Nihat hatipoglu: "Ateistlerin babasi seytandir"

peygamberi gökyüzüne kanatlı katırla yükselen, bel kemiği ile omurgaları arasından boşalındığına inanılan bir dine inanmak zorunda mıyım?
değilim elbet

inanmak zorunda değilsin elbette ama saygı duymak gerekir.nasıl inanmayanlara saygı duyuluyorsa..ama burada her iki tarftan da bazı üyelerde bunu görmüyorum maalesef.

işte demek istediğim bu. bence o yanlış yorumlanıyor.

aynen öyle canım.

zaten bende bunu savunuyorum. kuranda şiddet olmaz. alayı nerde gördün söylermisin.

Yanlış yorumlanan ayeti gerçekmişçesine buraya alıp onun üstüne konuşuldu hem de normal olmayan şekilde bu mesajları alıntılamama gerek yok. Saygı diyoruz herkes saygılı olmalı.

öyle .. bizim kitabimiz dedigimiz kuran-i kerim hakkinda böyle konusuluyorsa saygisizlik etmeyiz baskalari gibi konusmayi keseriz. saygi bekleyen saygisini bilmeli insanlik bekleyen insanlik nedir bilmeli

evet sizin kitabnız kuranı kerim var ya o bizimde kitabımız sadece sizin değil..aşırı dincilerin değil..kabullenin artık bunu:ssz:

evet öyle malesef .. zoruma gidiyor ama aciklanmasini kötü bilinmemesinide istiyorum ama nafile ..

kuranı kerimle hz muhammed sav ile dalga geçenler var ya ne saygısı duyacağım anlamadım bunlara.. ben saygı duydum duyacağım kadar ama dalga geçenlerle saygı duyamacağım.oruç tutuyor diye kücük beyniyle dalga geçenler var. sizden ricam kib leyin bu dalga gecenleri

hayır bana bir hakaret bir saygısızlık bir dalga gösterin?
hadiste yazıyor siz kendinize hakaret ediyorsunuz o vakit.
diğeri de tarık 7 suresidir

açın bakın. bel kemiği ile omurga arasından spermlerin atıldığı yazıyor ben de buna inanmıyorum diyorum
kanatlı katıra da inanmıyorum diyorum

saygısız oluyorum, hakaret ediyor oluyorum :44:

ben,banami gönderildi yazdim madem hepimize gönderildi niye sahip cikmiyorsunuz
burda KURANI-KERIMIN ayetleriyle dalga gecen ben degilim

doğru düzgün bir laf dahi etmeden kimse alay diyorsunuz..aşırı dinciler buralarda kendileri gibi düşünmüyoruz diye neler yazıyor ses çıkarmıyorsunuz onlara..

Yanlış yorumlanan ayeti gerçekmişçesine buraya alıp onun üstüne konuşuldu hem de normal olmayan şekilde bu mesajları alıntılamama gerek yok. Saygı diyoruz herkes saygılı olmalı.
ee.. yanlış çünkü. sende yanlış olduğunu yazdın.
denilen neydi. kadın dövülür.
bizde ne dedik kadın dövülürse erkek yanlış yaparsa ne yapılabilir. ee güç yetmiyorsa o pislik aldatan adama bir güzel kaynar su kafaya geçirilir. bu ayetle değil. olayla alakalıydı. bıuluttan nem kapmayın artık.

Son düzenleme:

açın bakın. bel kemiği ile omurga arasından spermlerin atıldığı yazıyor ben de buna inanmıyorum diyorum

saygısız oluyorum, hakaret ediyor oluyorum :44: ..

saygısız oluyorum, hakaret ediyor oluyorum :44:

Ya bu senin dediğin bel kemiği sperm falan ben ilk defa duyuyorum. Bak işte sorun burda yani gerçekten doğru ilmihalden araştırmak gerek.. Ama bu şekilde nefret ettirecek rivayetlerden değil.

ben tasvip ediyorum demedim sadece para kazanıyor diye tepki vermeniz komik.. diğer kimseye tepki verilmezken asgari ücrete tepki verilse anlarım. adam program yapmış para almış kime ne izlemeyen izlemez.. benim izlediğimi nerden çıkardın sen onu çözemedim sana iyi hikaye dinlemeler dinlerim baksana ezbere konuşuyorsun hikaye dinleyerek

Diğer kimselere tepki verilmezken mi

Sen kendinde misin arkadaşım nihat hatipoğlunun konusunda mehmet ali erbile tepki gösterecek değilim heralde

Sizlere bir iki masal anlatır din üzerinden yolunu bulur

doğru düzgün bir laf dahi etmeden kimse alay diyorsunuz..aşırı dinciler buralarda kendileri gibi düşünmüyoruz diye neler yazıyor ses çıkarmıyorsunuz onlara..

alay edilmidi gecmis sayfalarda edildi,siz herseye normal baktiniz icin ilgilendirmiyordur sizi
ben burda oldum zaman,dogru bildiklerime herzaman sesim cikmistir ama 24 saat zamanim yok kusura bakma :ssz:

ee.. yanlış çünkü. sende yanlış olduğunu yazdın.
denilen neydi. kadın dövülür.
bizde ne dedik kadın dövülürse erkek yanlış yaparsa ne yapılabilir. ee güç yetmiyorsa o pislik aldatan adama bir güzel kaynar su kafaya geçirilir. bu ayetle değil. olayla alakalıydı. bıuluttan nem kapmayın artık.

Buluttan nem kapmıyorum gördüğüm ortada olan mesajlardan bahsediyorum. Ve bilmeyen insanlar da o ayetleri gerçek sanıp nefret eder islamdan aynı şekilde dalga geçer.

Ya bu senin dediğin bel kemiği sperm falan ben ilk defa duyuyorum. Bak işte sorun burda yani gerçekten doğru ilmihalden araştırmak gerek.. Ama bu şekilde nefret ettirecek rivayetlerden değil.

süleyman ateş benim okuduğum kitap buydu tarık suresi 7. ayet
inanmıyorum demek hakaret saygısızlık mı oluyor
ben böyle bir ayete inanamam zira öyle değil evlilik geçirmiş insanım yani mantığa ters canım
neyse şimdi anlıyorum ben ülkemiz nereye gidiyor
inanmıyorum diyeni kırbaçlıcaksın, öldürceksin falan
baksana hakaret algılıyorlar direkt
madem inancınız bu kadar kuvvetli gülüp geçin
sen alındın mı alınmadın mesela.
ilginç

Back