- 29 Şubat 2012
- 61.512
- 62.458
- Konu Sahibi istanbulsultani
O zaman irem
Bilemedin İsmail ...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
O zaman irem
Bilemedin İsmail ...
Yaa nası unuturum onu ilk baş ismail gelir insanın aklına sonra irem
Valla çok güzel bende oldum olası saçlarımın hep kıvır kıvır bonus tarzı olmasını isterdim..
Uzatabildiğim kadar uzatırdım , o kadar doğal ve hareketli oluyor kı o kıvırcık saçlar..
Bir kız arkadaşımın saçı bildiğin kıvır kıvır, o da bakımı zor oluyor diye düz saç istiyor, bende tam tersi..
İki adı var zaten ismail irem diye erkek olcak sanmışlar ama kız çıkmış ondan
Görmedim
Sağol canımm
Aslında zor değil ben yıkıyorum kendiliğinden kuruyor geziyorum öyle :26:
Kız kardeşlerimin biri tam kıvırcık bizde o da çok seviyor kıvırcık saçııı
Seninde maşallahın var cidden çok güzelsin allah kıymetini bilen birini çıkartsın karşınaaa
Evet İlhan İrem'i de kız olacak sanmışlar erkek olmuş ondan ilhan koymuşlar başına devamını bozmamışlar
Allah belanı vermesin
Senin saçlarında müthiş. Kremle şekillendirici falan kullanıyor musun ? Kullanmıyorsan kullan derim , saçına da hiç düzleştirme .. yıranmasın..
Sağol canım sana da maşallah hayatımda biri var bak tickerda yazıyor 4 sene .. Matias diye (=
Amin hepimizin vermesin
Sağol canımm
hiç kullanmıyorum desem ağırlaştırıyor saçlarımı çok yıprattı kremler zaten zeytinyağı ile maske yapıyorum genelde :26:
enemm farketmemişim valla Maşallah canım Maşallahhh bizimde 4 dolucak inşallahh :26::26:
Ben bazen laf arasında bedduaları karıştırıyorum bir keresinde gülerken benimkine Allah iyiliği versin diyeceğime Allah iyiliği vermesin senin diyip kahkaha atmıştım.
Oda sen ne diyorsun dercesine suratıma bakıyordu
Öf bazen bende öyle salak oluyorum ki bi köşeye geçip utanmak istiyorum
Öf bazen bende öyle salak oluyorum ki bi köşeye geçip utanmak istiyorum
işlemmm tamamdırrr
Ben de öyleyim , bazen banada geliyorlar ne dediğimi bilmiyorum gel birlikte çekilelim köşeyeeeeeeeeeee
Sadece uçlarına uygularsan ne zararı olabilir ki canım ?
Size de maşallah =)
sohbetiiii kaçırdımmmm uleennnnnnn
nee kaynatıyonuzz kızzlaarrrr