• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nietzche Ağladiğinda

husel

er:)
Kayıtlı Üye
16 Temmuz 2007
1.849
18
683
46
Diğer
Friedrich Wilhelm Nietzsche - ünlü bir filozof
nietzche çok hastadır buna rağmen doktor istemez çünkü hastalığının ona ilham verdiğini düşünür ve bu düşünürün tarih kitaplarındada görülebildiği bir doktora gitme veya ortadan kaybolma dönemi vardır işte yazarımız o dönemi sanki nietzche bir doktora gitmiş gibi kabul edip bu hikayeyi oluşturmuş sürükleyiciliği ve insanı hayrette bırakan sonu ile harika bir kitap

NİETZCHE AĞLADIĞINDA--IRVIN D. YALOM

evet hakira bir kitap okunması gerek diye düşünüyorum... Bugün bir kitap aldım dünya klasiklerinden onuda önerebilirim ben

CHARLOTTE BRONTE - JANE EYRE .. 2 cillten oluşuyo ve bir insanın yaşadıkları aşkı , yaşadıgı acılar ailesi anlatılıyo süper diye duydum araştırdım ve okumaya başlıycam elimde kitap bitince..

NİETZCHE AĞLADIĞINDA--IRVIN D. YALOM 2 sene önce okumuştum gerçkten çok farklı bir ortam çok farklı bir yapıt..

3 sene kadar önce okudugum ve üstüne hala daha iyi bir kitap okuyamadım.kesinlikle tavsiye ederim..

Okuduğum en iyi kitaplardan biri. Ama ırvın yalomun divan kitabını da şiddetle tavsiye ediyorum üstüne hala kitap okuyamadım diyebilirim :)

Evet katılıyorum negatif bir havası var kitabın ama sonunda tünelin sonundaki ışık görünüyor. Ben beğenerek okumuştum. Tam benim tarzım.:kahve:

Başlarında pek anlayamadım olayları ama okumaya devam edince çorap söküğü gibi geliyor her şey müthiş bir kitaptı müthiş düşünceler yer alıyordu içinde tam bi düşünce romanıydı benim de hayatımda okudugum en güzel kitap bu sanırım

Filmi ayrı bir etkileyiciydi. Karekterleri çok başarılı yansıtmışlar.
Keyifle okumuş ve izlemiştim.

Yeni aldım bakalıım. Umarım bende beğenirim. Okuduktan sonra değerlendireceğim. Tavsiyen için teşekkürler canım.. a.s.

Çok güzel bir kitap
Özellikle psikoloji eğitimi alanların okumasını öneririm.
Okuduktan sonra filmini izlemenizi tavsiye etmiyorum.
Ben bunu ilk kuzuların sessizliğinde yapmıştım ve bir daha tekrarlamadım.
Kitaptan uyarlanan filmleri izleyince hayal kırıklığı yaşıyorum ben ve zevk almıyorum film 3 saatte olsa bana 5 dk gibi geliyor.
-Görsel efektler içeren filmler hariç-

çok güzel bir kitap
ilk başlarda sıkılabilirsin, zor gelebilir okumak
ama pes etme çok seveceksin ;)

Back