- Konu Sahibi kararsiz_2013
-
zaten hafifçe dövmek nasıl bir şeyşiddeti yaşayan bilir. hafifçe dövmek insanın bedenini acıtmaz belki ama ruhunda travmatik yaralar açar.. o yüzden en güzeli boşamak, sen sağ ben selamet diyeceksin bunun acısı yeter hem insanlık suçu da değil...
Allah affetsin hacı .orucu bozdum ben
Cogu kisi genellkle yasamisdir bunu.. ama burda anlatilan bu degil kocaniz size böyle bir psikoloji yapmadan canini acitmadan diye anlatiliyor yoksa evliligin hükümlügü sözü gecmezdi kuranda erkek kadini korumaliysa sevmelidirde saygida göstermelidir ..ahlaksiz kadinsa ugrasilmaya degmez diye bir laf ta olamaz kardesiniz ALLAH korusun yanlis yola carparsa ne yapayim nede olsa artik yanlis yolda diye yari yoldami birakirsiniz .. buda benim insanligimda yok kim olursa olsun elinizden gelene kadar o düzeni degistirmek lazim.. insanlik bataklikda olanida cikrtmak icin görevlendirilmisdir. yanlisi dogruyu göstermek icin hickimse tek basina yaptigi hatayi anlayamaz herzaman .. yaptigin bir iyilik bile en kötü adami senden iyi edebilir. sadece ugrasmak gerekiz ugrasmaya degmez dememek gereklidir.
Cogu kisi genellkle yasamisdir bunu.. ama burda anlatilan bu degil kocaniz size böyle bir psikoloji yapmadan canini acitmadan diye anlatiliyor yoksa evliligin hükümlügü sözü gecmezdi kuranda erkek kadini korumaliysa sevmelidirde saygida göstermelidir ..ahlaksiz kadinsa ugrasilmaya degmez diye bir laf ta olamaz kardesiniz ALLAH korusun yanlis yola carparsa ne yapayim nede olsa artik yanlis yolda diye yari yoldami birakirsiniz .. buda benim insanligimda yok kim olursa olsun elinizden gelene kadar o düzeni degistirmek lazim.. insanlik bataklikda olanida cikrtmak icin görevlendirilmisdir. yanlisi dogruyu göstermek icin hickimse tek basina yaptigi hatayi anlayamaz herzaman .. yaptigin bir iyilik bile en kötü adami senden iyi edebilir. sadece ugrasmak gerekiz ugrasmaya degmez dememek gereklidir.
peki ahlaksız erkek konusunda ne tür bir uygulama yapılmalı onu doğruya yönlendirebilmek için. malum kadın olarak erkekleri -hafifçe de olsa- dövemiyoruz.
adam tutup dövdürebilirsin mesela..ama hafifçe.peki ahlaksız erkek konusunda ne tür bir uygulama yapılmalı onu doğruya yönlendirebilmek için. malum kadın olarak erkekleri -hafifçe de olsa- dövemiyoruz.
bosayabilirsiniz
yok kadının illa canı yanmalı. dayak yemeli öyle yok.erkekte ahlaksız kadını boşayabilir dövmesine gerek yok.
kimseye birsey aciklamaniza gerek yok
KURANI-KERIMI bile dil uzatildiysa ne aciklarsan acikla anlamayacaklar
adam tutup dövdürebilirsin mesela..ama hafifçe.
kimseye birsey aciklamaniza gerek yok
KURANI-KERIMI bile dil uzatildiysa ne aciklarsan acikla anlamayacaklar
bak bu bölümde o dayağın yanlış anlaşıldığını kuranda bundan bahsedilmediğini yazmıştı biri.bu arkadaşım eski eşi rahatsızsa konuşmakla düzelmez..bu dayakla iligili yazılar hastaların işine yarıyor maalesef..ben şiddeti desteklediğini düşünmüyorum kuranı kerimin..bazıları dünyada cenneti yaşayabilmek için kuranı kerimi kullanıyor..evet onlar ataistlerden daha zararlı..şeytan onların babası..
bu arkadaşım eski eşi rahatsızsa konuşmakla düzelmez..bu dayakla iligili yazılar hastaların işine yarıyor maalesef..ben şiddeti desteklediğini düşünmüyorum kuranı kerimin..bazıları dünyada cenneti yaşayabilmek için kuranı kerimi kullanıyor..evet onlar ataistlerden daha zararlı..şeytan onların babası..
uykuda kaynar su:))gücümüz yetmiyor. dövemiyoruz ama öldürebiliriz bence.
yok kadının illa canı yanmalı. dayak yemeli öyle yok.
erkekte ahlaksız kadını boşayabilir dövmesine gerek yok.
evet öyle malesef .. zoruma gidiyor ama aciklanmasini kötü bilinmemesinide istiyorum ama nafile ..
peki ahlaksız erkek konusunda ne tür bir uygulama yapılmalı onu doğruya yönlendirebilmek için. malum kadın olarak erkekleri -hafifçe de olsa- dövemiyoruz.
zaten hafifçe dövmek nasıl bir şey
mesela. 2 tekme 5 tokatmı. yoksa söyle saçından tutup göze bir yumrukmu.
karım beni dinlemedi hafifçe döveyimden kasıt ne. kişiye göre değişiyormu bu.
mesela hastahanelik etmeyecek kadar dövmek buna giriyormu. sınırı bellimi.
bak bu bölümde o dayağın yanlış anlaşıldığını kuranda bundan bahsedilmediğini yazmıştı biri.
yorum hatası demişti.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?