Gelinlik Modelleri Nihal'in Gelinligi Ask-i Memnu

aylin90

9.Takm•Bşlgç 128kg•Gncl 103.3kg•hdf 80kg•boy 168
Kayıtlı Üye
18 Mart 2009
8.660
3.741
373
ben üstünü kollarini cok beyendim, toplam sade ama $IK bir model bencee...
cok da tatli bir kiz zatenn

Çok güzeldi gerçekten ben çok beğendim prensesler gb olmuş ...
ayrıca aylin90 teşekkürler. Çoğu site nihalin ilk provalarda giydiği gelinliği koymuş ...
o gelinlikle son bölümde giyilen anı gelinlik değil...

ben özellikle saç makyaj ve duvagın kondugu yere bayıldım
normalde hep topuz altı koyuyolar sevmiyorum onu bende gelin basını bu tarzda biraz üstten taktırtcam

bende çok beğendim doğrusu..

o kollarının yanlrından sarkn şeylerden emin değilim bir tek :)

ayrıca kına gecesinde taktığı kırmızı üstü güllü duvağıda çok ama çook beğendim

Kına gecesinde biz de öyle tül yapmıştık... Hatta benim arkadaşlar da o tüllerden takmıştı ama nihalin arkadaşları beyazdı bizimkiler pembeydi...

Biz kare şeklinde kestiğimiz tülleri elde iğne iplikle büzüp ince siyah taçlar olur ya emnönünden onlardan alıp onlara silikon tabancasıyla yapıştımıştık çok da güzel omuştu.... Ben 3 sene önce yaptım, şimdi moda oldu ehehehee....

sizdemi kınayı kızlar arasında yaptınız canım..damat olmuyormu sizde..

oluyor oluyor damat da oluyor.. Biz önce kadınlı erkekli düğün gibi yaptık yedik içtik oynadık.....
Sonra erkek tarafını postaladık... Bizim erkekler de gitti. Kızlar başbaşa kalıp kına yakma törenini yaptık....

Benim nikah ve nikah sonrası yemeğim başka şehirde olacağı için kınagecesini de düğün gibi yaptık..
Ama kına ritüelini kız kıza yaptık canım....

bende cok begendim makyajını gelinligini
agır makyajlar yapmacık geliyor bana
ayrıca katılıyorum kına geceside süperdi:)

ben beğenmedim gelinliği. sanki kollarındaki danteller sökülmüş gibi sallanıyor... sadece eteğinin uç kısımları güzeldi.. arabaya koşarken gördüm :)

rica ederiimm.... ben cok beyendim kollarini, benim kol takintim vardaa, böle saklamayi düsünüyyorum hehe veya boncuklarla

Bende beğenmedim..
Daha şatafatlı kabarık bişe olmalıydı straplez olması lazımdı dizi veda etti..
çok sadeydi..

kol kısmı çok göz yoruyordu bence... salkım saçak sankii büyük gelmişte askısı düşmüş gibi... ama saçla makyaşa lafım yok:dilcikar:

ben hiç beğenmedim gelinliği kolları olmamış sanki her an üstünden düşecekmiş gibi duruyo dekoltesi fazla çok aşağı çekmişler bide göz yorucu.:1no2:

ben gelinliğin ne olduğunu pek anlayamadım. umarım set görüntüleri filan yayınlarlar da görürüz. şimdiye kadar görebildiklerimle orta diyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…