ahahaha ya onlardaki o kafa beni benden alıyor. yok hiçbir yaşanmışlığı, bi paylaşımı. bi kahve içmiş, ölüp bitiyor.Bence senin arkadaşlar romantik komedi filmi tadında yaşıyor hayatı ama öyle bir dünya yok malesef :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ahahaha ya onlardaki o kafa beni benden alıyor. yok hiçbir yaşanmışlığı, bi paylaşımı. bi kahve içmiş, ölüp bitiyor.Bence senin arkadaşlar romantik komedi filmi tadında yaşıyor hayatı ama öyle bir dünya yok malesef :)
yok dağıtmadın :)Karşı taraf senin bu çabanı nasıl anlıyor bu da önemli. Sen diyorsun ki sorunlar daha da büyümeden, araya soğukluk ve zaman girmeden çözeyim. Karşı taraf da anlıyor ki benden vazgeçemiyor. Bu da oluyor ne yazık ki. Ya da uğraştın çabaladın baktın olmadı bitirdin, karşı taraf başlıyor nasıl benden vazgeçebilir diye hayıflanmaya. 2, 3 hafta uğraşıyor döndürebilirse tamam eline düştün. Döndüremezse mutlaka acıtıp öyle gidiyor. Ama her türlü acıtıyor. Şimdi geriye dönüp baktığımda görüyorum ki daha en baştan belli aslında kimlerle nasıl ilişkiler yaşayanacağı. En başta aldığın sinyaller, hissettiklerin tamamen doğru. Ve ne hissediyorsan onu yaşıyorsun. Biraz dağıttım sanırım konuyu :)
Bence çok güzel özetlemişsiniz. Ben de 1 ay önce nişan attım. Önce normal arayıp konuşmak istedi cevap vermedim duygusala bağladı tweetler attı görmezden geldim. Ailesi sürekli aradı reddettim. En sonunda öyle bir çirkeflik yapıp canımı acıtmaya kalktı ki… Onda da başarısız olunca yine duygusala bağladı ve sesini kesti.Karşı taraf senin bu çabanı nasıl anlıyor bu da önemli. Sen diyorsun ki sorunlar daha da büyümeden, araya soğukluk ve zaman girmeden çözeyim. Karşı taraf da anlıyor ki benden vazgeçemiyor. Bu da oluyor ne yazık ki. Ya da uğraştın çabaladın baktın olmadı bitirdin, karşı taraf başlıyor nasıl benden vazgeçebilir diye hayıflanmaya. 2, 3 hafta uğraşıyor döndürebilirse tamam eline düştün. Döndüremezse mutlaka acıtıp öyle gidiyor. Ama her türlü acıtıyor. Şimdi geriye dönüp baktığımda görüyorum ki daha en baştan belli aslında kimlerle nasıl ilişkiler yaşayanacağı. En başta aldığın sinyaller, hissettiklerin tamamen doğru. Ve ne hissediyorsan onu yaşıyorsun. Biraz dağıttım sanırım konuyu :)
aralarda saçma sapan bahanelerle yazdı, birer cümle ile geçiştirdim. bende şey yoktur, terslemem. aman telefonu açmayayım, aman mesajına cevap vermeyeyim gibi bir tavır içine girmem. aradığında arkadaşça konuşurum, mesajda da keza öyle. bana nasılsın diyen birine yazma bana bi daha demiyorum artık. düzelmeyeceği kesin ama düzeltmeye dair gönlü olduğunu da sanmıyorum açıkçası, ortada bir çaba yok. çaba beklediğimden değil ama objektif değerlendirecek olursam böyle bir durum yani.Bence duygusuz değilsin konu sahibesi, kendine saygın var, karşı taraf değerini bilememiş, adam gibi bu işi yürütememiş ee ne yapacaksın yani sevsen bile soğursun şu durumda sen de soğumuşsun. Adam ilişkini başına su koyvermiş, o noktadan sonra ya gelir kendi arayı düzeltir ya da ittir edersin. Her şeyden önce ortada hayalkırıklığı var, 2 ay aramayan sormayan kişinin bunu bilip önce bunu düzeltmeye gönüllü olması ve extra çaba koyması gerek. Bunları yapamayacaksa parmağını kıpırdatmam anca hayalkırıklığı olarak kalır.
Ayyy şu aptal erkekler. Kendilerince o kadar zekiler ki. Resmen üste çıkmak bu. Karşı tarafı suçlu hissettirmeye çalışmak. Yahu ne anlıyorlar böyle numaralardan. Neden insan gibi yaşamıyorsunuz ilişkinizi? Neden bu laf cambazlığı, kelime oyunları? Çok yorucu gerçekten.yok dağıtmadın :)
gayet güzel dedin hatta.
