Nick Eşi

Sebatiye abla

Ne dedin sen çat yapasım geldi

Doğru anladık dimi, facede kaynanama saydırıyorum gelin beğenin diye konu açan sendin :44:

bendim.o sayfayı çok önce açmıştım.hala duruyor.yazıyor zaman zaman.bol bol okudular ne mal olduklarını.unutmasınlar çıktılarını alıp saklasınlar

o kişi bendim.hala o nefretim yerinde duruyor.

Bak bunu nasıl kaçırmışımm nasıl inanmazsınız yahuuu

Hepimiz çok tepki vermiştikk arkadaşa

bir de bak burda hemen hemen herkesin KV si le sorunları var ama senin gibi yazan var mı diyorlardı.ben de ben burda yazmadım ki diyordum anlamıyordunuz

ee benim dedim yaa

hem yazdım hem de onlara okuttum.bol bol okudular

Ayyyy inanmıyorum yaaaa

Kamera nerde

bendim.o sayfayı çok önce açmıştım.hala duruyor.yazıyor zaman zaman.bol bol okudular ne mal olduklarını.unutmasınlar çıktılarını alıp saklasınlar

hadi be
cidden mi
link versene bi daha
eşi de destekliyordu hatta orda beğeni falan yapmıştı

Ben hatırladığıma göre çok eski olmamalı
Ama nickin farklıydı
Bizi tanımıyo muydun o zamanlar ?

Bilmiyorum ben o konuyu hatırlayanlardanım hatta eleştirenlerdenim birçok kişi gibi.
Kayınvalidenle sorunun olabilir ama bu yaptığınız çok çirkin demiştim.
Konu sahibi yani senmişsin o herkesi paylıyodun sanki..

isimlere dikkat etmedim.yaptığım için hiç pişmanlık duymadım.ne yalanlar ne dolaplar resmen midem bulanmıştı ııııııııııııı

evet bende aynı şeyi yazmıştım zaten seninle genelde aynı şeyi yazıyoruz..

ben o konuyu unutmadım çünkü profilde bi yılan resmi vardı ve en korktuğum hayvandır aklıma yer etmiş.

isimlere dikkat etmedim.yaptığım için hiç pişmanlık duymadım.ne yalanlar ne dolaplar resmen midem bulanmıştı ııııııııııııı

Olabilir de
Her birine kızan onun hakkında kötü şeyler paylaşmıyor sanalda
Hangimizin hayatı dört dörtlük ki ?
Paylaşsa da gelip alkış istemiyordur en azından ben ilk kez rastlamıştım buna

Onu da geçtim yorumcular ne seni ne kaynananı tanır, yani tarafsızdır
Onları paylayan konu sahipleri, bana hep tuhaf gelmiştir.

okuyan anlar anlayan begenir tercih meselesi sadece bir rica bir teklif o kadar öyle büyütüldü ki analamadım.ne yorumlar ne yorumlar.

okuyan anlar anlayan begenir tercih meselesi sadece bir rica bir teklif o kadar öyle büyütüldü ki analamadım.ne yorumlar ne yorumlar.

Açıp sorunum olan kişinin yüzüne söylemeyi tercih ederim ben
Tabi dediğin gibi tercih meselesi bu
Ama bu kadar zaman muhabbet dönerken
İlk kez duyuyorum o benim dediğini, buna şaşırdım ben.
Neyse, neye şaşıyorsam ben hala
Kk da çok şey gördüm, bir yenisi daha eklenir hepsi bu

valla hala gözümün önüne geldikçe o resimden tiksinti geliyor.aklımda kalan konulardan biriydi senin konun.

benim için o sayfa bir dönüm noktasıydı.artık bitti demekti.özellikle kendime.bu insanlardan bir b. olmaz demekti.iyi oldu.mücadele bitti, uzun uzun anlatmalar beklentiler her şey bitti.ne mal olduklarını ne dolapların döndüğünü anladığım andır.geri dönüşü yok.silindiler

onların hepsini söyledim.1-2 akrabaları kalmıştı onlarda ordan okudular.bozguncular.Allah böylelerini yerin 9 kat altına geçirsin.

onların hepsini söyledim.1-2 akrabaları kalmıştı onlarda ordan okudular.bozguncular.Allah böylelerini yerin 9 kat altına geçirsin.

adamların işi internette sürekli malzeme aramalar felan onu da okusunlar tekrar tekrar dönüp dönüp unutmasınlar ne mal olduklarını

aslında onlara iyilik ediyorum belki tevbe ederler yaptıklarını başkalarına yapmazlar başka kimseler zarar görmez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…