- 16 Haziran 2020
- 4.449
- 9.943
- 108
- 28
Ben 1hafta da adını duyup fotolarda gördüğüm kocamla 10 dakikalık konuşmada tamam diyip evlendim öyle uzun uzun tanimadm çok da mutluyum ama bu demek değil ki herkes çok mutlu olacak. Yıllar geçirdikleri sevgilileriyle yada benim gibi görücü evlenip mutsuz olan mutlu olan insanlar var herşey nasip kısmet tâbi manyak olduğunu bildiğin biriyle nikâhta keramet vardır düzelir diye evlenmkde olmaz.Selam .. eğer evlenecek kişiyi tanıma fırsatı bulmayip yani sadece 2 3 defa görme ihtimali olup düğün yapma karari verildiyse , bir kaç gün içinde tanıyıp , yada daha doğrusu nikahtan sonra daha degisiyormu daha yakın hissediliyormu o o kişiye , öyle duymuştum, yani nikahtan sonra daha iyi mi tanıyorsun . Düğün de hemen nikahtan sonra zaten.
Gerçekten tanımıyorum 4 saat toplamda oturdum ama yanliz değil sonra 1 yıl görmedim biraz korkuyorum ama vazgeçemem artık. Aşk sonradan gelirmis diyorlar.
Mantığıniza yatmış bu kişi birazda huzursuzluktan kaçmak için riske atıyorsunuz kendinizi Rabb'im pişman etmesin sizi inşallah herşey istediğin gibi olur