2 ay ses çıkmadı diye beni belirsizlikte bırakan insanı sildim, bana 2 saat sonra attığı mesaj aynen şuydu "senin sevgin gerçek olsaydı beni silmezdin"
buyur buradan yak yani.
kızlar selam, ilişkilerle alakalı kafama takılan bir durum var. arkadaşlarla da konusu geçti bu akşam. sizlere de danışmak istedim, bende bir anormallik mi var çünkü merak ediyorum.
hani biz devam eden ilişkilerde ilgisiz davranan kişiler için genelde şey diyoruz; seven insan ilgi gösterir, seven insan çabalar, seven insan arar sorar, görüşmek için can atar falan. evet ilişki devam ederken bunlara sonuna kadar katılıyorum. peki sizce aynı görüş, ayrılıklardan sonra da geçerli mi? konu şuradan açıldı aslında, son sevgilim bana 2 ay gibi bir süre sonra çeşitli bahanelerle mesaj atıp sonunda ağzındaki baklayı çıkarıp özlediğini falan söylemişti. benim kesinlikle barışma niyetim olmadığı için buna tepkisiz kaldım. bunu arkadaş ortamında söylediğimde arkadaşlardan biri "yok ya sahiden özlemiş olsa bunca zaman sensiz yapamazdı, madem seviyor seven insan görmeden yapamaz, ayrılsa bile sensiz olamazdı" gibisinden konuştu. açıkçası iş işten geçtikten sonra gelen özledimin benim için de anlamı yok ama kafam şuna takıldı: sonuçta bu insandan ayrıldığım an benim de duygularım hemen bitmedi, evet zaman içinde azaldığı doğru ama ben bazı geceler gerçekten çok üzüldüm, yokluğunu hissettiğim, deli gibi özlediğim anlar da oldu ama ertesi gün hayatıma devam ettim, hiç ona mesaj atmadım, arama gereği duymadım, ay bi göreyim kapısında yatayım, çok seviyorum onsuz olamıyorum ruh hallerine bürünmedim. öyle ya da böyle yokluğuna alıştım ve bu süreçte ona yazmadım etmedim diye onu sevmediğim anlamına mı geliyor yani? bi duygu hissediyoruz diye ille de kontrolsüz olmak zorunda mıyız? sadece bu insan özelinde değil, geçen sene bana çok acı veren bir ilişkim oldu, o ayrılıkta daha fazla zorlandım aylarca unutamadım ama asla tek satır yazmadım, aramayı aklımın ucundan geçirmedim. bittiği an gerçekten bitme durumuna alışma sürecinde ona göre hareket eden, içinde ne yaşarsa yaşasın o kişiye adım atmayan biriyim. ille de çok seven/seven insan ayrılsa bile onsuz yapamaz, mutlaka ona bir adım atar, özlediyse söyler gibi bir mantık olabilir mi sizce? bu en son yazan exim için de öyle, çok sevseydi 2 ay ayrı kalamazdı, gerçekten özleseydi yazmadan duramazdı, mutlaka arardı sorardı gibi bir düşünce içinde değilim. sahiden özlediği halde bunca zaman yazmamış olabilir veya yoklamak için yazmış da olabilir. kimseyi bulamamıştır o yüzden yazmıştır da denebilir, ihtimaller sonsuz. ben daha genel bir yorum istiyorum... kendinizden pay biçin mesela, kendi ayrılıklarınızı düşünün. bana göre bir insan özlediği halde yazmayabilir sonuçta ortada bir ayrılık var. sizin düşünceniz nedir?
not: o kişiyle barışmam söz konusu değil, güvenim kalmadığı için ilişkinin sonu yok, umut vaat eden bir yanı yok zaten kendisi de yazmayı kesti. o kişiye bir umut beslediğimi düşünmenizi istemem yorum yaparken. yaşım 30 bu arada. bu ayrılık sürecinde yeni birileriyle tanışmadım, bir süre asla ilişki istemiyorum.
yok dağıtmadın :)
gayet güzel dedin hatta.
2 ay ses çıkmadı diye beni belirsizlikte bırakan insanı sildim, bana 2 saat sonra attığı mesaj aynen şuydu "senin sevgin gerçek olsaydı beni silmezdin"
buyur buradan yak yani.
Terbiyesiz. Gözünüz aydın, kurtulmuşsunuz. Ömür boyu bu ayarsızlıklara maruz kalırdınız. Sonra insanda denge menge kalmıyor. Sürekli kendinde kabahat arayıp karşı tarafa mahcubiyet duyuluyor. Ben yıllarımı bu oyunlarla harcamışım meğer. Yeni yeni fark ediyorum nasıl aklımla oynandığını.Bence çok güzel özetlemişsiniz. Ben de 1 ay önce nişan attım. Önce normal arayıp konuşmak istedi cevap vermedim duygusala bağladı tweetler attı görmezden geldim. Ailesi sürekli aradı reddettim. En sonunda öyle bir çirkeflik yapıp canımı acıtmaya kalktı ki… Onda da başarısız olunca yine duygusala bağladı ve sesini kesti.
