Nicklerimizin anlamlarını paylaşalım mı?

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU2
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
hemen katılmam gerekti.eskidi tam hatırlamıyorum.
mavi geldi aklıma.mai oldu.baktım o isim olmuyor.ben de x ekledim.ve sonunda maix oldu işte :) vazgeçemedim de.

my december bir linkin park şarkısıdır sözlerindede yanlız geçen bir aralık ayından bahsedilir.benim doğduğum ay da aralıktır ve genelde yanlız geçiririm yada hissederim.. :sinifsinif:

nickimi esmer olmam sebebi ile esmeralda yaptım....:delphin:

22 sevgilimle tanışma tarihimiz... :asigim:86 da doğum yılım...:ecrin_bebek:

bunlardan oluşan bi nick işte benimkisi kaydirigubbakcemile3

adım serpil ama oğlum küçükken annem bakıyordu malum çalışıyordum .herkez bana serpil derken dili dönmediğinden dolayı peptiiy diye çağırıyordu .kızım oldu 7 yıl sonra oda aynı anneme ane diyorlar bana da peptiiy saçma sapan da olsa çevrem bile çocuklarımdan sebep beni böyle çağırıyor yılardır peptyyyy.:jeyyar:

benım nıckımın anlamı bır zamanlar okudugum arkeolojı ve sanat tarıhının bırlesımı nıck bulamadımda barı bu olsun demıstım sımdı ne kadar sacma gelıyo anlatamam -tatlicadiarzu-

benimki gökkuşagı demekopuyorumnanaktan

benim soyadım çok memnunum haksever yüce rabbimi seviyorum ben onn için hep bunu kullanıyorum evlendikten sonraki soyadım bu evlenmeden öncede özkandı yani soyadlarım hep nikim oldu seviyorum çümkü teşekkürler topik çok güzel

bir çok nick var ama mutlaka bir anlamı vardır mesela ben ema koydum

bu emanzipation açıklaması feminist almancada kısaltması ema oluyor
:

Son düzenleme:
benim nickimin anlamı benim için çok özel
sevgilimle küs olduğumuz bi dönemde sevgilim msn nickine I MİSSED YOU yazmıştı..
beni özlediğini belirtmek için:asigim:

şimdi sözlendik :asigim:

benimki de kendi ismim ve eşimin adı ozamanlar daha anıl'ım doğmamıştı yoksa baba oğul benim nickim olmaya hak kazanırdıopuyorumnanaktan

Benim nick name'im Orta Dünya'dan geliyor. Bilen bilir Orta Dünya J.R.R. Tolkien'in (Yüzüklerin Efendisi yazarı) yarattığı dünyadır. Orta Dünya'da yarı tanrılar vardır. Bu yarı tanrılardan Yıldızların Kraliçesi olarak anılanın adıdır "Elbereth".

minicik+1+peri eşittir ben fiziksel olarak biraz ufağımda :)

ben sakardeniz.
adım deniz değil.
lise yıllarından kalan bir takma adım.
lise yıllarında okulla tatile gitmiştim ve denize olan bağlılığımı herkes görmüştü. önce denizkızı olarak seslenirlerdi.
ayrıca lise1 de acayıp bir şekilde durmadan düşüyordum. okulda düşmediğim merdicven yoktur sanırım. o yıldan sonra kolay kolay düşmedim. bizim isim takmada usta bir arkadaş sakardenizkızı adını bana layık görmüştü.

liseden mezun olalı epeyy oldu. hatta birçok da takma adım vardır. birkaçkişi sadece adımla çağırır. üniversite de falan da vardı tabi. ama nedense buraya kaydolurken sakardenizkızı olsun istedim. ama sakardeniz olarak yazmış oldum.

uye olurken birşeylerin kısaltması olarak kullanmıştım ama şimdi ne diye şu dört harfi yanyana getirdiğimi hiç hatırlamıyorumm-tatlicadiarzu-

değiştirsem fena olmaz aslındakaydirigubbakcemile4

"Sahte sahte
Her şey sahte
Kalp yenik akıl kanmıyor sözler sahte "

melankolik bir halde, bu siteye üye olmak istediğim de aniden yalın ın bu deleri aklıma gelmişti ve üye adıma bunu yazmıştım:(:çok üzgünüm:

ismim deniz eşimin murat. denmur:asigim:

evlendim bi tane gıymatlım oldu..., kızım dünyaya gelince ikinci gıymatlım oldu.... artık ikiside GIYMATLIM opuyorumnanaktan

Back