Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
bilmem hatırlayanlarınız varmı
emrah'ın bi dizisi vardı Gündüzün Karanlığı diye o dönemler emrah hayranıydım
ve dizisini severek izliyordum güzel bir diziydi
işte ondan
esinlenerek hep rumuzum budur
arkadaşlarım vardı memlekette mektuplaşırdık
gönderen:gündüzün karanlığı'idi
radyolara istek yollayacagım zaman gene aynı
işte böylelikle ben oldum gündüzün karanlığı
benimde adım Elif ama komşumuzun küçük kızı adımı söyleyemiyodu eli diyodu bende hem o yüzden hemde Ally Mc Beal dizisini sevdiğimden Ally yaptım nikimi kaydirigubbakcemile3
ayrıcada Ally yardım sever anlamına geliyomuş bende yardım etmeyi severim yerimseniben
bende bazı şeyleri çok detaylı düşünen kafaya takan biriyim bu yüzden de bazen hayatı takmadan laylaylom tadında yaşamak..yani kısaca kendimi motive etmek...
benim görümcem bir pasta yapıyor:icecream:,o pastanın tabağını dahi yutabilirim:asigim:,o kadar mühteşem,kedi dili biskviden yapıyor,resmen alıştırdı beni,bayılıyorum adına dahizemuszemus,bende buraya kayıt yaparken o pastasını yordum ve neden en sevdiğim tatlısının adını olmasın dedim,işte ben...:asigim:
hep bir kızım olsun istiyorum.. aynı bana benzeyen yeşil gözlü turuncu saçlı :) adım elif.onun adıda eliz olsun...nil derlerdi eski çalıştığım yerde bana.nedense biri benzetmişti.sonra kulağıma hoş gelmeye başladı nil diye çağırılmak... eliznil olsun kızımın adı... çok değer verdiğim bir isimle katıldım bu siteye...yıllar sonra bir kızım olursa ona vericem üyeliğimi...:):)