nihat hatipoğlu

bizde ailecek severek dinleriz, gerçekten o yüzü, o sesi apayrı bir insan, bilgileri, aktardıkları çok değerli şeyler

ama burdan da görülüyor ki insanlara ne yaparsan yap yaranamıyorsun illa bi kusurunu bulacaklar

ben de denk geldikçe izliyorum konuları açıklama ve anlatmada bana göre 1 numara insanı dine çekiyor..

ben çok seviyorum nihat hatipoğlunu hatta o söyleyince inanıyorum bazı şeylere gerçekliliğine çok inanıyorum anlattıklarının
mesela dinden soğutmuyor insanları sert değil açıklamaları
ALLAH razı olsun ondan
birde oğlu var onun bşrebir kopyası sanki:53:

isim vermek istemiyorum de tv e çıkan 2 hoca daha var ünlü olarak bir de nihat var benim bildiğim en ünlü 3 hoca yani onlar. diğer ikisi ünlü ama nasıl ünlü oldular ben anlayamadım zıtlıkları ile mi acaba sivrilerek çıktılar neyse. bu hocanın bariz bir yanlışını hatırlamıyorum gördüm mü diye. güzel yüzlü birine benziyor dinledim de çok kere. neyse ki düzgünler de ünlü olabiliyor. tavuktan kurban olurmuş da:9:
yok namaz kılarken dahi baş,el, ayak hariç yerlerin örtülmesi yeterliymiş de. başörtüsü gerekmezmiş de namaz kılarken bile

daha ne saçmalamalar, saftirikler veya dine uymuyorsam din bana uysun diyenler bunlara kanıyor peşinden gidiyor işte

ben çok seviyorum nihat hatipoğlunu hatta o söyleyince inanıyorum bazı şeylere gerçekliliğine çok inanıyorum anlattıklarının
mesela dinden soğutmuyor insanları sert değil açıklamaları
ALLAH razı olsun ondan
birde oğlu var onun bşrebir kopyası sanki:53:
oğlunu hiç görmedim merak ettim resmi varsa eklermisin

sesi benzemekten ziyade tıpkısı hatta taklit mi etmeye çalışıyor acaba sesini. tipi de anımsatıyor evet. ama belki de yaşlı diye nihat hoca daha şirin

Back