Nihayet evimizin tadilatı bitti!

canım güzel fakat kalabalık bi ev heryer eşya dolu çokmu gelenin oluyo salonda fazladan eski koltuğun var onu mesela balkona koyabilirsin gaz odası ne demek bilmiyorum fakat boyası yarım yarım hoşuma gitmedi mesela oraya yatak odası gardolabını koyup giyinme odası olarak kullanabilirsin dolaplarda var duvarda yatak odanda açılır bence bi evde olması gerekenden çok eşyan var allah daha çok versin güle güle ağız tadıyla otur

ewet canım misafir geldiğinde baya kalabalık oluyor.. o yüzden onu orada bıraktım ve örtüsü de uydu diye, ama bakıcam artık çıkarıcam ordan sanırım.. balkon dar, oraya sığacağını sanmıyorum. balkona mutfaktaki pembe taburelerden koyduk küçük masa yanına. gelenler sigara falan içiyor.. gaz odası eşim ve gelen misafirlerin sigara içtiği yer. orası daha önce mutfak olduğu için fayanslıydı. o kadarını kırdık. üzerine şu yapışkanlı kağıtlardan kaplayacağım ama. o görüntü yok olacak yani.. dolapları da kiler gibi kullanırız diye söktürmedim. baya bi eşyamızı aldı bile..
yatak odası dolabımı oraya koyarsam oda iptal olmuş olacak ve insanlara ayrıca oturup sigara içecekleri bir yer kalmayacak.. e bebişim var yanında içirmiyoruz tabii..
. walla çok yorulduk, artık son pek önemsemediğimiz yer diye biraz da böyle bıraktık doğrusu.. ama genel değerlendirmelerle o odaya bişeyler yapıcaz bakalım.

yeni değişiklikler hayatınıza yeni güzellikler katsın inşallah..
sanırım daha yeni yeni yerleşiyorsunuz,bencede arkadaşların dediği gibi eşyaların bir kısmını azaltırsanız gereksiz olabilicekleri eminim çok daha şirin bir ev olucaktır..
huzurla ve mutlulukla yaşayın yuvanızda:)

merhaba sevgili mayıs annesi
güzel yavrunla kocanla mutluluklar dilerim evinde...
her yenilik bi güzellik katıyor insanın hayatına...
evin içinde eşya varken tadilat çok zor olmuştur canım..
ama güzel olmuş güle güle kullan
evinde mutfağındaki o kalabalığın toplandığı çok iy iolmuş arkadaşım
herşey yerli yerini bulmuş...
gaz odası gazete olsaı demek sanrım yanlış anlamıyorsam.. ben öyle çıkardım yani
ev tıka basa eşya dolu olmaynıca ferah duruyor bence..
fazlalıklar ortadan kalkınca çok iyi olmuş.. güle güle kullan güle güle oturun

canım evin tadilattan sonra çok güzel olmuş.ama salonun sanki daha farklı yerleşebilir gibi geldi.televizyonun yeri iyi olmamış gibi.bence değişiklik yap.
ayrıca salondaki tek koltuğu gaz odasına koyabilirsin.tabii orayıda biraz toparlaman lazım.yatak odan iyi.güle güle iyi günlerde otur canım.

Son düzenleme:

yorumların için çok teşekkürler canım. gerçekten de eşya içindeyken ve bir de bebişimle çooooook zor oldu. herşeye aynı anda giriştik hemen bitsin diye.. fayansçı, boyacı, muftak dolapları, pimapen derken..
ama şükür bitti. şimdi mutluyuz:)
gaz odası bildiğin gaz odası işte:) sigara içiliyor..

salonu çok evirdik çevirdik:) en iyi hali bu oldu sanırım.. çünkü o 3lü kanepe açılabiliyor ve en uygun yer orası. tv nin yeri de tüm salona hitap etsin dedik. tek koltuk çıkacak bu yorumlardan sonra sanırım:) gaz odası da Allah kerim:)

baya uğraşmışsınız, yorulmuş masraf etmişsiniz ama değmiş bence
kalanlar da yavaş yavaş oturur :1hug:

salondaki tekli eski koltuğu kaldırın bence salonun bütün modern havasını bozuyor gibi geldi, yatak odasına koltuk uymuş çok da daraltmamış, dinlenme koltuğu havasında olmuş.
gaz odasına da ufak tefek düzenlemelerle oturma odası haline çevirirsin cnm madem misafr geldi mi kalabalık oluyormuş bir kısmı orada oturabilir böylece salonunda da yığılma olmaz yerimseniben

bit ömür mutlu huzurlu oturun inşallah opuyorumnanaktan

teşekkürler canım iyi dileklerin için..
gaz odası da derhal toparlanacakta, o kondüsyon bisikletini nereye koyacağımı düşünüyorum tekli koltuğu da arkaya koyunca..

ben daha önce yorum yapmıştım ama tekrar güle güle oturun diyeyim.aslında ben bişeyi merak ettim.hani küvettin orada bir ayna varya niye oraya monte ettiniz,inanın sırf meraktan soruyorum.

ben daha önce yorum yapmıştım ama tekrar güle güle oturun diyeyim.aslında ben bişeyi merak ettim.hani küvettin orada bir ayna varya niye oraya monte ettiniz,inanın sırf meraktan soruyorum.

