• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nikah da keramet var ne demek

Sila11

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
7 Mayıs 2022
30
-11
1
31
Selam .. eğer evlenecek kişiyi tanıma fırsatı bulmayip yani sadece 2 3 defa görme ihtimali olup düğün yapma karari verildiyse , bir kaç gün içinde tanıyıp , yada daha doğrusu nikahtan sonra daha degisiyormu daha yakın hissediliyormu o o kişiye , öyle duymuştum, yani nikahtan sonra daha iyi mi tanıyorsun . Düğün de hemen nikahtan sonra zaten.
Gerçekten tanımıyorum 4 saat toplamda oturdum ama yanliz değil sonra 1 yıl görmedim biraz korkuyorum ama vazgeçemem artık. Aşk sonradan gelirmis diyorlar.

Selam .. eğer evlenecek kişiyi tanıma fırsatı bulmayip yani sadece 2 3 defa görme ihtimali olup düğün yapma karari verildiyse , bir kaç gün içinde tanıyıp , yada daha doğrusu nikahtan sonra daha degisiyormu daha yakın hissediliyormu o o kişiye , öyle duymuştum, yani nikahtan sonra daha iyi mi tanıyorsun . Düğün de hemen nikahtan sonra zaten.
Gerçekten tanımıyorum 4 saat toplamda oturdum ama yanliz değil sonra 1 yıl görmedim biraz korkuyorum ama vazgeçemem artık. Aşk sonradan gelirmis diyorlar.
Ay ben 8 senelik sevgilimle evlendim evliliğe alışmak zaman aldı tanımadan nasıl evleniceksiniz? Evlenince ısıncağın ne malum? Aşk sonradan gidedebiliyo bunun kesin bi tanısı yok. Neden tanımadığın biriyle evlenmek zorundasın buna takıldım

Şansa kalmış gibi duruyor bence kesinlikle iyice tanımaya bakın gerekirse erteleyin bu zmanda insan ailesiyle bile anlaşamıyor tanımadığınız bir insanla nasıl bir eve gireceksiniz

Ay yok ya, şimdiye kadar hiç evinizde olmayan biriyle aynı evde yaşamaya başlamak yeterince zor zaten. Biz 4 sene sevgiliydik, ben bile zorlandım. Hele de o ilk sabah uyanıp da yanımda birini görmek çok acayip bir şeydi valla. Görücü usulü mü evleneceksiniz? Herkes sormuş, ben de sorayım neden evlenmek zorundasınız?

Şansa kalmış gibi duruyor bence kesinlikle iyice tanımaya bakın gerekirse erteleyin bu zmanda insan ailesiyle bile anlaşamıyor tanımadığınız bir insanla nasıl bir eve gireceksiniz
Doğru, ama tanıma fırsatım olmadı olmiyacak da yurt dışında kendisi Arabistan da şuan.. ailem ile anlasamadigim.icin ve yasim 30 geçti artık o yüzden evleniyorum ama yaklaştıkça da korkuyorum herşeyden

Ay yok ya, şimdiye kadar hiç evinizde olmayan biriyle aynı evde yaşamaya başlamak yeterince zor zaten. Biz 4 sene sevgiliydik, ben bile zorlandım. Hele de o ilk sabah uyanıp da yanımda birini görmek çok acayip bir şeydi valla. Görücü usulü mü evleneceksiniz? Herkes sormuş, ben de sorayım neden evlenmek zorundasınız?
😕 Gerçekten evimde olmadı yanlız zaman geçirmedik birtek 2 kere ailesi varken gördük ve yazışmalar fln.. ben yaşım dan dolayı ve evdeki huzursuzluk Tan kurtulmak istiyorum..bana iyi davranıyor asinda ama o düğün gecesini düşününce tuhaf oluyorum

😕 Gerçekten evimde olmadı yanlız zaman geçirmedik birtek 2 kere ailesi varken gördük ve yazışmalar fln.. ben yaşım dan dolayı ve evdeki huzursuzluk Tan kurtulmak istiyorum..bana iyi davranıyor asinda ama o düğün gecesini düşününce tuhaf ol
Niye vazgeçemiyorsunuz? Zorunluluğunuz ne?
Bana iyi davranıyor herşey hazır yok diyecek bbir nedenim yok , yaşım da gelmiş.. evde de mutlu değilim

