Nick Eşi

kazen bana özel uyarı sistemi yaptı yavrım, adımı yazınca bitiyorum burada :27:

ben bayılıyorum onlara ya, çete reisi kimi sevmezse elemanlar da onu sevmiyor :27: sonra paso farzet ve oyun bölümünde dedikodunu yapıyorlar falan :27:

Birde çete üyeleri reisin yorumlarını beğenmezse vay o zaman o üyelerin haline.
Neyse ki bir rahatlama olmuştur şimdilerde:27:

Bir cete reisi olamadim gitti. :60:

ben banlanırsam tahtıma oturabilirsin gelene kadar sıkıntı olmaz benim için :27:

Birde çete üyeleri reisin yorumlarını beğenmezse vay o zaman o üyelerin haline.
Neyse ki bir rahatlama olmuştur şimdilerde:27:

tabi rahatlama oldu,üyelerin sorumlulukları azaldı, bağımsız takılıyor millet :60:

kazen bana özel uyarı sistemi yaptı yavrım, adımı yazınca bitiyorum burada :27:

ben bayılıyorum onlara ya, çete reisi kimi sevmezse elemanlar da onu sevmiyor :27: sonra paso farzet ve oyun bölümünde dedikodunu yapıyorlar falan :27:

o oyun ve farzetki de ne yazsa üzerine alnıyo insan,psikopat olunur valla

aa sen banlanmamışsın oysa ki bi güzel kiblemiştim nerde bu devlet nerde bu millet :60:

kraldan çok kralcılar derim onlara... ama şu varki arkadaş olarak gördükleri kişi için kendilerini okun önüne atarlar. arkadaşlarıda uzaktan izler. olan onlara olur. bir düşünseler. bir düşünseler..:6:

Bir çeşit maşa aslında. Ve siyasette çok kullanıyorlar buna benzer kişileri. 2 gaza dünya vız gelir.

nick yabancı değil. tam çıkaram

adım ama. .
kronick vardı meesala burbukla benzetirdim onu.

Aynı evde 15 kişi yaşayacaklardı hatrlarsın şimdi
Evet onlarında yazımları çok benzerdi

Bir cete reisi olamadim gitti. :60:

Kadiş bana çete lideri elebsşımız sensin diyorr :27::27:

Evet ya... Tarzınız çok yakın abla. :27::27::27:
Beni çok güldürürdü o da...

Yaaa yaaa dimi :37:

Yaa bide çok komiktirr :1::1:

o oyun ve farzetki de ne yazsa üzerine alnıyo insan,psikopat olunur valla

aa sen banlanmamışsın oysa ki bi güzel kiblemiştim nerde bu devlet nerde bu millet :60:

yüksek makamlarda tanıdıklarım var benim :27: çok yüksekteler görünmüyorlar o yüzden :60: oyun bölümündeki belli üyeler sadece belli kişiler için yazıyorlar o yüzden kolay çıkarabiliyorum bazen :27:

April09 - Bahardacanan

Bu ikisinin tarzı tıpa tıp aynı
İkisi de topik dikizler saatlerce ama hiç yazmaz :1:

bi ara biz de çete idik sinir bozucu geyik topiği olarak ama kimsenin tavuğuna horozuna kışt demişliğimiz yoktu ama kendi kendimize geyik yapar eğlenirdik kimseyle derdimiz olmazdı kk nın en komik çetesiydik zaten kk nın yarısı o topikte yazardı hanım abla da elebaşımızdı :27:

Son düzenleme:
Back