Nick Eşi

Şımaracam şimdi varya o kadrada değil kadişimmm :17::17:ben seni hiç görmedim varyaa merak ediyorum senide

Bide çok kızdımmı ağzına biber sürerim diyorum,çok laf atan oluyordu bana susarım ama kötüpatlarım :1:

Sağol ipekcim :17: ilk tahminler genelde böyle oluyordu

ay sana şey dediklerini hiç unutmuyorum. "sen önce kendi avatarına bak da bana öyle akıl ver" buna benzer bir şeydi. çok ilginç şeyler çıkıyor işte

bu kadar methin üzerine ben şimdi ablayı görmezsem çatlamaz mıyım
patlamaz mıyım
nerelere gideyim komşular havar(bade stayla)

allala alla ikisini de aynı adam doğurtturmuyor mu? ne iş? ne lahana turşusu bu ya.
ee sonuçta bir doktorun varmış yani nasıl olsa bir yerde doğurcan:1:
ingilterede kadının biri arabada doğurmuş markası kia imiş arabanın. kızına kia adını vermiş. gazetelere çıkmış. kia da buna jest olarak son model bir cip vermiş bilgine.... sen de mercedes te doğur ister:1::1:

dr.un parası aynı galiba 3bin dr.un
gerisi hast.nin otel hizmeti bebek bakım ünitesindeki ıvır zıvırla çıkıyo işte
yok yaa Dr.un neşteri altınanmı ben 1.5 a buldum bi hast.ne dr.da ayarlasam ordan tamamdır
oyyy ne şanslıymış o kadın BMW filan kiralayayım içinde doğurtsunlar beni
gerçi bende şans yok hacı murat gönderirler oğlumda mırat olur:27:

ay sana şey dediklerini hiç unutmuyorum. "sen önce kendi avatarına bak da bana öyle akıl ver" buna benzer bir şeydi. çok ilginç şeyler çıkıyor işte

Evet yaa bana öyle dedi kendince fırçaladı gaibim,yedirimmiyim bu avatarı ona :27::27: bir başkasıda şikayet ettim faşist bir avatar dedigit kim şikayet edeceksen et dedim..

bir de bak burda hemen hemen herkesin KV si le sorunları var ama senin gibi yazan var mı diyorlardı.ben de ben burda yazmadım ki diyordum anlamıyordunuz

Şimdi bir dakka ya çakralarım kapandı bir an o nameleri face deyazsan senmiydin yoksa :44: yanlış anlamıyorum demi

bu kadar methin üzerine ben şimdi ablayı görmezsem çatlamaz mıyım
patlamaz mıyım
nerelere gideyim komşular havar(bade stayla)

Albüm yapmam lazımm :27:

dr.un parası aynı galiba 3bin dr.un
gerisi hast.nin otel hizmeti bebek bakım ünitesindeki ıvır zıvırla çıkıyo işte
yok yaa Dr.un neşteri altınanmı ben 1.5 a buldum bi hast.ne dr.da ayarlasam ordan tamamdır
oyyy ne şanslıymış o kadın BMW filan kiralayayım içinde doğurtsunlar beni
gerçi bende şans yok hacı murat gönderirler oğlumda mırat olur:27:

kadın doğumcuyla evlenmek varmış ama onlar da tam çatlak oluyor gerçekten. benim eşimden önce bir tecrübem var da bir kadın doğumcuyla töbee dedim töbee evlenmem onla.

oda hem iyi hem kötü bişey yaa
ne bileyim değişik hisler olur bende hahah

kötü yanı şu. adamlar milyon değişik olayla karşılaşınca diktiren mi ararsın evli kadın kocasnı aldatmış da kürtaja gelmiş mi ararsın anlatırdı bana. sonra adamlar paranoyak oluyor.

kötü yanı şu. adamlar milyon değişik olayla karşılaşınca diktiren mi ararsın evli kadın kocasnı aldatmış da kürtaja gelmiş mi ararsın anlatırdı bana. sonra adamlar paranoyak oluyor.

ovvv o tarafını düşünmemiştim ben
daha safçanak eşim beni doğurtsa kötü hissederim diye düşünmüştüm :))

Geçen gün doktorda böyle bir konu açıldı, benimkiler karı koca jinekolog.

Önce karısının hastalarını, sonra karısını doğurtmuş. Ama normal doğum değil sezeryan.

Sebatiye abla :53::53::53::53::53:

Ne dedin sen çat :22: yapasım geldi

Doğru anladık dimi, facede kaynanama saydırıyorum gelin beğenin diye konu açan sendin :44:

:9::9:

beni görsen şok olacaksın galiba kızlar fotomu görenler seyyahcığıma bi anlatsın :9:

çeeek o fotuyu eklesene bana benzettiğini :21:

hanım abla genç kız gibi süper bi fiziği var :nazar:

Geç kaldım galiba ama yine de koyim :1:

Eki Görüntüle 764881

İşte Kadesa şu güzellik sabunlarındaki kadına benziyo :16: ama Kadesa daha güzel :nazar:

Rihanna'dan sonra da Hanım abla gelir :27:

Back