resimler yüklenince boyutları normale dönüyor..bu arada güle güle oturun.Allah içinize sindirsin..ama o masanın yanındaki koltuk biraz fazla gibi geldi bana.bir de tv sehpası biraz yüksek ve receiveri rafa koymak zorunda olduğunuz için kablolar ortada kalmış.bunların dışında gayet güzel,tabi bunlar da hayati şeyler değil ben sadece yorumlamak istedim.
çok güzel olmuş fakat o tv sehbasının üstündeki kablolar çok kötü gözüküyo yanındaki sehba üstüne koyabilirsin ordaki çiçeği kaldırıp çiçekk bana uymamış gibi geldi odaya bide masanın yanındaki koltuğu fazla gibi otursan oturulmaz ora kanepelerin arkasında kalmış evde daha güzel bi yere koyabilirsin çocuk odası yatak odası antre gibi giyinirken oturmak için koltukların güzel güle güle otur
Güle güle kullan canım odaya bir ferahlık gelmiş. Bende arkada duran koltuğun fazla olduğunu düşündüm orda bir koltuk karmaşası olmuş, bencede başka yere alabiliyorsan al. Ordaki tekli koltuğu da çarpraz şekilde koyarsan daha oturulabilir olur, hemde televizyona doğru dönmüş olur.
yorumlarınız için ve resimleri açık koyan eylül arkadaşım sana teşekkürler..
hemen bir açıklama yapayım:)
evin komplesi tadilat gördü. mutfağın yeri bile değişti:) onu görünce şok olacaksınız kanaatindeyim:)
resim yüklemek sıkıcı ve vakit alıcı bir iş parti parti yapabiliyorum, oğluşumdan ve işlerden vakit buldukça.
salondaki o tek koltuk eski takımın. onu extra koydum. inanın başka yer yok. hem örtüsü itibariyle salona uyduğunu düşündüm. tv. sehpası alfemonun modüler konsolunun parçası. o masanın yanındaki büfenin. oyüzden yüksek. yanlarına vcd koyacak yer yok+oğluşum var:)) zaten akşama kadar kaç kere iniyor o dolaptakiler..:) raftan sarkan kabloları bende düşünüyorm ama bişey bulamadım.
çiçeğin yerini değiştirdim:) koridor resminde göreceksiniz. ve o sehpa boş kaldı:) uydurucam bişey bakalım.
onun haricinde ev bu hale gelene kadar çoooook uğraştık ve yorulduk şimdi mutluyumkaydirigubbakcemile2