- 7 Mart 2010
- 28.022
- 14.080
- 498
- 47
- Konu Sahibi kararsiz_2013
ikinci olmayı kabul edenler bile var:2:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ama resime baksana. seviimli çıkmış.gerçekten mi
ne oğlunu ne de kendisini sevimli bulmuyorum bulamıyorum..ama aldıkları para harikaymış orası ayrı bak onu çok sevimli buluyorum![]()
belki de Hidroklorik asit yeterli olabilir bunun içinya tabii adamı kaynar suyla yıkayacak kadar sadist değilim. ama hoş olurdu bak)
ama resime baksana. seviimli çıkmış.
o parayı bende çok sevimli buluyorum bak.![]()
seni dahada sadist gördüm norveçli.belki de Hidroklorik asit yeterli olabilir bunun için
Ay bayılcam gülmekten..
Foto iyi yakalanmış ama, laf da oturmuş.![]()
nihat hocayla aramızda elektirik sorunu var,ayrı dünyaların insanlarıyız![]()
seni dahada sadist gördüm norveçli.![]()
ama resime baksana. seviimli çıkmış.
o parayı bende çok sevimli buluyorum bak.![]()
alemimdiralemsin..zamanında hocalığa adım atsamıydımki:44:
![]()
o konuda nedense baya sadistleşiyorum kadınlar haketmiyor bunu .![]()
kız sakin ol biraz..okadar ciddiye almaya değmez bu hayatı sevmeyene yol ver gitsin..kimse kimseyi mağdur etmesinde ne hali varsa görsün diyorum fıstık..![]()
alemimdir
valla doğru seçim yapmamışız bence.
ya ben akrepim ya mazur görün fazla kıskanç ve takıntı var konularda :S
ne yapın edin cocuğuz flalan akrep olmasın ayarlayın gereksiz duygusal değil mibilmezmiyim kızkardeşim akrep burcu..akrep burcu kadını ihaneti hazmedemez..
ne yapın edin cocuğuz flalan akrep olmasın ayarlayın gereksiz duygusal değil mi![]()
ailesine bağlı bir burç..iyi bir burç kıskanır sevdiğini ..ben kıskanmam mesela..gerçi kıskandıracak bir şeyini görmedim canım..neyse konu dışı olmayalım![]()
evet ne mutlu sana canım.. iyi iftarlar ..![]()