- 12 Mart 2013
- 37.829
- 51.661
- 798
- Konu Sahibi kararsiz_2013
-
evet okudum süleyman ateş in çevirisinden :)
Kuranda geçen tarihi olayları öğrenmek için tefsirleri de okuman gerek.. böyle Taberinin falan. Ayrıca sana üzüldüm. Okuduğun halde bu sonucu cikarmissan ?
Kuranı Süleyman Ateş yazmadi. Gönderen ne demiş bi ona bak. Ayrıca tavsiyem Diyanetin mealidir gerçi mealde yanlış yok fakat dipnotlarini vermemiş Süleyman Ateş galiba. Ya da siz okumadiniz dipnotları. ..
dediğim gibi süleyman ateşin çevirisi var elimde açıp okumak dine ısınmak istedim tam tersi oldu
şahsen benim tanrım erkeği bana üstün kılmaz, erkeğe beni dövme hakkını vermez, veremez...
üzülmeyin, gerçekten ben bu şekilde daha iyiyim
nisa 34e hiçbir zaman anlam veremedim veremeyeceğim...
neyse
mühim olan iyi insan olmak değil mi zaten
bilahare isterseniz özelden tartışırız bunları konuyu dağıtmayalım daha fazla :)
Burda Nihat hatipoglu ateistlere siz seytan gibisiniz gibi bir laf göndermiyor sadece ALLAH tan uzak ona inanmadiginiz icin seytan a uyup en büyük tek affedilmeyen günahi islediginiz ' ateistlerin babasi seytandir diyor..
Mesela iyi ateistlerde var cok iyilik yapan insanlik vazifesini yapan yardimsever olan ama en büyük sart ALLAH a inanmaktir bir insan olarak ALLAH in gözünde .. seytan sizi en yapmasi gereken seyden alikoymussa dinden uzak tutmussa sirk yaptirmissa en büyük günahi islettirmisse bu söz mantikli düsününce hatali olmuyor. Unutmayinki kötülügü yaptiriyor kafanizda ikinci bir ses gibi konusan vesvese yapan oysa sizi ateistlige götüren de odur.
Ve sizde bu vesveseyle hareket etmis oluyorsaniz babanizi dinlemis gibi seytana uymus oluyorsunuz .
O sizin fikriniz .. acaba neden vermisdir neden böyledir diyede düsündünüzmü? erkek herzaman heryerde kahraman gibi görüntülenmezmi ve bizdende güclü olduklari vicut olarak cok belli degilmi? bir kadin disarda yaninda bir erkek adamla yürürken daha cok emniyette hissetmezmi kendini?
Kadini korumasi icin erkegi yaratan ALLAH sizce bir arti degilmi? dövmek denilen hafif dille bile söylenmis oda haddini bilmeyen kadinlar icin söylenmisdir vey bir yanlisi olan.. sözler bicak darbesinden daha agir degilmi? tabi kimse kimseyi dövemez buda istenilmez ama mesela bir kadin hic kendine yakismicak haller sergiliyorsa affedersiniz kötü bir sekilde giyinip cikarsa itiklenmezmi yerinde otur diye? evlilikte hükümlük önemli degilmidir sizce? burda onca kadin var kocam i aldattim diyen onca elestiren agzina geleni söyliyen bunlar dahami iyi? ilkte hemde ögüt verin diyor ögütten anlamayan neyden anlar? mecbur kalirsaniz deniliyor birde hafifce dövün.. itaat ettiklerindede baska yol aramayin deniliyor yani sonuc baris.
Yok tartışmaya gerek yok. Onemli olan iyi insan olmak olsaydı Peygamberimiz dizleri yara olana kadar ömrünü ibadetle gecirmezdi diyorum başka da bi şey demiyorum. Selametle...
eğer bir erkekte kadınını dinlemiyorsa kadınında şöyle karate falan öğrenip onu hafiifçe dövmesi mübahmıdırO sizin fikriniz .. acaba neden vermisdir neden böyledir diyede düsündünüzmü? erkek herzaman heryerde kahraman gibi görüntülenmezmi ve bizdende güclü olduklari vicut olarak cok belli degilmi? bir kadin disarda yaninda bir erkek adamla yürürken daha cok emniyette hissetmezmi kendini?
Kadini korumasi icin erkegi yaratan ALLAH sizce bir arti degilmi? dövmek denilen hafif dille bile söylenmis oda haddini bilmeyen kadinlar icin söylenmisdir vey bir yanlisi olan.. sözler bicak darbesinden daha agir degilmi? tabi kimse kimseyi dövemez buda istenilmez ama mesela bir kadin hic kendine yakismicak haller sergiliyorsa affedersiniz kötü bir sekilde giyinip cikarsa itiklenmezmi yerinde otur diye? evlilikte hükümlük önemli degilmidir sizce? burda onca kadin var kocam i aldattim diyen onca elestiren agzina geleni söyliyen bunlar dahami iyi? ilkte hemde ögüt verin diyor ögütten anlamayan neyden anlar? mecbur kalirsaniz deniliyor birde hafifce dövün.. itaat ettiklerindede baska yol aramayin deniliyor yani sonuc baris.
boşver canım. şiddeti savunanla ne konuşacaksın.siz hiç bir erkekten dayak yediniz mi?
ben yedim.
kocamdan yedim üstelik.
onun hükümranlık arzusundan dolayı yedim
o nasıl bir aşağılamadır nasıl bir kalp kırıklığıdır bilirim
bence en güzel ceza o insanla hiç muhattap olmamak, boşamaktır, ne hali varsa görsün zaten ahlaksız bir kadınsa uğraşmaya değmez...
boşver canım. şiddeti savunanla ne konuşacaksın.
O sizin fikriniz .. acaba neden vermisdir neden böyledir diyede düsündünüzmü? erkek herzaman heryerde kahraman gibi görüntülenmezmi ve bizdende güclü olduklari vicut olarak cok belli degilmi? bir kadin disarda yaninda bir erkek adamla yürürken daha cok emniyette hissetmezmi kendini?
evet . benziyor:))yeniden beğenemedim ama senle görüşlerimiz benziyor oky
Sabahtan akşama kadar masal anlatıp paraları cukklayan birinden de fazlası beklenemez zaten.
siz hiç bir erkekten dayak yediniz mi?
ben yedim.
kocamdan yedim üstelik.
onun hükümranlık arzusundan dolayı yedim
o nasıl bir aşağılamadır nasıl bir kalp kırıklığıdır bilirim
bence en güzel ceza o insanla hiç muhattap olmamak, boşamaktır, ne hali varsa görsün zaten ahlaksız bir kadınsa uğraşmaya değmez...
şeytan sadece ataistlerin içinde değil tüm yaşayan insanların içinde,eşimle aldatma yada bu tarz konulardan konuştuk..evli olarak yakışıksız şeyleri kadınlar yapmıyor erkekler bu konuda daha rahat ozaman kadınlarda kocalarınımı dövsün..memnun lmayan boşansın..birbirini dövmekle uğraşacağına..
o kadar da değil
tv de saçma sapan programlar yapıp bu adamın bir ayda aldığını 1 günde alanlara ne demeli..
sanki herkes hakettiğini alıyor
Oyy zeka fışkırıyor Nihat amcamdan.
ateistlerin ateist olduğuna inanmıyormuş. Oyy oy oy
Ekrandan kendini izlesin bi, seviyeye terbiyeye bak, kendine bakmadan başkalarına öğretmeye çalışıyor.
Öyle güzel konuşuyor ki Allah a tapasım geldi, oy oy zeka küpüm.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?