Nick Eşi

belle8 (belloşşş namı diğer :27:) ile pembepinar çok benzer. Hem güzellikleriyle hem de tohtor aşklarıyla hem de kıskanılmalarıyla ünlüler...
Herkes hatta tüm KK onlara hayran ve çekemiyor yok böyle benzerlik. :52:

Kocası dalyan gibi olan biri vardı, hani bütün kadınları şirret ilan eden bi hatun... İzmirin gözde bir semtindeydi de, IP bilgileri Kocaeli çıkmıştı, onun da eşi mikemmeldi, zeus gibiydi, bütün kadınlar ona hastaydı :ssz:

Kocası dalyan gibi olan biri vardı, hani bütün kadınları şirret ilan eden bi hatun... İzmirin gözde bir semtindeydi de, IP bilgileri Kocaeli çıkmıştı, onun da eşi mikemmeldi, zeus gibiydi, bütün kadınlar ona hastaydı :ssz:

işte o mikemmel kişi bunlardan bırı olması lazım hafızam benı kandırmıyorsa :26:ben belloşla pembişin sonuna yetişmiştimde

Son düzenleme:

kk da efsanaler bitmez. biz de yaşamadan çok şeyi tecrübe ediyoruz bu vesileyle.

Gurbaa alemdi yaa carriee de çılgınn :27::27:

Evet bir fenomen her biri. :27:

Elit alımlı sosyetik güzel desene kenar mahalleli sıdıka modeli çıktı desene. :27::27::27: Hep de öyle olur zaten.

Eskilerden kuzum var artık aktif değil ama kuzum ile Hanımkeleşimigetir ablam çok benzer...
:34::34::34:

Kuzum da ben gibin muzurdu demi :23::23:ayyy kulakları çınlasın onunda

şimdi bir üye eşim 1 aydır evde yok camın önünde onu bekliyorum yazmış bende aa hayırdır cicişim neden camiinin önünde eşini bekliyorsun diye gayet mantıklı bir soru sordum sonra konu koptu zaten...

konuyu açan kişi de dahil tam 15-20 arkadaş kadının camiinin önünde değil camın önünde beklediğini anlatmaya çalıştı bana :27:

Ayyyy kadişşşş :60: :60: :60: süpersün vallla

parkon,kadesa çok benziyor..

Bende benzediyorum acayip didişiyorlarrr :27::27:

Evet bir fenomen her biri. :27:

Elit alımlı sosyetik güzel desene kenar mahalleli sıdıka modeli çıktı desene. :27::27::27: Hep de öyle olur zaten.

Evet yaaa nerdeler acaba şimdiii ikisde :27::27:

bıde öyle gruplar var demi birinin beğenmediği bi yorum yaparsan hepsıcehpe alıyo damgalanıyosun :6::6::6:
kraldan çok kralcılar derim onlara... ama şu varki arkadaş olarak gördükleri kişi için kendilerini okun önüne atarlar. arkadaşlarıda uzaktan izler. olan onlara olur. bir düşünseler. bir düşünseler..:6:

Son düzenleme:
Anam senden korkulur. Simdi offline din radar mi taktirdin yoksa hemen damladin:53:
Konu harbiden ucmus baktim simdide iyide oldu amacini asmayi birak ustunde tepindiler.
Hadi bakalim ucuz kurtuldun onumuzdeki maclara bakacagiz. Artik profilimde yazdiklarinida goruyorum kork benden:27:
Muklakukla hee:23:

kazen bana özel uyarı sistemi yaptı yavrım, adımı yazınca bitiyorum burada :27:

bıde öyle gruplar var demi birinin beğenmediği bi yorum yaparsan hepsıcehpe alıyo damgalanıyosun :6::6::6:

ben bayılıyorum onlara ya, çete reisi kimi sevmezse elemanlar da onu sevmiyor :27: sonra paso farzet ve oyun bölümünde dedikodunu yapıyorlar falan :27:

Son düzenleme:
kazen bana özel uyarı sistemi yaptı yavrım, adımı yazınca bitiyorum burada :27:

ben bayılıyorum onlara ya, çete reisi kimi sevmezse elemanlar da onu sevmiyor :27: sonra paso farzet ve oyun bölümünde dedikodunu yapıyorlar falan :27:

neyseki nık vermıyolarda aaa kıme demişler acep deyip geçiyoruz :27::27::27:

Back