- 22 Ocak 2014
- 2.343
- 248
- 29
- Konu Sahibi istanbulsultani
Bende kaçırdım vallaaa kafam karıştı kompleeee
aynenn aynennn acıktım da zateenn
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bende kaçırdım vallaaa kafam karıştı kompleeee
İçimden geldi en son çok utandığım şeyi anlatacam
Oturuyoruz ikimizde instagrama girdim bakındım sonra kendi instagram hesabımdan benimkinin profiline tıkladım o sırada araya laf karıştı geri döndüm telefona (o sırada ne hikmetse telefon benim ama hesabı onun hesabı sandım yani instagrama ondan girişli sandım telefon onun sandım ) bi bakayım bakayım benimkini kimler takip ediyo dedim onu takip edenlere tıkladım.Aaaaaaaa bir de ne göreyim onu takip edenleri benimki takip etmiyo(ben öyle sanmışım) aa dedim ayıp olur dur benimkide onları takip etsin dedim hepsini takip etmeye bastım telefonu bıraktım köşeye.1 saat sonra yine telefonu elime aldım instagramı açtım anam birde ne göreyim tanımadığım herifler anasayfamda fink atıyo
Yaa dedim bu kim bee hakan bilmemne
O AN KAFAMDA ÖYLE BİR ŞİMŞEK ÇAKTI Kİ Kulaklarım yanaklarım yandı
Laaaaaaan dedim ben ne yaptım inanmıyorum.Meğer o benim hesabımmış elin adamlarına kendimden takip etmişim
Benimkine anlattım durumu salakmısın ver şu telefonu dedi bütün takipleri geri çekti.Ama biri vardı ki sadece o izin verirse ben onu takip edebiliyordum garibim o da izin vermiş üstüne beni takip etmek istemiş neyse ki onla tanışıyordukta sorun çıkmadı ama öbür adamlar ne düşündü bilmiyorum
Çok fena salak hissetmiştim o gün ya
allah kavuştursunnnnnnnn sevdiceklerimizeeee nerelisin canım pek tanışamadık sende :26:
deneyebilirim aslında canım
Bende bendeee
İtalyano piizam geliyorrrr
En güzelimiz EYLÜL
İçimden geldi en son çok utandığım şeyi anlatacam
Oturuyoruz ikimizde instagrama girdim bakındım sonra kendi instagram hesabımdan benimkinin profiline tıkladım o sırada araya laf karıştı geri döndüm telefona (o sırada ne hikmetse telefon benim ama hesabı onun hesabı sandım yani instagrama ondan girişli sandım telefon onun sandım ) bi bakayım bakayım benimkini kimler takip ediyo dedim onu takip edenlere tıkladım.Aaaaaaaa bir de ne göreyim onu takip edenleri benimki takip etmiyo(ben öyle sanmışım) aa dedim ayıp olur dur benimkide onları takip etsin dedim hepsini takip etmeye bastım telefonu bıraktım köşeye.1 saat sonra yine telefonu elime aldım instagramı açtım anam birde ne göreyim tanımadığım herifler anasayfamda fink atıyo
Yaa dedim bu kim bee hakan bilmemne
O AN KAFAMDA ÖYLE BİR ŞİMŞEK ÇAKTI Kİ Kulaklarım yanaklarım yandı
Laaaaaaan dedim ben ne yaptım inanmıyorum.Meğer o benim hesabımmış elin adamlarına kendimden takip etmişim
Benimkine anlattım durumu salakmısın ver şu telefonu dedi bütün takipleri geri çekti.Ama biri vardı ki sadece o izin verirse ben onu takip edebiliyordum garibim o da izin vermiş üstüne beni takip etmek istemiş neyse ki onla tanışıyordukta sorun çıkmadı ama öbür adamlar ne düşündü bilmiyorum
Çok fena salak hissetmiştim o gün ya
Ben göremedim eylülü yaa netim gitti şimdide gidip duruyoo
Bende acıktım , saat kaç oldu sabahtan beri ayaktayım daha bir şey yemedim ya
Bende bendeee
İtalyano piizam geliyorrrr
bende geçen sevgilimin facesine girdim kendi facem sandım bir an arkadaşlara bakıyordumm bir baktım kenarda arkadaş olarak ekle yazıyorr dedim ala ala ben bunları ne zaman sildim başladım hepsini geri eklemeye kız arkadaşlarımı eneeeeeeee bir baktım ki benım facem değil
beennn kaçıyorumm o zamannn yemek yemeyeee gell sendeee
Eeeee karıştırırsan öyle telefonları , olacağı budur Ben hiç bir şey kullanmıyorum ya. Bazen kk ya dahi giresim gelmiyor ..
Amin hepimizi kavuştursun canım, 21 yaşındayım sözlüm var 4 senelik =) Kısmetse istanbula gelin gideceğim rap müzik hastayım hem de en sertinden =) sen anlat bakalım .. =)
Afiyet olsun ..
bende bir adanaa yiyimmm gelimmm
Ben göremedim eylülü yaa netim gitti şimdide gidip duruyoo
off off asla hayır demem eti çok severim yaaaaa
Afiyet olsun canısııııı
Eeeee karıştırırsan öyle telefonları , olacağı budur Ben hiç bir şey kullanmıyorum ya. Bazen kk ya dahi giresim gelmiyor ..
Amin hepimizi kavuştursun canım, 21 yaşındayım sözlüm var 4 senelik =) Kısmetse istanbula gelin gideceğim rap müzik hastayım hem de en sertinden =) sen anlat bakalım .. =)
Bende acıktıııııııııııııımBende acıktım , saat kaç oldu sabahtan beri ayaktayım daha bir şey yemedim ya
Sende bendensinbende geçen sevgilimin facesine girdim kendi facem sandım bir an arkadaşlara bakıyordumm bir baktım kenarda arkadaş olarak ekle yazıyorr dedim ala ala ben bunları ne zaman sildim başladım hepsini geri eklemeye kız arkadaşlarımı eneeeeeeee bir baktım ki benım facem değil