Nihayet büyütüyorum :))

Copyright

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
4 Kasım 2010
621
8
0
İzmir
Ay kızlar çok sevinçliyim. Ben ameliyatımı mart nisan gibi planlamıştım ama az önce kardeşim aradı ve bana destek çıkabileceğini söyledi ay onu çok seviyorum Hemen doktorumu aradım ve 20 Ocağa gün aldım.. 17 sinde son kez görüşmeye gidicem. Gerçi 3 boyutlu çalışmam yapılmıştı ama çok oluyor unuttum bile nasıl olacaktı.. Ay elim ayağım titredi heyecandan. Çooook mutluyum

ayy hadi bakalım,çok sevindim senin adına ..mutlu olacağına eminim.. şimdiden geçmiş olsun

kesinlikle ben de çok sevindim senin adına.. benim de tarihim bir anda öne çekilmişti ve umduğumdan 2 ay önce ameliyat olmuştum,çok güzel ve bir o kadar heyecanlı bir durum.. inşallah herşey istediğin gibi olur.. Dr.un kim kaç takılacak pekii ?

Kızlar hepinize çoook teşekkür ederim. 4 gözle bekliyorum ameliyatımı oldum diye topik açmayı Ay ama şimdi de acaba çok ağrım olur mu diye taktım Ama neyse olsa da dayanıcam. Benim canım biraz tatlıdır da. Burun ameliyatımda ağrı olmamıştı sadece ilk günler nefes alamamanın sıkıntısı vardı. Ama meme büyütme için ağrılı olur dedi doktorum. Off düşünmemeye çalışıyorum..

Doktorum Naci Çelik canım. Burun ameliyatımı da yapmıştı. O zaman memeden de bahsettim Özlem hanım var orda eğer şartlarını zorlayabilirsen iki ameliyatı birarada olman senin içinhem nekahat dönemi hem de maddi açıdan daha avantajlı demişti. Ama o dönem için mümkün değildi. Şimdi düşünüyorum da keşke kredi falan alsaydım. Hem bir ameliyatta ikisi birden olurdu hem şimdi burda ben de ameliyat ooldum diye deneyimlerimi paylaşırdım 325 le 345 cc diye konuştuk. Hatta çalışmayı iki şekilde yapmıştık. ama şimdi hiçbirşey hatırlamıyorum:26azartesi gidince iyice detaylı olarak konuşucam

Son düzenleme:
Mahmut Dinçler'e ameliyatımı yaptırdığımda bana kasaltı protezi önermişti. Gerçektenden de duruşu harika gözüküyor sana da onu öneririm

madem canın çok tatlı ağrı sızı istemiyorsun ben de sana KAS ZARI ALTI öneririm.. 2. gün herşey bitmiş gitmiş bi şekilde..hele direnler çıktıktan sonra kuş gibi özgür..

eğer ameliyat sonrası kollarını çok fazla kullanmazsan öyle öldüm bittim şeklinde ağrın olmuyor.Hadi bakalım haftaya ameliyat oluyosun demek... ayyyy çok heyecanlı,ama korkma ,sonrası giyebileceğin kıyafetlerin güzelliğini düşün..

psikolojik olarak kendini hazırlayınca, aaa bu muymuş diyorsun. hiç korkulduğu gibi ağrı olmuyor.ben ameliyattan cıktıktan sonra arkadaslarla msnde konusmuştum.ertesi gün gezmeye gitmiştim.hiç bir şekilde ağrım olmadı.3.gün oturarak uyumaktan omuzlarım tutulmustu,o da masaj ve bi iğneyle geçti.benimki dual plandı.belki de ondandır bilemicem ama hiç korkma ağrıdan falan.doktorun sana ağrı kesici de önerecek.onları kullanınca anlamazsın zaten.ve zaten genelde uykulu bi halde olcaksın.gün içinde de sürekli uyuyacaksın.uykuda geçecek zaman.

yardımlarınız için çok teşekkür ederim arkadaşlar.. ama ben burun operasyonumdan sonra şunu anladımki naci beyin bana hangi yöntem ve protez uygunsa onu uygulayacaktır..kendi tercihimden çok naci beyin tercihine güveniyorum çünki doktorunuzun sizin ne istediğinizi biliyor olması çok önemli..o zaten size en uygun yöntemi uygulayacaktır..çünki herşey operasyona kadar değil operasyondan sonra mutlu hasta görmek doktoru amacına ulaştırır ve onu daha verimli kılar..bunu burun operasyonumu geçirdikten sonra çok daha iyi anladımyardımlarınız için teşşekürler arkadaşlar iyi varsınız:118:

canım dayanılmayacak agrılar degıl..agrı kesıcıler yetıyo..amelıyat sonrası eger mıden bulanırsa kı daha once amelıyat olmussun bılıyosundur cok etkılı ıgne var mıde bulantısını 1- 2 saatte gecıren onlardan yaptırırsın..3- 4 gunde yatarken destek alırsın o kadar..olduktan sonrada bumuymus dıyecegın bı amelıyat..

bende oldum 2009 eylülde evet biraz sıkıntılı oluyor ama sonrasııııı harikaaaaaaaaaaa ::)))) bidaha olsa bidaha olurum .

bende oldum 2009 eylülde evet biraz sıkıntılı oluyor ama sonrasııııı harikaaaaaaaaaaa ::)))) bidaha olsa bidaha olurum .

aynen katılıyorum,sonrası yaşanılan mutluluğun yerini hiç birşey tutmuyor.ben 2. gün meraktan kıayfet denemiştim bile... hep diyorum iyi ki olmuşum bu ameliyatı... sen de ameliyat sonrasında şimdiye kadar yaptığım en iyi şey diyeceksin eminim

Çok heyecanlıyım. Yarın randevum var Naci beyle. Artık büyüklük konusunda bir karara varacağız Cuma da ameliyat olcam inşallah.. Yaza kadar ameliyat olduğumu unuturum herhalde

Eveett kızlar gittim görüştüm. 20 sini belkiyorum heyecanla
ay ölecem. Arion damla proteze karar verdik. 345 cc olacak. Ben biraz uzun boylu ve geniş omuzlu olduğumdan bunun altındakiler çok ufak durdu.. 3 boyutlu çalışmayı yeniden yaptık eğer oradaki gibi olursa var yaa beklesin beni istanbul havuzları, ege akdeniz sahilleri
Şimdi dua ediyorum inşallah grip falan olmam yaa. Bu ara hep ameliyat erteleniyomuş bu grip salgını yüzünden.
Ay allahım bugünüme şükürler olsun.. amin..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…