nicole'den...çok uygun fiyata buyuk beden kıyafet...

Kisa etek fazla olmazmi derken ne demek istedigini pek anlayamadim canim yaa :)) kusura bakama gecenin bu saati cocuklari anca uyuttum bu gece uyumayacaklari tuttu :) anlama kitligi cekiyorum
Dogrudur. Cocuklar zorr iş Allah saglik sihhat versin bahtlari acik olsun

Fazla derken kapaliyimda evde giymeye 1 2 kisa etek yeter bana demek istedim sansimi surekli giyebilecegim seylere kullanmak daha iyi

Dogrudur. Cocuklar zorr iş Allah saglik sihhat versin bahtlari acik olsun

Fazla derken kapaliyimda evde giymeye 1 2 kisa etek yeter bana demek istedim sansimi surekli giyebilecegim seylere kullanmak daha iyi

Tamam canim anladim simdi :) sen nasil istersen bak bakalim anlasiriz sonucta..

15-waikiki krem pullu tisort 42-44 beden 5 tl

16-waikiki pembe tisort 3xl 44 beden 3 tl

6-wrangler 34-34 bedeni yalniz pacalarini bilek hizasi kestirdim yumusacik kot pantolon 5 tl

İyi gunler.elinizde 44 46bedene uygun neler kaldi acaba etek ceket elbise olur fark etmez yani

Merhabalar...elimde kalan kiyafetlerin cogunu soma icin hazirladim arkadaslar..esim hafta sonu kendisi birkac bisey daha alip goturecek..izmirdeyim ben..soma 1 saat falan burdan..ilginiz icin tesekkur ederim...
Konum kapatilabilir...

Merhabalar...elimde kalan kiyafetlerin cogunu soma icin hazirladim arkadaslar..esim hafta sonu kendisi birkac bisey daha alip goturecek..izmirdeyim ben..soma 1 saat falan burdan..ilginiz icin tesekkur ederim...
Konum kapatilabilir...

Cok duyarli bi dawranis tebrik ederim..allah kabul etsin hayrinizi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…