Onu gordugunde kônustugunda ne hissediyorsun peki
Insanlari tanimak imkansiz
4 yillik evliyiz esimle evlenince tanidim onu sizinki basli basina degisik

Doğru, ama tanıma fırsatım olmadı olmiyacak da yurt dışında kendisi Arabistan da şuan.. ailem ile anlasamadigim.icin ve yasim 30 geçti artık o yüzden evleniyorum ama yaklaştıkça da korkuyorum herşeyden
Eger ki onun da kesin net evlenmeye düşüncesi varsa nasıl birisiniz diye merak ederdi diye düşünüyorum her iki taraf için de körü körüne evlenmek biraz absürt olabilir en azından gelip sizi görebilir bir konuşma yapabilirdi benim ablam da yakında evelenecek sevgilisinin ailesi iranda oturuyor sirf tanışmak için bütün aile buraya geldiler ve birkaç gün içinde de tanışacağız inşallah. Bu işler böyle olmalıdır.

😕 Gerçekten evimde olmadı yanlız zaman geçirmedik birtek 2 kere ailesi varken gördük ve yazışmalar fln.. ben yaşım dan dolayı ve evdeki huzursuzluk Tan kurtulmak istiyorum..bana iyi davranıyor asinda ama o düğün gecesini düşününce tuhaf oluyorum
Evlilik hazırlıklarının, yeni bir yuvanın heyecanını yaşamanız gereken dönemlerde bu sorularla kendinizi strese sokmanız üzücü gerçekten. Yaşım geçti diye düşünmeyin, herkes 35'ten sonra evleniyor artık. Yani elini tutmadığınız, kokusunu bilmediğiniz birinden elektrik alabildiniz mi bilmiyorum ama umarım çok mutlu olursunuz. Evliliği bir kaçış olarak görüyorsunuz, inşallah ileride pişmanlık yaşamazsınız. Yeni evlenmiş biri olarak bu günlerinizin tadını çıkarın, heyecanlanın diyebilirim sadece. Sizi çok iyi anladım emin olun. Her şey gönlünüzce olsun.

Eger ki onun da kesin net evlenmeye düşüncesi varsa nasıl birisiniz diye merak ederdi diye düşünüyorum her iki taraf için de körü körüne evlenmek biraz absürt olabilir en azından gelip sizi görebilir bir konuşma yapabilirdi benim ablam da yakında evelenecek sevgilisinin ailesi iranda oturuyor sirf tanışmak için bütün aile buraya geldiler ve birkaç gün içinde de tanışacağız inşallah. Bu işler böyle olmalıdırbizi

Evlilik hazırlıklarının, yeni bir yuvanın heyecanını yaşamanız gereken dönemlerde bu sorularla kendinizi strese sokmanız üzücü gerçekten. Yaşım geçti diye düşünmeyin, herkes 35'ten sonra evleniyor artık. Yani elini tutmadığınız, kokusunu bilmediğiniz birinden elektrik alabildiniz mi bilmiyorum ama umarım çok mutlu olursunuz. Evliliği bir kaçış olarak görüyorsunuz, inşallah ileride pişmanlık yaşamazsınız. Yeni evlenmiş biri olarak bu günlerinizin tadını çıkarın, heyecanlanın diyebilirim sadece. Sizi çok iyi anladım emin olun. Her şey gönlünüzce olsun.
Evlilik kötü bişey mi ?

Evlilik kötü bişey mi ?
Bakın ben 38 yaşımdayım, yeni evlendim. Tam evde kalmanın arifesindeydim ki teğet geçti :D Biz artık ne istediğimizi bilen, oturaklı insanlar olarak evlendik. Ben kötü bir şey olduğunu düşünmüyorum evliliğin. Aksine, eğlenceli. Kendi evin, kendi düzenin... Fakat illaki zorlukları var. Ben çalışan bir insan olarak üzerime bir de evin ve evliliğin sorumluluğu, işleri binince zorlandım. Yavaş yavaş alışıyorum.

Back