Nihat hatipoglu: "Ateistlerin babasi seytandir"

şiddeti yaşayan bilir. hafifçe dövmek insanın bedenini acıtmaz belki ama ruhunda travmatik yaralar açar.. o yüzden en güzeli boşamak, sen sağ ben selamet diyeceksin bunun acısı yeter hem insanlık suçu da değil...
zaten hafifçe dövmek nasıl bir şey
mesela. 2 tekme 5 tokatmı. yoksa söyle saçından tutup göze bir yumrukmu.
karım beni dinlemedi hafifçe döveyimden kasıt ne. kişiye göre değişiyormu bu.
mesela hastahanelik etmeyecek kadar dövmek buna giriyormu. sınırı bellimi.

Son düzenleme:
Cogu kisi genellkle yasamisdir bunu.. ama burda anlatilan bu degil kocaniz size böyle bir psikoloji yapmadan canini acitmadan diye anlatiliyor yoksa evliligin hükümlügü sözü gecmezdi kuranda erkek kadini korumaliysa sevmelidirde saygida göstermelidir ..ahlaksiz kadinsa ugrasilmaya degmez diye bir laf ta olamaz kardesiniz ALLAH korusun yanlis yola carparsa ne yapayim nede olsa artik yanlis yolda diye yari yoldami birakirsiniz .. buda benim insanligimda yok kim olursa olsun elinizden gelene kadar o düzeni degistirmek lazim.. insanlik bataklikda olanida cikrtmak icin görevlendirilmisdir. yanlisi dogruyu göstermek icin hickimse tek basina yaptigi hatayi anlayamaz herzaman .. yaptigin bir iyilik bile en kötü adami senden iyi edebilir. sadece ugrasmak gerekiz ugrasmaya degmez dememek gereklidir.

kimseye birsey aciklamaniza gerek yok
KURANI-KERIMI bile dil uzatildiysa ne aciklarsan acikla anlamayacaklar

Cogu kisi genellkle yasamisdir bunu.. ama burda anlatilan bu degil kocaniz size böyle bir psikoloji yapmadan canini acitmadan diye anlatiliyor yoksa evliligin hükümlügü sözü gecmezdi kuranda erkek kadini korumaliysa sevmelidirde saygida göstermelidir ..ahlaksiz kadinsa ugrasilmaya degmez diye bir laf ta olamaz kardesiniz ALLAH korusun yanlis yola carparsa ne yapayim nede olsa artik yanlis yolda diye yari yoldami birakirsiniz .. buda benim insanligimda yok kim olursa olsun elinizden gelene kadar o düzeni degistirmek lazim.. insanlik bataklikda olanida cikrtmak icin görevlendirilmisdir. yanlisi dogruyu göstermek icin hickimse tek basina yaptigi hatayi anlayamaz herzaman .. yaptigin bir iyilik bile en kötü adami senden iyi edebilir. sadece ugrasmak gerekiz ugrasmaya degmez dememek gereklidir.

peki ahlaksız erkek konusunda ne tür bir uygulama yapılmalı onu doğruya yönlendirebilmek için. malum kadın olarak erkekleri -hafifçe de olsa- dövemiyoruz.

bu arkadaşım eski eşi rahatsızsa konuşmakla düzelmez..bu dayakla iligili yazılar hastaların işine yarıyor maalesef..ben şiddeti desteklediğini düşünmüyorum kuranı kerimin..bazıları dünyada cenneti yaşayabilmek için kuranı kerimi kullanıyor..evet onlar ataistlerden daha zararlı..şeytan onların babası..

kimseye birsey aciklamaniza gerek yok
KURANI-KERIMI bile dil uzatildiysa ne aciklarsan acikla anlamayacaklar

kuranı kerimi allak bullak edenler bizler değilizki yine bu işlerin içinde olanlar sayesinde insanların inancı azaldı..:31:

bu arkadaşım eski eşi rahatsızsa konuşmakla düzelmez..bu dayakla iligili yazılar hastaların işine yarıyor maalesef..ben şiddeti desteklediğini düşünmüyorum kuranı kerimin..bazıları dünyada cenneti yaşayabilmek için kuranı kerimi kullanıyor..evet onlar ataistlerden daha zararlı..şeytan onların babası..
bak bu bölümde o dayağın yanlış anlaşıldığını kuranda bundan bahsedilmediğini yazmıştı biri.
yorum hatası demişti.

Hastalarin benim diyeceklerimden anlayabilceginimi saniyorsunuz.. ozaman yaniliyorsunuz.

erkekte ahlaksız kadını boşayabilir dövmesine gerek yok.

kus tüyüyle bunu unutmayin,sopayla satirla degil :34:

evet öyle malesef .. zoruma gidiyor ama aciklanmasini kötü bilinmemesinide istiyorum ama nafile ..

iste nafile bosver,aciklama yapmana degmez cünkü KURANI-KERIMLE alay bile etmeye basladilar birde kendilerine saygi beklerler

peki ahlaksız erkek konusunda ne tür bir uygulama yapılmalı onu doğruya yönlendirebilmek için. malum kadın olarak erkekleri -hafifçe de olsa- dövemiyoruz.

Karsinizdaki erkegi yönetemiyorsaniz ya ayrilcaksiniz ya dogru yola varcaksiniz kimse size zorunlu beraber kalin diye bir sart koymadi.

zaten hafifçe dövmek nasıl bir şey
mesela. 2 tekme 5 tokatmı. yoksa söyle saçından tutup göze bir yumrukmu.
karım beni dinlemedi hafifçe döveyimden kasıt ne. kişiye göre değişiyormu bu.
mesela hastahanelik etmeyecek kadar dövmek buna giriyormu. sınırı bellimi.

onu belirtmemiş yalnız erkeklerin kadınlardan üstün yaratıldığı, kadının erkeğe itaat etmesi gerektiğiyle ilgili bir sure ...

kimse kimseye itaat etmek zorunda değil. herkes ahlakını bilsin, edebini bilsin, evlilik kurumuna saygı duysun, eşit şartlarda el ele yürüsünler bir yolda
erkek kadının yoldan çıkmışlığına karar veriyor ama kadın mehir almadan boşayamıyor bile..

bak bu bölümde o dayağın yanlış anlaşıldığını kuranda bundan bahsedilmediğini yazmıştı biri.
yorum hatası demişti.

oky bilemiyoruzki arapça olarak bir kelimenin on anlamı olabiliyor..birde kurandaki ayati bütün olarak okumak gerekiyor..bir kısmını okuduğunda ifade eksikliğide olabiliyor..artık yorumlayanın insafına kalmış diyebiliriz..

Back