Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
altı kısa değildi yırtmacı vardı kaldırınca kısa gibi oldu
bence çok şık sade zarif bi gelinlik nihalede çok yakışmıştı yafrum gelinliğine doyamadan neler çekti
hayır gelinliğin altı kısa değildi, bölümün başında yatağın üzerinde duran hali vardı oradan görebilirsiniz, ama koşarken daha güzel fotograf vermesi amacıyla ya kısaltmışlar ya da sıyırmış eliyle tutmuş, büyük ihtimalle eliyle sıyırmış..
ama demekki tarlatanı yoktu ve ya çıkarmış çünkü tarlatanla o kadar sıyıramazdı.. çok hoş görünüyordu..
genc gelin adaylarina birebir Gelinlik modeli aklinialirimsmile makyajini cok begendim gelinligi de güzel ama saclari kötü hic tarak degmemis gibi yani Provadaki saclari daha güzeldi naniknanik
o kdr özenip bezenip düğün ayarladı
yok 4 bir yandan,karşı yakadan da havai fişek attırmak fln
ama giydiği gelinlik bu mu diye düşündüm
askılarını beğenmedim,çok kötü de bulmadım
ama gelinliği,saçı ,makyajı daha gösterişli beklerdim
çok ama çok sıradandı
bende onu hic beyenmedimm kaydirigubbakcemile3 zevkler tartisilmiyor iste
ama kinasi güzeldiii
bende kinayi damatsiz yapicammm daha güzelll oooh göbisler atarimm istedigim gibiii
arkadaslarimadaa duvak yapicam sanirimm negüzeldi o öylee kafalarinda. ama maske yapmam haha
Artık organizasyon şirketleri kına gecesi düzenlediğinde bu tarz kız kıza eğlenceler düzenliyorlar ve gelin ve davetlilere de duvak dağıtıyorlar. Enteresan ama bana göre değil.