canım güzel fakat kalabalık bi ev heryer eşya dolu çokmu gelenin oluyo salonda fazladan eski koltuğun var onu mesela balkona koyabilirsin gaz odası ne demek bilmiyorum fakat boyası yarım yarım hoşuma gitmedi mesela oraya yatak odası gardolabını koyup giyinme odası olarak kullanabilirsin dolaplarda var duvarda yatak odanda açılır bence bi evde olması gerekenden çok eşyan var allah daha çok versin güle güle ağız tadıyla otur
merhaba sevgili mayıs annesi
güzel yavrunla kocanla mutluluklar dilerim evinde...
her yenilik bi güzellik katıyor insanın hayatına...
evin içinde eşya varken tadilat çok zor olmuştur canım..
ama güzel olmuş güle güle kullan
evinde mutfağındaki o kalabalığın toplandığı çok iy iolmuş arkadaşım
herşey yerli yerini bulmuş...
gaz odası gazete olsaı demek sanrım yanlış anlamıyorsam.. ben öyle çıkardım yani
ev tıka basa eşya dolu olmaynıca ferah duruyor bence..
fazlalıklar ortadan kalkınca çok iyi olmuş.. güle güle kullan güle güle oturun
canım evin tadilattan sonra çok güzel olmuş.ama salonun sanki daha farklı yerleşebilir gibi geldi.televizyonun yeri iyi olmamış gibi.bence değişiklik yap.
ayrıca salondaki tek koltuğu gaz odasına koyabilirsin.tabii orayıda biraz toparlaman lazım.yatak odan iyi.güle güle iyi günlerde otur canım.
baya uğraşmışsınız, yorulmuş masraf etmişsiniz ama değmiş bence
kalanlar da yavaş yavaş oturur :1hug:
salondaki tekli eski koltuğu kaldırın bence salonun bütün modern havasını bozuyor gibi geldi, yatak odasına koltuk uymuş çok da daraltmamış, dinlenme koltuğu havasında olmuş.
gaz odasına da ufak tefek düzenlemelerle oturma odası haline çevirirsin cnm madem misafr geldi mi kalabalık oluyormuş bir kısmı orada oturabilir böylece salonunda da yığılma olmaz yerimseniben
bit ömür mutlu huzurlu oturun inşallah opuyorumnanaktan
ben daha önce yorum yapmıştım ama tekrar güle güle oturun diyeyim.aslında ben bişeyi merak ettim.hani küvettin orada bir ayna varya niye oraya monte ettiniz,inanın sırf meraktan soruyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?