Nick Eşi

bendim.o sayfayı çok önce açmıştım.hala duruyor.yazıyor zaman zaman.bol bol okudular ne mal olduklarını.unutmasınlar çıktılarını alıp saklasınlar

O rumuzunuz imalci idi. Hatta merak edip facebooktan aratmıştım sizi adınız da ayan beyan ortada idi.
O meseleler hala devam ediyor mu? :26:

Son düzenleyen: Moderatör:
Seboş o zaman da bakmıştım
okudum okudum anlamadım
şmdi senin derdin kimle
görümcenle mi kayınvalidenle mi
yoksa genel olarak eşinin ailesi mi

O rumuzunuz imalci idi. Hatta merak edip facebooktan aratmıştım sizi adınız da ayan beyan ortada idi.
O meseleler hala devam ediyor mu? :26:

o meseleler bitmez, forever

o kadar yüz göz olunan kişilerle düzelmez zaten.

tatil dönüşü KV ye ugrayacakmışız saçma ve gereksiz ayrıca kızım da onları bir şey zannediyor.yazık çocuk işte

o meseleler bitmez, forever

o kadar yüz göz olunan kişilerle düzelmez zaten.

tatil dönüşü KV ye ugrayacakmışız saçma ve gereksiz ayrıca kızım da onları bir şey zannediyor.yazık çocuk işte

Nolur çocuk babaannesini sevsin, siz meselelerinizi ona yansıtmayın...
Ne olursa olsun. :26::50:

okudum okudum anlamadım
şmdi senin derdin kimle

Kayınvalide ile seyyah...
Adına facebook sayfası açıp bişeyler karalanmış ama baya ağır şeyler...
Kadının fotoğrafı da var sayfada şimdi baktım güncellenmiş gene... :26::26::26:

okudum okudum anlamadım
şmdi senin derdin kimle

canım şöyle anlatayım

ÖZET

düğünde korkunç rezaletler çıkardılar.benim ailemin haberi bile yok.korkunçtu aylarca yıllarca ağladım.hiç sebep yok.elti kıskanıyor.kocasını dolduruyor.KV nin bacısı var kız kurusu evde kalmış.KP yi dolduruyor.sorun beni ve ailemi küçük görüp ezmeye çalışmak

sonra biz mesafe koyuyoruz.olayı anlatıyoruz yaptıgınız çok kötüydü felan yok anlamıyorlar.

sonra eve gizli nolardan teller eşe teller.bunu yapan da elti ve kocası.

neyse 4 yıl sonra KV bize geliyor.

ara düzelir gibi oluyor elti ve kocası kuduruyor.

hamile kalıyorum kuduruyorlar.doğum yapıyorum gelmiyorlar. felan.sonra sürekli yıllarca internetten araştırılıyoruz.sürekli merak sürekli bir şeyler bulma derdi.

olay uzun.bazılarınız aç buçuk olayları biliyor.KV nin ne kadar karaktersiz oldugunu 2 evladını ayırt etmesinden herkese laf düşürdüğünü vs vs......

Kayınvalide ile seyyah...
Adına facebook sayfası açıp bişeyler karalanmış ama baya ağır şeyler...
Kadının fotoğrafı da var sayfada şimdi baktım güncellenmiş gene... :26::26::26:

kasımda kızın dogum gününe geldi ve elti sürekli malzeme arıyordu bende verdim malzemeyi

naber kızlar :27: çok fenayım bugün hiç keyfim yok, sizlerde ne var en yok :ssz: bu arada depresifime buradan da teşekkür ederim o üyenin ismini hatırladığı için, sağol depresifim :16:

naber kızlar :27: çok fenayım bugün hiç keyfim yok, sizlerde ne var en yok :ssz: bu arada depresifime buradan da teşekkür ederim o üyenin ismini hatırladığı için, sağol depresifim :16:

hankı üye kim nerede?

depresiiiff beni mi aldatıyosunuz siz özel msjlarla :14:

ne saklıyosunuz ben miyim o üye :41:

kesin sen beni tanıyorsun, hakkaten genelde aynen anlattığın gibiyim :27: karnım ağrıyor bugün bir de üstüne :60: dur klibi de izleyeyim de eğer müstehcen bişi varsa kiblerim arık seni :27:

Dün tanıştıkya seninle:27:
Ne diye kibleyeceksin, şarkı paylaştım ben bikerem. iyilikte yaramıyor:23:

hankı üye kim nerede?

depresiiiff beni mi aldatıyosunuz siz özel msjlarla :14:

ne saklıyosunuz ben miyim o üye :41:

aaaa yakalandık :27: şu sabah sorduğum görümce fun'ı bir üye vardı ya, işte onun adını şeyetti depresifim bana :27: yoksa bizim aramızda seviyeli bir ilişki var, geleceğe yönelik konuşmak istemiyoruz :60:

Dün tanıştıkya seninle:27:
Ne diye kibleyeceksin, şarkı paylaştım ben bikerem. iyilikte yaramıyor:23:

güzelmiş beğendim, hele klibi anatomik açıdan bilgi verici :27: dünkü tanışmamızı demiyorum, sanki 20 yıldır beni tanıyor gibi yazmışsın :60: ya huysuz, ya sinirli ha :60:

güzelmiş beğendim, hele klibi anatomik açıdan bilgi verici :27: dünkü tanışmamızı demiyorum, sanki 20 yıldır beni tanıyor gibi yazmışsın :60: ya huysuz, ya sinirli ha :60:

Belkide senin ikinci üyeliğinimdir:27:
İğrenöç bir esiri oldu kabul ediyorum:30:

Back