Nicklerimizin anlamlarını paylaşalım mı?

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU2
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
benim ki büyülenme aşkıma büyülendiğim için yani anlarsınızopuyorumnanaktan

kızlar benimki;
BENİM ve EŞİMİN isimlerimizin ilk heceleri

ben aslında senin nickini görünce anladım yani eşin ve senin baş harfleri olduğunu ve açıkçası eşininkini tolga olarak tahmin ettim ama seninkini nilgün mü acaba demiştim hihi:kedi:ama nilay daha güzel tabi tühh tutturamadık:uhm:

Senelerdir bıkmadan usanmadan kullandığım parfümüm, biricik çantam, ayakkabım, yağmurluğum burberry:)))

Koleksiyonunu yapar gibi oldum yinede;

Seni seviyorum burberry:)))))

Benimki de biricik kızım,aşkım,bebeğim Nadire'min adı.Aynı zamanda annemin adı da Nadire.Annemi ve kızımı çooook seviyorumopuyorumnanaktan

Medusa, Yunan mitolojisinde gözlerine bakanı taşa çevirdiğine inanılan yılan saçlı, keskin dişli, dişi canavar.

Medusa hayata çok güzel bir kız olarak başladığında, Athena onu çok kıskanmıştı. Poseidon'un Medusa'nın güzelliğinden başı öylesine dönmüştü ki, ona Athena'nın tapınaklarından birinde sahip oldu. Bu Athena için son derece aşağılayıcı bir davranıştı, o da Medusa'yı bir Gorgon yaparak cezalandırdı. Medusa, bir insan olarak doğduğu için ölümlüydü.

Yerebatan Sarnıcı'ndaki medusaBu cezayla yetinmeyen Athena, daha sonra,Perseus'a onu yakalayıp öldürmesi için yardım etti. Perseus, Medusa'nın başını kestiğinde, Poseidon'dan olan çocukları Pegasus ve Chrysaor dışarı fırladı. Kan damlaları Libya çöllerinde birer yılana dönüştüler. Daha sonraları bu yılanlardan biri Mopsus'u öldürmüştür.

Perseus Medusa'nın kestiği kafasını alıp gittikten sonra, Athena olay yerine geldi. Medusa'dan geriye ne kaldıysa inceledi. Derisini yüzüp Aegis'in markası yaptı. İki damla kanını da Kral Erichthonius'a biri hastalıklara deva, diğeri öldürücü bir zehir olarak hediye etti.

talay da benim kızlık soyadım.Anlamı coşkun akan akarsu demek.Ben çok seviyorum anlamını

benimki de mutfak robotunun özelliklerinden ileri geliyor..ilk bakan çok ii ev hanımı olduğumu ,mutfakta fazla vakit geçirdiğimi sanıyor ama alakası yok ..
mutfak robotu karıştırır rendeler çırparya o açıdan mutfak robotuna benzediğim için bu nicki koydum :)))

potansiyel gıcığımya o açıdan yani :)))

Sevdiğim bir isim.ılerde Allah nasip ederde olursa Oğlumun adı olabilir.
Candostu olsun diye....

bende adımı denedim olmadı o sırada dinlediğim şarkıdan esinlenerek bunu yazdım =)

e.g.b.a.r = everything gonna be all right kaydirigubbakcemile3

[B]gdmt

benim ve sevgilimin isim-soyisim baş harflerinden oluşan bir harf grubu
[/B]

ben de üye olduğum sırada Ander Sevdaluk şarkısını dinliyordum nickimin isim annesi Şevval Sam' dur :)

benimkisi de. eger bir gun bebegim olursa ismini akasia tuana koyacam

ben uyumayi cok sevdigim ve her firsatta saatlerce uyudugum icin uyuyanguzel'i uygun gordum bayanssulusmile

Yunan mitolojik kahramanlarından biridir...
tanrıçadır...
pan ve boranın aşık olduğu tanrıçadır...
yarı keçi yarı insan olan keçi çobanı pan, pitise aşık olur... aynı zamanda bora da pitise aşıktır...
fakat bora, güçlü, kuvvetli bir tanrıdır...
pan ise elinde flütü ile keçi güden basit bir çobandır...
pitis, en sonunda panı tercih eder...
bunu duyan bora, pitisi yakaladığı gibi yerden yere vurur... öldüresiye döver... en sonunda da bir uçurumun kenarından bırakıverir..
toprak ve toprak tanrıçaları pitis'in bu haline dayanamazlar... ve onun bedenini bir çam ağacına çevirirler...

ve bunu, pan bilir...
pan, düzenli aralıklarla o çam ağacına giderek, ağaçtan çam sakızı alır...
pitis, kendinden birşeyleri, parça parça bile olsa, aşkına armağan etmektedir..
pan ise, kavuşamadığı aşkından aldığı sakızları herkese dağıtır, herkese sevgi bahşeder...
çam sakızı çoban armağanı deyimi burdan gelmektedir.

Biraz uzun oldu ama benimkinin hikayesi de buradan geliyor. sempatiksalakcinni sempatiksalakcinni

benimki de çok basit yerimseniben

cancer-yengeç burcu demek 68 ise memleketim Aksaray Aksaray...:utangac:

nimesay - ismimin tersten okunuşu bycn - baycanın kısaltılmışı (manitamın ismi)

Back