Nick Eşi

Kocası dalyan gibi olan biri vardı, hani bütün kadınları şirret ilan eden bi hatun... İzmirin gözde bir semtindeydi de, IP bilgileri Kocaeli çıkmıştı, onun da eşi mikemmeldi, zeus gibiydi, bütün kadınlar ona hastaydı

işte o mikemmel kişi bunlardan bırı olması lazım hafızam benı kandırmıyorsa :26:ben belloşla pembişin sonuna yetişmiştimde

Son düzenleme:

kk da efsanaler bitmez. biz de yaşamadan çok şeyi tecrübe ediyoruz bu vesileyle.

Gurbaa alemdi yaa carriee de çılgınn

Evet bir fenomen her biri.

Elit alımlı sosyetik güzel desene kenar mahalleli sıdıka modeli çıktı desene. Hep de öyle olur zaten.

Eskilerden kuzum var artık aktif değil ama kuzum ile Hanımkeleşimigetir ablam çok benzer...

Kuzum da ben gibin muzurdu demi ayyy kulakları çınlasın onunda

Ayyyy kadişşşş süpersün vallla

parkon,kadesa çok benziyor..

Bende benzediyorum acayip didişiyorlarrr

Evet bir fenomen her biri.

Elit alımlı sosyetik güzel desene kenar mahalleli sıdıka modeli çıktı desene. Hep de öyle olur zaten.

Evet yaaa nerdeler acaba şimdiii ikisde

bıde öyle gruplar var demi birinin beğenmediği bi yorum yaparsan hepsıcehpe alıyo damgalanıyosun
kraldan çok kralcılar derim onlara... ama şu varki arkadaş olarak gördükleri kişi için kendilerini okun önüne atarlar. arkadaşlarıda uzaktan izler. olan onlara olur. bir düşünseler. bir düşünseler..

Son düzenleme:

kazen bana özel uyarı sistemi yaptı yavrım, adımı yazınca bitiyorum burada

bıde öyle gruplar var demi birinin beğenmediği bi yorum yaparsan hepsıcehpe alıyo damgalanıyosun

ben bayılıyorum onlara ya, çete reisi kimi sevmezse elemanlar da onu sevmiyor sonra paso farzet ve oyun bölümünde dedikodunu yapıyorlar falan

Son düzenleme:

neyseki nık vermıyolarda aaa kıme demişler acep deyip geçiyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…