Nicklerimizin anlamlarını paylaşalım mı?

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU2
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
bende yazıyım bari.benimkide sihirli içki demek
sengözlerimebaksanab ee tabiki var bi anlamı delikafadulden

isimlerimizi baş harfi mustafa mehtap mehmet akif ve fatih diğeride yaşım geçen seneydi tabii:)))

benimkini ingilizce bilenler bilir bende ismimin anlamını ing merak ederken sinem sine olarak braest çıktı aslında ben kalp gönül die biliorum ama bazıları hayır göğüs meme anlamına gelio diolar amannnnnnnnn olsun işte o da kadına özgü bişi diilmi sonuçta ben braestim hahahhahh bence güzel sizce bacılar

:D hepsi süper benim çalışdığım firmanın baş harfi vo son kelimesi kart kabul etmeyince voerkart yaptım ............ saçma ama napim............... balböceğim yapcakım var cankuşum yapcaktım var :D

benimkide kızımın isminin kısalmışı fatma betül oldu f.b.t.l

benim adım sevnur;oğlumun adı da baha .kızım olursa bahar koyucam(hamileyken kız diye umutlanmıştım adını da bahar diye hazırlamıştım)erkek deyinde doktor, eşim baharın r 'si düştü deyip baha koyduk(bahanın şarkılarını da çoook severim).öyle işte bahar_sevnurunda sev'i BAHARSEV.
linkimi de çok seviyorum.

Ayy inanmıyorummm alkisalkisalkis
mümkün değillll
kendime adaş buldum oleyyyyyyyyyy hihoyyyt

benim adımda sevnur şakkıdı :1hug:

ama ben soyadım olan yaman ı yazdımmmm naniknanik
hatta bu yüzden beni erkek sandılar

adaş mrb yaaa:lepi:
nerdensin
yoksa sen buca ticaretteki sevnur musun :dance:

kızlar üstteki yazı alıntı da senağlama

alıntı yapmayı beceremedim böle bi sonuç çıktı ortaya :jeyyar::jeyyar:

ayy bu topik süper yaakaydirigubbakcemile2ben çocukluğumdan beri limon ile zeytini çok severim ayrıca benim saçım sarı limon gibi kocamında gözleri kocaman zeytin gibi o yüzden limonilezeytin olduk:asigim:

Benim fikrim,düşüncem ve inandığım şeyler çok kesindir kolay kolay değişmez ondan adım asibuz çok soğuk yerlerde kolay kolay erimeyen sert buzlar gibi...

nikimin anlamı temiz kalpli iyi niyetli şefkatli yumuşak huylu demek
bende böyleyim ve bu nedenle bu niki seçtimkaydirigubbakcemile3

Son düzenleme:
Benim adım Dilay.
Bebek gibi yüzümün olduğunu söylerler
Aşkımda bebeğim diye sever arkadaşlarım bebekkk derlerrr
O yüzden baby_dilay yaptımmm:asigim:

makber;ölüm,mezar demek eşimle tanıştığuım zamanlar çok karamsar olduğum için o taknmıştı bu lakabı bana 21'de yaşım

Zevkle okuyorum yazılanları , ama katılım az gibi .. Artsa da anlamını bilmediğimiz nick kalmasa KK da..

Yoksam cahil kalırız alimallah kaydirigubbakcemile3 cehalet kötü kızlar , yazın o yüzden ...:dance:

başıma gelenler alnım yazısı, değiştirmek istesemde benle istemesemde.eşimi çok seviyorum onun için alınyazımsın, eşime ithafen yani :))

esımle evlenmeden once cocuk ısmı belırledık esad serra onların bas ıkı harfı buarada makber ısmı cok derın makbercıgım

frezya güzel kokulu bi çiçek ismi
34 de zaten istanbulun plakası kaydirigubbakcemile3

benimkide bizim dilimizde yani kürtçede kıpkırmızı anlamında kulanılır

Back