Ay kızlar çok sevinçliyim. Ben ameliyatımı mart nisan gibi planlamıştım ama az önce kardeşim aradı ve bana destek çıkabileceğini söylediay onu çok seviyorum Hemen doktorumu aradım ve 20 Ocağa gün aldım.. 17 sinde son kez görüşmeye gidicem. Gerçi 3 boyutlu çalışmam yapılmıştı ama çok oluyor unuttum bile nasıl olacaktı.. Ay elim ayağım titredi heyecandan. Çooook mutluyum
Ay kızlar çok sevinçliyim. Ben ameliyatımı mart nisan gibi planlamıştım ama az önce kardeşim aradı ve bana destek çıkabileceğini söylediay onu çok seviyorum Hemen doktorumu aradım ve 20 Ocağa gün aldım.. 17 sinde son kez görüşmeye gidicem. Gerçi 3 boyutlu çalışmam yapılmıştı ama çok oluyor unuttum bile nasıl olacaktı.. Ay elim ayağım titredi heyecandan. Çooook mutluyum
kesinlikle ben de çok sevindim senin adına.. benim de tarihim bir anda öne çekilmişti ve umduğumdan 2 ay önce ameliyat olmuştum,çok güzel ve bir o kadar heyecanlı bir durum.. inşallah herşey istediğin gibi olur.. Dr.un kim kaç takılacak pekii ?
Doktorum Naci Çelik canım. Burun ameliyatımı da yapmıştı. O zaman memeden de bahsettim Özlem hanım var orda eğer şartlarını zorlayabilirsen iki ameliyatı birarada olman senin içinhem nekahat dönemi hem de maddi açıdan daha avantajlı demişti. Ama o dönem için mümkün değildi. Şimdi düşünüyorum da keşke kredi falan alsaydım. Hem bir ameliyatta ikisi birden olurdu hem şimdi burda ben de ameliyat ooldum diye deneyimlerimi paylaşırdım325 le 345 cc diye konuştuk. Hatta çalışmayı iki şekilde yapmıştık. ama şimdi hiçbirşey hatırlamıyorum:26 azartesi gidince iyice detaylı olarak konuşucam
Ama yine de ağrı olayı beni düşündürmüyor değil
bende oldum 2009 eylülde evet biraz sıkıntılı oluyor ama sonrasııııı harikaaaaaaaaaaa ::)))) bidaha olsa bidaha olurum .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?