Nicklerimizin anlamlarını paylaşalım mı?

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU2
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ayy çk güzellerdi benimkide benim ve eşimin isimlerinin ünlü harfleri olmadan yazılışı

benimki zaten belli umudum ne yaparsam yapayım içimdeki umutları bitiremediğimden bu niki aldım

bilmem hatırlayanlarınız varmı
emrah'ın bi dizisi vardı
Gündüzün Karanlığı diye o dönemler emrah hayranıydım
ve dizisini severek izliyordum güzel bir diziydi
işte ondan
esinlenerek hep rumuzum budur
arkadaşlarım vardı memlekette mektuplaşırdık
gönderen:gündüzün karanlığı'idi
radyolara istek yollayacagım zaman gene aynı
işte böylelikle ben oldum
gündüzün karanlığı

benimde adım Elif ama komşumuzun küçük kızı adımı söyleyemiyodu eli diyodu bende hem o yüzden hemde Ally Mc Beal dizisini sevdiğimden Ally yaptım nikimi kaydirigubbakcemile3

ayrıcada Ally yardım sever anlamına geliyomuş bende yardım etmeyi severim yerimseniben

Bende lost dizisindeki kate i çok sevdiğim için kate yaptım nickimi. yerimseniben

benimki bi alman kiz ismi ne biliym hosuma gitti baska bi isim de bulamadim:1rolleyes:

DESPERATEHOUSEWİVES "umutsuz ev kadınları"

Okuduğumda en çok etkilendiğim, aradan yıllar geçip tekrar
anlattığı karakteri kendime çok yakın bulduğum roman....

liv tyleri cok sevdigim ve kendime benzettigim için başına liv koydum 85 ise dogum yılım

Son düzenleme:
bende bazı şeyleri çok detaylı düşünen kafaya takan biriyim bu yüzden de bazen hayatı takmadan laylaylom tadında yaşamak..yani kısaca kendimi motive etmek...

kızımın adı ve doğum tarihi

2. kızım olursa bende sude koymak istiyorum :)

benimkide adım ve eski soyadımın ilk iki harfi . işyerinde lakabımda arzuco idi :1rolleyes: arzu company sananlarda var tabi sırnaşık şey

sevgilinin yanındayken bile ona duyulan o yakıcı hasret demek. latince

benim görümcem bir pasta yapıyor:icecream:,o pastanın tabağını dahi yutabilirim:asigim:,o kadar mühteşem,kedi dili biskviden yapıyor,resmen alıştırdı beni,bayılıyorum adına dahizemuszemus,bende buraya kayıt yaparken o pastasını yordum ve neden en sevdiğim tatlısının adını olmasın dedim,işte ben...:asigim:

Üye olduğum sırada Tuğba Özerk'in acı hatıralar şarkısını dinliyordum. Ordan esti işte şakkıdı

hep bir kızım olsun istiyorum.. aynı bana benzeyen yeşil gözlü turuncu saçlı :) adım elif.onun adıda eliz olsun...nil derlerdi eski çalıştığım yerde bana.nedense biri benzetmişti.sonra kulağıma hoş gelmeye başladı nil diye çağırılmak... eliznil olsun kızımın adı... çok değer verdiğim bir isimle katıldım bu siteye...yıllar sonra bir kızım olursa ona vericem üyeliğimi...:):)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…