Ne manipülasyonlar ve çirkinleşmezler var görseniz… size eski nişanlımın tweetlerini okursam hayret edersinizBenim eski sevgilim de böyle davranırdıtam bir beyinsizlik tavrı bu, beyni normal çalışan biri böyle hatasından sıyrılıp, konuyu başka yere çekmeye çalışmaz. Kendilerini acındırmaya çalışıyorlar.
birbirimize karşı saygımızı, üslubumuzu hiç bozmadık. ancak geri dönüşü olmayan hatalar yaptı. benim o ilişkiye yeniden başlamam hem ona hem de bana yazık.Bende sizin gibi düşünüyorum. Bir sevgililik sona erdikten sonra, eğer her iki taraf iğrençlik yapmadıysa azda olsa bir özlem, sevgi kalıyor. Ama ilişkinin bittiği, ve bunun her iki tarafın hayatı içinde daha uygun olduğu düşünülüyorsa elbette mesaj atılmıyor. Yeni düzene alışmaya çalışıyoruz.
Görsem hiç şaşırmam. Maalesef erkeğin böyle ayrılığı, kendi hatasını kabul edemeyeni hiç çekilmiyor. Benimki hem hatalı hem hatasını ısrarla sıvayıp duruyordu. İnsan bir durur ben ne yapıyorum der, birde tüm bunları yapmamış gibi tüm sorunları halı altına süpürüp, ilişkiye devam etmek isteyenleri oluyor. Siz eski sevgilinize biraz tatlılık yapıp, iyi söz söyleseniz asla o tweetleri atmamış gibi davranırdı.Ne manipülasyonlar ve çirkinleşmezler var görseniz… size eski nişanlımın tweetlerini okursam hayret edersiniz
Çok şükür, buradaki çoğu üye benim hikayemi çok iyi bilir hatta baklava/pasta deyince ilk ben geliyorum akıllara ne manipülasyonlara şahit oldum ama hepsini gördüm geç olmadan çok şükür, en sonda da öyle bir çirkinleşti ki imzasını attı gitti. Ben de ilişki zamanında acaba onun dediği gibi biri miyim diye kendimden şüphe duyuyordum şimdi vicdanım o kadar rahat ki…Terbiyesiz. Gözünüz aydın, kurtulmuşsunuz. Ömür boyu bu ayarsızlıklara maruz kalırdınız. Sonra insanda denge menge kalmıyor. Sürekli kendinde kabahat arayıp karşı tarafa mahcubiyet duyuluyor. Ben yıllarımı bu oyunlarla harcamışım meğer. Yeni yeni fark ediyorum nasıl aklımla oynandığını.
Ah be canım ne güzel zamanında fark edip bitirmişsin. Çok sevindim senin adına. Bundan sonra seni hak edecek düzgün insanlar çıkar dilerim karşına. W Wurstria bu dileklerim senin için de geçerli. Aklı başında insanlar olsun hayatınızda.Çok şükür, buradaki çoğu üye benim hikayemi çok iyi bilir hatta baklava/pasta deyince ilk ben geliyorum akıllara ne manipülasyonlara şahit oldum ama hepsini gördüm geç olmadan çok şükür, en sonda da öyle bir çirkinleşti ki imzasını attı gitti. Ben de ilişki zamanında acaba onun dediği gibi biri miyim diye kendimden şüphe duyuyordum şimdi vicdanım o kadar rahat ki…
Aynen onu bekledi ama ben hiç telefonlarını bile açmadım ailesi defalarca aradı hep reddettim cidden zoruna gitti tüm hıncını kustu. Tam bir dengesiz. Twitter’ına bakınca hayret ettim. Bir gün yerin dibine sokmuş diğer gün sevgiden özlemden methiyeler düzmüş. Aman Allahım dedim nasıl bir dengesizlik… Zaten iyiyken çok iyiyim ben ama sinirlenince dünyanın en rezil insanı benim kırmak için her şeyi yapardı…Görsem hiç şaşırmam. Maalesef erkeğin böyle ayrılığı, kendi hatasını kabul edemeyeni hiç çekilmiyor. Benimki hem hatalı hem hatasını ısrarla sıvayıp duruyordu. İnsan bir durur ben ne yapıyorum der, birde tüm bunları yapmamış gibi tüm sorunları halı altına süpürüp, ilişkiye devam etmek isteyenleri oluyor. Siz eski sevgilinize biraz tatlılık yapıp, iyi söz söyleseniz asla o tweetleri atmamış gibi davranırdı.
Çok teşekkür ederim güzel dilekleriniz için, sizi konularıma etiketlemek isterim müsait olduğunuzda okursanız sevinirim yorumlarınızı cidden merak ediyorum
Tabi ki okurum :) Yarın baklavalı konuya da bakacağım mutlaka :) Bu aralar kendi telaşımdan pek giremedim foruma.Çok teşekkür ederim güzel dilekleriniz için, sizi konularıma etiketlemek isterim müsait olduğunuzda okursanız sevinirim yorumlarınızı cidden merak ediyorum![]()
Ben sizi etiketledim 3 konuya bildirim gelmiştir büyük ihtimal. Nedense benzer sorunlar yaşadığımızı hissettim o yüzden paylaşmak istedimTabi ki okurum :) Yarın baklavalı konuya da bakacağım mutlaka :) Bu aralar kendi telaşımdan pek giremedim foruma.