- 18 Haziran 2015
- 4.021
- 40.573
- 508
Foruma gelince de pembiş pembiş oldun :)) eveett lütfen hislerinizi alalım![]()
içimdeki deli volkanlarla profil fotom gayet uyumlu ama hayaller hayatlar gerçeği girince için içine bende bir sessizlik

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Foruma gelince de pembiş pembiş oldun :)) eveett lütfen hislerinizi alalım![]()
Bence ben hiç marjinal değilim desende sen acayip marjinalsiniçimdeki deli volkanlarla profil fotom gayet uyumlu ama hayaller hayatlar gerçeği girince için içine bende bir sessizlik![]()
Bence ben hiç marjinal değilim desende sen acayip marjinalsiniçinde yeşil mavi saçlı bir kız var dışarı çıkmak için yırtınan
![]()
Bak geçici boyalar varonun yırtınmasını duydukca ölü taklidi yapıyorum![]()
![]()
Ahahahha çok tatlı oluyosn o zaman senhaha ben şimdi pörtlek gözlü pembe ve yuvarlak mı oluyorum![]()
![]()
Bende teşekkür ederim çikulata hanımcığım :)Teşekkür ederiz melek hanımcığım ♡ :)
Sanırım sitede nicki ile profil resmi en uyumlu olan üyelerden biriyim
Çaycısın demek sende :)Sanırım sitede nicki ile profil resmi en uyumlu olan üyelerden biriyimbir de tereyagli pilav vardı
![]()
Hem nasıl :)) beraber içelim :))Çaycısın demek sende :)
Peki neden çay bardağı değil de çay tabağı :))Hem nasıl :)) beraber içelim :))
Getiririm tabii nım nım nımmBen çay yapayım sen çikolata getir yanında iyi gider![]()
Çay bardağı aklıma gelmemişti olabilirmiş aslında o daPeki neden çay bardağı değil de çay tabağı :))
Abla ben bu keleşi silah olarak değilde keleşi başa takılan bir şapka olarak düşünüyordumAvatardaki nenem benim gibi asi,ama bir o kadarda koruyucu sevgi dolu..
Alayına isyan eden tarafım..
Nickimde silaha karşı olan beni yansıtmıyor aslında,sadece espirili tarafı hoşuma gidiyor.
Abla ben bu keleşi silah olarak değilde keleşi başa takılan bir şapka olarak düşünüyordum![]()