nihat hatipoğlu

Nihat Hatipoğlunu dinlerim, severimde..
Nur yüzlü biri ve konuşma tarzıda gayet güzel..
Zaten dinle ilgili bilmediğim bir durum varsa direk onun sitesine girer yazılarını okurum..

yaptığı programdan bölüm başı 20 bin lira alıyomuş..eminim öğrenci filan okutuyodur..

çok değerli bir üstad çok hassas konularda bile kimseyi kırmadan incitmeden bilgi veren değerli insan
sitesine girip babasıyla ilgili yazdıklarını okuyunca hem ağladım hem de bu değerli üstada olan saygım biraz daha arttı tavsiye ederim sizde okuyun

kendisinden Allah razi olsun....
esim bayilir nihat hatipogluna bende dinlerim......cok güzel anlatiyor yani insanin anliyacagi sekilde anlatiyor.....

Din adına girilen tartışmalara hiç dahil olmamış, ortalığı bulandrmamış, ilmiyle gönüllere girmiş bir hocamız... Ben de samimiyetinden dolayı teşekkür ediyorum.

Bende seviyorum kaydirigubbakcemile2
bazen bazı kişilerin saçma sorularına bile sabırla cevap verdiği ve bizleri din konusunda aydınlattığı için :lepi:

bende beğenerek izliyorum çok ta seviyorum kendisini.allah gönlüne göre versin hocamınzın

bende severek ve zevkle dinlediğim din adamı.......
özellikle ramazan ayında bizi çok uzak yerlere götürüyor.........
Kendisine teşekkürler.........

firsat bulursam seve seve dinliyorum
bencede cok güzel anlatiyor
cok sakin ve samimi bir insan
hatta adeta nur yüzlü diyebilirim
öyle masum bir yüzü var
Allah ondan ve onun gibi insanlardan razi olsun
bizlere en iyi sekilde dinimizi ögretmeye calisiyorlar

hocamızın yüzünden nur damlıyor zaten allah onu başımızdan eksik etmesin.
ankara altınparkta dinlemeye gitmiştim.... ama inanamamıştım. orda bebek ve çocuk dolıuydu ama hiç birinin sesi çıkmamıştı. sanki allah tarafından onlarda dinliyordu hocamızı
ben ilk girişte dedimki bu kadar çocuk arasında sesi duyabilirsek mucize demiştim ama mucize başka yönlü olmuştusırnaşık şey

maşallah, Allah Nihat beyi aielsine ,sevdiklerine ve ondan bilgilenenlere bağışlasın...dini sevdiren, korkutmadan öğreten, insanın içine huzur dolduran bir insan....din konusunda bir sürü şarlatanın cirit attığı dini sadece "kadınlar cuma namazı kılar mı" ...vs. sorularına sıkıştıran zihniyetin yok olması için kıymeti bilinemesi gereken saygıdeğer insan....

bende severek ızlıyorum ama bır defasında ettıgı bır laf yuzunden uzulmustum ınsanları mesheplerınden dolayı yargılaması ve ayırması yanlıstı dın adamı tarafsız olmalı

bizde ev halki olarak çok begeniyoruz nihat hocamizi. esim diyor ki keske bizim binada otursaydi. Dizinin dibinden ayrilmazdim. Böyle bir babam olsydi ya da dedem. ALLAH raz1 olsun .

Nihat Hatipoğlunu bizde ailecek dinliyor ve bilgileniyoruz.''onu'' dinledikçe yüreğimize huzur doluyor,nihat hoca gibi bir yakınımın olmasını dilerdim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…