost hayatı yaşamaktan farksız benim gözümde kendinize yediriyorsanız kabul edersiniz. Ha birde iki kez boşanan bir adamın neden dikiş tutturamadığı meçhul ki size yaptığı iğrenç tekliften sorumsuz biri olduğu belli.

seni oyalıyor canım yaşım geçiyor diye onu aceleye getirmek istiyosun veya bekleyeyim diyosun ama şimdi evlenmem diyen sonra da der bide üstüne ben sana söylemiştim der bakarsın yılların geçmiş o salağı bekleyerek. başta evlilik düşüncesi olup birşeyleri oturtmak için beklese tamam. ama hiç niyeti yok. imzasız yaşayalım ne demek.. imzasız çocuk yapabilecek misin?

herhalde oldukca zarara ugramıstır dıger 2 evlılıkten olmalıkı 3. bır maddı kaybı gozetemeyecek
yoksa ımzanın baska ne gıbı bır hukmu olabılır sızce?

Merhaba sevgili üyeler. Size dün farklı bir konuda danışdıktan sonra bugünde fikirlerinizi almak istedim. Sevgilim 4o ben ise 35 yaşındayım. Onun 20 yaşında bir kız evladı var, kızını yanlız yetişdirmis bir baba. Kız 7 yaşına girdiğinden beri baba kız yaşamışlar şimdi ise kız üniversteye uzak bir şehire gitti yani kendi ayaklarının üstünde duruyor. Bu kız ilk evliliğinden. İkinci kez evlenmiş seneler sonra ama bu bayanda iki ay sonra ya kızın ya ben demiş iki ay sonra ve öylece ayrılmışlar. Şimdi ben hic evlenmedim, coluk cocuğa karışma hevesim var yaşımda 35 ve onu seviyor ve güveniyorum. Brnim icin doğgru insan olduğuna inanıyorum. 6 ay oldu ve evlilik kelimeı acıldığında: aslında hic evlenmemek istediğini söyler, belki ilerde, evlilik tek imza ben sen imzasısda severim hrp yanında olurum der. Yani bilrmiyorum? Bende düsünüyorumki seven erkek sevdigini nikahına almak istemezmi? Hep yanımda oldun istemezmi? Acaba fikri drğisirmi? Yasadıklarımı korkuttu? Yoksa seven erkek ne olursa olsun korkmazmı? Bir erkegin ücüncü evliliği olan varmı aranızda? A birde şu var imam nikahı yapalım diyor nezaman istersen ama imzadan cekiniyor

özel değilse bişi sorcam birlikte oldunuzmu

Merhaba sevgili üyeler. Size dün farklı bir konuda danışdıktan sonra bugünde fikirlerinizi almak istedim. Sevgilim 4o ben ise 35 yaşındayım. Onun 20 yaşında bir kız evladı var, kızını yanlız yetişdirmis bir baba. Kız 7 yaşına girdiğinden beri baba kız yaşamışlar şimdi ise kız üniversteye uzak bir şehire gitti yani kendi ayaklarının üstünde duruyor. Bu kız ilk evliliğinden. İkinci kez evlenmiş seneler sonra ama bu bayanda iki ay sonra ya kızın ya ben demiş iki ay sonra ve öylece ayrılmışlar. Şimdi ben hic evlenmedim, coluk cocuğa karışma hevesim var yaşımda 35 ve onu seviyor ve güveniyorum. Brnim icin doğgru insan olduğuna inanıyorum. 6 ay oldu ve evlilik kelimeı acıldığında: aslında hic evlenmemek istediğini söyler, belki ilerde, evlilik tek imza ben sen imzasısda severim hrp yanında olurum der. Yani bilrmiyorum? Bende düsünüyorumki seven erkek sevdigini nikahına almak istemezmi? Hep yanımda oldun istemezmi? Acaba fikri drğisirmi? Yasadıklarımı korkuttu? Yoksa seven erkek ne olursa olsun korkmazmı? Bir erkegin ücüncü evliliği olan varmı aranızda? A birde şu var imam nikahı yapalım diyor nezaman istersen ama imzadan cekiniyor
Canim resmi nikah olmadan kiyilan immam nikahinin bi hukmu yok zaten. arkadas evlenmekten korkuyorsa daha once imam nikahi hic kiymamismi yani bu ne ya hakaret gibi, ben iki kez evlendim ve darbe yedim bosanmak zorunda kaldim simdi sanada cok guvenemiyorum kusura bakma biz boyle mutlu mesut yasiyalim baktik olmadi ben svisirim oyle mosanmayla nafakayla falan ugrasmayiz temiz is oh mis:KK47: demis kisaca karar sizin ...

Meali: istedigimiz an yatalim kalkalim ama sorumluluk yuklenmiyim, canim sikilinca da bir defa "bos ol" kolayca kurtulayim.

35 yaşına gelmişsin bu tarz insanın ne olduğunu anlaman gerekirdi.

X