Nihayet evimizin tadilatı bitti!

yani herkes aynı fikirde ,eşya fazla,göz yoruyor ,heryerde bişeyler var ,ev genel anlamda güzel olmuş buna diyeceğimiz yok ama dağınık ve kalabalık ,
ayrıca o aynanın nereye takılacağını bilmediğini kendin yazmıştın ya neyse ..

teşekkürler yorumların için. salondaki koltuğu çıkaracağız oradan:) ve arka, gaz odasına da bir çeki düzen vereceğiz. oğluşumun odasındaki kanepe ise orada çünkü halen emziriyorummirmirmirmir bazen gece uzanırım oraya diye, malum ağlıyor odadan çıkarken, yada sabahları eşim işe gittikten sonra odasına girip onuda kanepeye yanıma alıp, uyku modundan çıkarmadan:) biraz daha fazla uyuyabilmek:Saruboceq: adına oraya özellikle koymuştuk. ama belki yatak odamızdaki küçük kanepeyi oraya almayı düşünüyorum şimdi. madem herkes o kanepenin fazla olduğu konusunda hemfikir.. ama orada bir koltuk gibi birşey olması iyi oluyor gerçekten, arkadaşları falan gelince biz annelerde orada iki laf edip oturabiliyoruz yanlarında.. oyuncaklar özellikle yerlerde, havuzun içinde, girsin oynasın odasında hep özgürce diye..
mutfağa gelince, dışarıdaki şeyler için bir stand yaptım işte:) robotlar, el aletleri.. :uhm: başka fazla görünen ne vardı?

ve bir de salondaki raflarımızdan bir tane daha var boşta. onu da bir otursun, kullanım ihtiyacına göre çakarız bir yere dedik ama halen karar veremedim nereye monte edelim?? o el aletlerini koymayı düşünmüştüm ama raftan al fişe tak bilmem ne.. böyle hemen fişe takılıp kullanıma hazır duruyorlar.
yatak odasına çaksam?? gereksiz gibi.. oğluşumun odasında rafı var zaten.. salona çaksam, iki tanesi orada zaten:uhm:
bilemedim walla bir akıl verin kızlarkafamçokkarıştı

yorumun için teşekkür ederim canım. fazla eşya nerede ben mi anlayamıyorum ne??:uhm: zaten salon artık bayaaa bayaaa bi sade bana göre, o çıkacak koltuğu da saymazsak. e,bir oda oğlumun zaten, oradaki herşey ona ait.. diğer oda yatak odası, fazladan bir kanepe var, oda odanın şeklinin uzun olması itibariyle orada oluşan boşluğu kapatıyor bence. gaz odası ise fazla eşyaların kombinlenmeye çalışıldığı biryer işte:) mutfak zaten eskisine ve bana göre! gayet sade artık.. e, başka da oda kalmadı.. alkisalkisalkisalkisalkisalkis
aynayı da nereye takacağımı bilemedim dedim, bilmiyorum dememiştim. zaten o aynayı da ayırıp, koridora diğer üç kare aynanın altına iki yuvarlak halinde yapıştırmayı düşünüyorum bugünlerde. hani çıkar ayak boydan kendimize bakmak için gibi.. nasıl??

guzel degisiklik olmus gercektende
ama fikrimizi soylememizi istemisiniz
ben ortulerinizi hic begenmedim
ya degistirin yada hepsini toplayin
birde sehpa uzerindeki cicek sari kirmizi hic hos durmuyor daha sade bir cicek tercih etseniz
allah agiz tadiyla oturmak nasip etsin size

canim resimleri mesaj yazdigin yerde ustu cetvelde kare icinde dag varya once onu tikla ondan sonra linki oraya gir ve ok de sayfada gorunur o zaman boyle insan eriniyor bakmaya

senin fotolarini actim canim biraz

canıııııııııııııııımm!!! süppersin yaaa!!
yazdığın yöntemle oğluşum uyudukça girip uğraşmaya çalışıyodum walla opuyorumnanaktan
devam etsen bi zahmet:Saruboceq: vereliniortak sengözlerimebaksanab ama birde ön sayfaya alabiliyor muyuz?? arkalarda kaldı ya.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…