nihat hatipoğlu

cemre_SU

halasının kuzusu:)
Kayıtlı Üye
19 Temmuz 2007
4.903
8
683
40
Tunceli
arkadaşlar nihat hatipoğlunu dinleyeniz varmı
:1closedeyes:
ben çok beğenerek izliyorum dinimizi çok güzel anlatıyor yerimseniben

burdan ona çok tşk ediyorum bize aydınlatığı içina.s.

bende severek dinliyorum
çünkü gerçek bir din adamı
içim rahatlıyor onu dinlerken
Rabbim onu ve ailesini korusun
Allah razı olsun ondan...

bende kesinlikle tebrk ediyorum harika bir ses tonu war insanı dinlendiriyor

Nihat hatipoğlu dinlenmezmi hiç Allah razı olsun ondan dinimizi yabancılara bile sevdiriyor mükemmel bir anlatımı var gerçek bir din adamı o anlatırken peygamberimizin ve sahabelerin yaşadığı günleri bende yaşıyormuş gibi oluyorum içinin güzelliği yüzüne vurmuş ellerinden öpüyorum

İyi güzel de bir de araya o müziği eklemeseler..Çalgının her türlüsüne karşıyım..Hele ki bu dinimizi anlatırken olmamalı..

arkadaşlar nihat hatipoğlunu dinleyeniz varmı
:1closedeyes:
ben çok beğenerek izliyorum dinimizi çok güzel anlatıyor yerimseniben

burdan ona çok tşk ediyorum bize aydınlatığı içina.s.

insan hiç akrabasını dinlemezmi dinleriz tabiki ailecek...
çok iyi bi eş ve iyi bi baba....

gerçekten bende çok begeniyorum anlatımını ve dogrulunada güveniyorum diger kişiler gibi saptırmıyor allah razı olsun tabiki kanaldanda

Müthiş bir insan kendisini tanımayı çok isterdim. Hele ki Resulü anlatımı, Kerbela Olayını ramazanda 2 yıl ard arda dinlemek nasip oldu dinlerken gözyaşlarını tutamıyor insan. Allah ondan razı olsun. Çok mütevazi, olgun bir insan. İzlerken bile insanın ruhu dinleniyor.

rastladigim zamanlarda mutlaka dinlerim kendisini.
severek izledigim ve dinledigim 2 kisiden biri kendisi.
hatta 1.si

İyi güzel de bir de araya o müziği eklemeseler..Çalgının her türlüsüne karşıyım..Hele ki bu dinimizi anlatırken olmamalı..

nihat hatipoğlunun konuşurken arada çalan müzikler beni çok etkiliyor uzaklara götürüyor,etkiliyor beni

bende çok akıllıca ve bilgili buluyorum kendisini herşeyi mantığa dayandırmasıda çok hoş .... pek dindar olmamakla(yani ben) birlikte çok saygı duyuyorum kendisine inşallah çizgisini bozmaz... türkiyenin bizi dinden soğutmayacak alimlere ihtiyacı var.....

Bende Nihat hatipoğlunu severek dinliyorumm programlarını Dalıp gidiyorum uzaklara ... gözlerimden yaşlar süzülüyorr ....mükemmel bir insann....İnsana huzur veriyor....senağlama

Anlatımı çok etkileyici. Eksik olduğumuz konuları bize verme konusunda diğer anlatıcılardan daha üstün!!
Allah ondan razı olsun!

gercekden harika bi hocadir kendisi cok seviyorum gercekden gormeyi de cok isterdim,
sabahlari erken uyandigim zaman izlerim tabi denk gelirse cunku gece yatamiyorum tatli cadi kizim yuzunden,
o yuzden de gec kalkiyorum bazen yoksa izlerim,
insana huzur veriyor cok guzel anlatiyor sesiyle yuzuyle
harika bi insan ya daha ne olsun :!!!!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…