Nicklerimizin anlamlarını paylaşalım mı?

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU2
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
çalıştığım yerde tek kız benim arada bana prensesler diyorlar işimizde suyla alakalı su işi yapıyoruz :)ondan yani suprensesiyim gerçek hayattada :))

benimkide latince deli çılgın anlamına geliyornaniknanik

benimki bilindiği üzere angelove meleğin aşkı gibi bişi yapmak istedim ingilizce bilenler o öle olmaz love of angel ya da angel's love diye atlamasın benm yeternce ingilizcem var :)))

bLoodLess.
ıngiLizcede "Kansız" Demek.
Bi araLar Vampiroloji'ye çok takmıştım.
Ordan geLdi yıLLardırda var

geçen yıl akşam sinemaya gitmiştik sözlümle 5 nisandı.konak cumh.meydanına geldik.yağmur başladı.birbirimize sarıldık öle gittik durağa.ne olduysa ondan sonra oldu,herşey orda başladı.:asigim::asigim: daha fazla açıklamaya gerek yok sanırım.
nisan ve yağmur :asigim:

hiç düşünmeden doğum günümü yazdım...ingilizce mart 7...

violet mor,menekşe rengi demek ingilizce bende sonuna te ekledim sistem kabul etsin diye.ayrıca mor rengi çok severeim.bu arada harika bir topik olmuş merak ettiklerimin çoğunu öğrendim hatta bazılarının hikayesine bayıldım...

sineks çok güldüm inan opuyorumnanaktan

Benim nikim in hikayesi böyle.. Ben hep AKASYA nikini kullanırm sitelerde..Akasya ağacına ayrı bir tutukum vardır.. Ama burda o olamadı, o nick varmış çünkü. o yüzden AKASHA oldu.. :umursamaz:

benim nickin hikayesi kızlar şöyle.lost en sevdiğim dizi.sun da orada oynayan bayan karakterin adı uyumlu olur diye lostsun'ı seçtim..birde kayıp güneş gibi bir anlamı oluyor sanırım.şimdi aklıma geldi yazarken.o da güzelmiş...kaydirigubbakcemile3

Benim nikim in hikayesi böyle.. Ben hep AKASYA nikini kullanırm sitelerde..Akasya ağacına ayrı bir tutukum vardır.. Ama burda o olamadı, o nick varmış çünkü. o yüzden AKASHA oldu.. :umursamaz:

Akasha çok güzel bir nick.
"Queen Of the Damned (LanetLiLer KraLiçesi)"
En sevdiğim fiLmdir.FiLmde VampirLerin KraLiçesinin Adıydı.

DEVDAS :asigim:
bi film adı ve filimdeki esas oğlanın adı

benim nick imin varoluş nedeni anneciğimdir annem hastanede yatarken ben bir oraya bir buraya koştururken beni seyredip serçem benim serçe gibi koşturup duruyosun demişti:asigim:annem benim ruhu şad olsun.o günden beri serçenin bende çok ayrı bi yeri oldu:asigim:

DEVDAS :asigim:
bi film adı ve filimdeki esas oğlanın adı

biliyorum o filmiii, cok aglamistim yaaa.

güzel konuymus bu ya, görmemistim daha önce:) acanin aklina saglik:)

benim nickim önceden meyra basman'di. meyra sevdigim bir isim zaten, bas benim eski soyadim, man da esimin soyadinin sonu. sonra hosuma gitmedi.sonrada basman oldu öyle. hosuma gitmeyince bende sadeceMeyra olarak degistirdim.

eski sümerlerde gökten yere inenler anlamına gelirmiş.

hem esmer olduğum için hem de arkadaşlarım beni hep çikolatayla gördükleri için esmer çikolata derler =)

kk ya üye olmak için uğraşıyodum ne isim yazdıysam var deyip kabul etmedi o sırada ümit sayın caneylom şarkısı çalıyodu yazdım şak diye kabul etti:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…