A
asgd
Ziyaretçi
- Konu Sahibi EU2
asgd;arka sokakların genç delikanlısı :) okuldaki lakabımdı erkeksi bir yapım avrdı önceden o zmanlardan kalma üye olurkende ilk aklıma gelen nıck bu oldu
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım seninkide çok ilginç ama benim kini bilemeden Nilay Tolga idi
bende evlendikten sonra aykırı ne yapmak istesem evlibarkli kadınsın yakışmaz lafını duyar oldum. dövme yaptırcam evlibarkli kadınsın, piercing yaptırcam evlibarkli kadınsın...
bunu söyleyenlerden esinlendim nick evlibarklı
nilay ile tolunay gelmişti aklıma nicki ilk gördüğümden beri.tolunay die bir isim varmıdır bilmem :1shok:
yazın bi sinkele başka bi sinek ortalık yerde çiftleşiyorlardı.. bende gıcık olurum sineklere... birden ;
-" yahu sinek bunun neresini seksi buldunda ortalık yerde yapıosun ki" diye söylenmiştim.. buraya üye olurkende düşündüm düşündüm aklıma onlar geldi ..lülülülülülü
buraya üye olurken eşim pc nin yanına lansor kutusunu (mide ilacı) bırakmış. o gözüme takılmıştı.17 ise çanakkalenin plaka kodu
:roflol: guseldi..
bende ayça yazdım yok ayça1 2 3.... yazdım yok ayçademir yazdım yok en sonunda bi kızdım aaaaaaa die bi bağırdım aycaaaaaaa oldu.. Allatan fazla bağırmamışım yoksa aycaaaaaaaaaaaaaaaaa olurdu :roflol:
SaliHalil
Saliha + Halil = SaliHalil :asigim:
benimkisi de ÇÖL GÜLÜ (zor koşullarda çölün derinliğinde yetişen ve nadir bulunan)kolay bi ingilizce işte mirmirmirmir
aklıma gelseydi bende FATUR yapardım sırnaşık şey
F
A
TURAN
O
Ş
benimkini açıklıyım hemennnn
arkadaşlarım gözünde hiç büyütmezler benii hep küçük sevimli bişey gibi davranırlardıııkaydirigubbakcemile3 deryacık kuzucukk v.s
kuzucukkk derlerdi mesela en çok ama ben ismimlede uyumlu olsun diye Deryacık yazmıştım sistem kabul etti ve çok sevinmiştimm
tahmin etmişinizdir
murat gizem:)