Nihat hatipoglu: "Ateistlerin babasi seytandir"

o konuda nedense baya sadistleşiyorum kadınlar haketmiyor bunu .:27:

kız sakin ol biraz..okadar ciddiye almaya değmez bu hayatı sevmeyene yol ver gitsin..kimse kimseyi mağdur etmesinde ne hali varsa görsün diyorum fıstık..:49:

alemimdir:27::27::27:
valla doğru seçim yapmamışız bence.

ah ah ne vardı öğretmen olcek..bak oğlunu da yetiştiridi nihat hoca, aynı onun gibi konuşup onun gibi gülüp onun gibi masum masum bakıyor ama çocuğun tiki var hep bir gözünü kırpıyor o yüzden uzun süreli izleyemiyorum onu gözüm gözüne takılıyor ne anlattığını dinleyemiyorum sonra

zaten beyaz saç,beyaz bıyık taksa birazda kilo alsa aynı babası

ne yapın edin cocuğuz flalan akrep olmasın ayarlayın gereksiz duygusal değil mi :9:

ailesine bağlı bir burç..iyi bir burç kıskanır sevdiğini ..ben kıskanmam mesela..gerçi kıskandıracak bir şeyini görmedim canım..neyse konu dışı olmayalım:16:

Konu nerden nereye gelmiş, Nihat beyin kazancı, sevimli olup olmadığı, Peygamber efendimizin Mirac'a çıkışı, Kadının dövülmesi, müslüman olmayanların öldürülmesi vs vs vs.

Konu Nihat bey'in bir yorumu üzerineydi, hala videoyu seyretmediğim için hiçbir fikrim yok, lakin Ateizm'in şirk olduğu gibi birşeyler okudum, şirk Allah'a ortak koşmaktır, Ateizm de Allah kavramı yoktur, dolayısıyle şirk olmaz.
Ateizm de şeytana da inanç yoktur, kısaca herhangi bir varlığa inanç yok.

Kuran da eşini dinlemeyen kadına şiddet yoktur, recm yoktur, zina hali müstesna, o da şayet şahit olmuş 2 kişi bulursanız ki bu da çok hassasiyetle ele alınan birşeydir, kimsenin evini gözetlemeyemezsiniz, yan gözle bakamazsınız, izinsiz giremezsiniz, iftira edemezsiniz, yani şahitlik için çok incelikleri vardır, zina eden kadın ve erkeklerin görünen yerlerine 80'er vuruş vardır, o da ağzı burun kırmak için değil, cildi kızarsın bu kişilerin zina yaptığı bilinsin diyedir, onun dışında vurma, dövme, eziyet etme vb yoktur.

Öldürme fiili, savaş halindedir, savaş dışındaki hallerde kısasa kısas vardır ki onda da Allah affetmenizi buyurur.

Kuran da birçok kelime farklı manalara gelir, bu sebeple Kuran lehçesini( ki bu lehçe Arapların dili olan Arapça değildir) iyi öğrenip kelimeleri Türkçe'ye çevirebiliyorsanız ve indiriliş sırasına göre okursanız çok daha iyi olur.

Din alimi değilim, dinle ilgili herşeyde ben bilirimcilik yapamam ama merak edenlerin iyi okumasını, çeviriyi okurken kendilerinin yapmalarının daha sağlıklı olacağı kanısındayım.

Bu konu hem çok dağıldığı için hemde yanlış anlaşılmalara sebebiyet verdiği için yorumlara kapatılmıştır zira din konusu hassas bir konudur, İslam'a inananları ve aynı şekilde inanmayanları karşılıklı kıracaktır.

Ayrıca bir ikaz artık konu dışına çıkmayın, başka topiklerde de konu dışı yazdığınızı görürsem konu dışıdan gidersiniz.

Back