:roflol: walla bi tek orayı uygun gördüm.:) o aynayı sorma zaten almışım, nereye takıcam ben bunu falan olduk.. :)) ıkeada güzel monte etmişlerdi her yere , ben evde bi yer düşünemedim.. oraya koyduk. ama bakma duş alırken fena olmuyor doğrusu vücut temizliğinde yani:jeyyar:

Güzel günlerde oturun inşallah

Çok kalabalık bir eviniz var daralırım ben valla mutfak o kadar kalabalık olursa fenalık gelir

küvet içindeki aynaya yer bulamamışsınız ama o ayna banyodaki lavabonun yanına yani banyo aynasının yanına monte edilir ,kaş v.s almak için ..bilmediğiniz bişeyi almışsınız yalnış yere koymuşsunuz..

ayrıca eviniz güzel olmuş ,banyo fayansları ,mutfak dolapları filan ama yine karışık yine karışık ,yani ilk halinden pek farkı yok ,sadece zemin ve duvarlar değişmiş onun dışında değişen bişey yok,nacizane tavsiye ,kıyamadığınız birçok eşyanız var ,atın onları yada ihtiyaç sahiplerine verin ,sizin artık iht,yacınız yok..o gaz odasını da komple boşalt ,dolapları da at ,fayansları da kır ,boş bir çamaşır odası yap orayı ,birde kanepe koy ,misafir gelince yatsın ,lüzümszu olmuş orası ,sigarayı da balkonda için ..

Güle güle oturun ev sizin zamanla herşeyi yaparsınız inşallah Yanlız bu kadar eşya insanın beyninide gözlerinide yorar evin komple enerrjisi gitmiş şu fotoğraflara bakınca insan onu hissediyor.O kullanmadığnız her tarafa dağıttınız eşyaları bence ya ihtiyaç sahipleri varsa onlara verin yada atın gerçektende çocuk odasına varıncaya kadar her yer dolu.

kızlar evin bu bayaaa bayaaa bi sadeleştirilmiş hali aslında.. çoğu şeyi attık ve ihticacı olanlara verdik zaten. neden çok kalabalık geldi sizlere anlayamadım doğrusu?? :uhm:

bir de tezat olan şey şu oldu yorumları okuyunca, evimiz 3+1. eskiden oğluşumun şimdiki odası dinlenme odası gibiydi, yeni mutfakta gaz odası. o resimlerde görmüşsünüzdür fazla eşya yok, boş duruyor odalar. ve bize fazla eşyamızın olmadiğını, odaları dolduramadığımızı ima ederlerdi:)) kaydirigubbakcemile3

şimdi ev kendimizin olunca çok şükür, hihoyyyt yayıldıkça yayıldık... :)))))))))))) :içelim:

bende gaz odasına yeni bir düzenleme yapmak konusunda katılıyorum sizlere. ama evimin diğer bölümleri beğeniyorum. yeni mutfağımı özellikle.. bu hale getirene dek neler çektik o inşaatınkafamçokkarıştı içinde bir ben bilirim!
yorumlarınız için merci:lepi:

bu arada o aynanın nereye takıldığını gayet iyi biliyorum fakat kocaman lavabo aynasının yanında kaş alma aynası bana mantıksız ve uygunsuz geldi. kaşı orada hayatta alamam ben!delikafadulden

tatlım evinin yeni hali çok güzel olmuş güle güle otur.ama bana sorarsan eşyaları azalt,evi eşya anlamında daha da sadeleştirirsen hem daha estetik ve hoş görünür hem de evinin yeni hali daha çok ortaya çıkar.yapılan güzel değişiklikler ve onca emek daha belirgin olur.açıkçası eşyaların yoğunluğu gözümü yordu bakarken.

hayatım evinizin yeni hali eskisine göre gerçekten çok daha iyi boşa uğraşmamışsınız tabiki ama arkadaşların söylediği ortada olması gerekenden çok fazla eşya olması. Gerçekten fotoğraflarda çok kalabalık gözüküyor. Eskiden az mobilyanız var diyorlarmış ama her odaya yeni eşyalar almışsınız yenilerle birlikte eskiler fazla olmuş tabi haliyle. her odada fazladan bir kanepe var. salondaki koltuğun örtüsü uymuş diyorsun ama takımın aynısı bile olsa salonunuz küçük olduğu için o koltuk oraya tıkışmış gibi duruyor. oğluşunun odasında birsürü oyuncak, resim var zaten bir de fazladan kanepe olması çok göz yormuş bence o oyuncaklar için de ayrı bir raf alıp daha düzenli olmasını sağlamalısınız. mutfağın eski haline göre çok çok daha iyi renkler de çok güzel olmuş ama hala ıvır zıvır ortada duruyor onları biraz daha dolaplarda toparlamaya çalışırsan bence çok daha güzel durur. bir de bence de sigarayı balkonda için hatta hiç içmeyin alkisalkisalkis ve o odayı sigara yerine çok daha iyi birşey için kullanın o kalan kanepeleri orda toparla hatta böylece diğer odalar açılmış olur. güle güle oturun canım herşey zamanla oturur zaten yerli yerine sen yeni evinin keyfini çıkart :lepi:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…