Niçin ÇİN ? Gittin gideli ağlarım için için

slm canım
yok çiğdemin erkek kardeşi evlenmek istiyo eda yegenin arkadaşına düşündü eda aracılık yapıyo,hamiyetin kardeşine ayfer kurt un kaynı bekarmış olabilir yani,neslihanın erkek kardeşide 26 yaşında ve bekar oda bulun dedi anlayacağın geyik tam yani:KK1:
parfüm demişsin sen beyaz tenlisin dimi özlem Estee Lauder Pleasures olabilir ben yıllardır çok beğenirim,Beatiful olabilir.Armani den de bakabilirsin.Gucci Envy me süper sanada yakışır.üffff ben free shopa girdimmi kendimi kaybediyorum eşim zor topluyodu:KK52:avondayken hep avonu kullandım sevmezdim haftasonuda orjinal kullanırdım çok fark var arada.heee bide Gucci rush2 müthiş güzellll mutlaka dene derim ben kullandım esmer olmama rağmen çiçek kokularını pek sevmem ama bu çok yakıştı.parfümü free shoptanmı alıcan yoksa çinden mi?eğer çinden alırsan aman dikkat et çakmadır heee:KK1:

slm canım
yok çiğdemin erkek kardeşi evlenmek istiyo eda yegenin arkadaşına düşündü eda aracılık yapıyo,hamiyetin kardeşine ayfer kurt un kaynı bekarmış olabilir yani,neslihanın erkek kardeşide 26 yaşında ve bekar oda bulun dedi anlayacağın geyik tam yani:KK1:
parfüm demişsin sen beyaz tenlisin dimi özlem Estee Lauder Pleasures olabilir ben yıllardır çok beğenirim,Beatiful olabilir.Armani den de bakabilirsin.Gucci Envy me süper sanada yakışır.üffff ben free shopa girdimmi kendimi kaybediyorum eşim zor topluyodu:KK52:avondayken hep avonu kullandım sevmezdim haftasonuda orjinal kullanırdım çok fark var arada.heee bide Gucci rush2 müthiş güzellll mutlaka dene derim ben kullandım esmer olmama rağmen çiçek kokularını pek sevmem ama bu çok yakıştı.parfümü free shoptanmı alıcan yoksa çinden mi?eğer çinden alırsan aman dikkat et çakmadır heee:KK1:

ooo izdivaç programlarını geçmişniz hayırlı olsun diyelim onlar ersin muradına biz çıkalım kerevetine:KK55:

bu isimleri bir not alıyım halecim saol..hongkongda sasadan bakcam bide dutyfreeden havalanında...29ocakta 22.55de uçağımız o sabah erkenden hongkonga gidecez orda daha orjinal şeyler var akşama kadar gezcez..

kitap okuyorum uykum gelio ya elif şafakın aşk a başladım 2. kitap.. offf keremi çok özledim ya eşimi de :KK14:

ooo izdivaç programlarını geçmişniz hayırlı olsun diyelim onlar ersin muradına biz çıkalım kerevetine:KK55:

bu isimleri bir not alıyım halecim saol..hongkongda sasadan bakcam bide dutyfreeden havalanında...29ocakta 22.55de uçağımız o sabah erkenden hongkonga gidecez orda daha orjinal şeyler var akşama kadar gezcez..

kitap okuyorum uykum gelio ya elif şafakın aşk a başladım 2. kitap.. offf keremi çok özledim ya eşimi de :KK14:

şafaK 17 özIem azcık daha sabır :KK48: sen geIince oğIunIa eşinIe 2 gün kaçın bi yerIere ne güzeI oIur waIIa :KK52:
bu arada parfüm oIarak sana davidoff cooI water,bvIgari ve Iacoste öneririm.3 ü benim favoriiim :KK12: bu smiIeyde güzeI uyduu.du bi daha sıkayıım :KK12: :KK9:

ohhhh iyi hongkong ta kesin bulursun o zaman özlemcim doya doya gez ve bol bol resim çek benim için:KK16:

özlemcim parfüm bana çoook uzak ben avon kullanıyorum çünkü param ona yetiyor. :KK59: ama sen hepimizi birir tane getirebilirsin :KK33: kerem de çok özlemiştir annesi sabret

bugün de gezdik geldik güzeldi ama hava soğuktu
bi h.sonumuz kaldı burda diğer h.sonu yolda olacağız Allah nasip ederse

şafaK 17 özIem azcık daha sabır :KK48: sen geIince oğIunIa eşinIe 2 gün kaçın bi yerIere ne güzeI oIur waIIa :KK52:
bu arada parfüm oIarak sana davidoff cooI water,bvIgari ve Iacoste öneririm.3 ü benim favoriiim :KK12: bu smiIeyde güzeI uyduu.du bi daha sıkayıım :KK12: :KK9:

ben gidince annemler gelecek tam sömestir tatili oluyor bende 2hafta izin kullancam doya doya oğlumla hasret gidercem inşallah tatil için erken rezevasyon otellerine bakıyorum fırsat buldukça eşim kemeri beğenmiş bikaç otel buldum bakalım karar aşamasında senin de fikrini alabilirim nesrincim..

ohhhh iyi hongkong ta kesin bulursun o zaman özlemcim doya doya gez ve bol bol resim çek benim için:KK16:

çok resim çekiyoruz canım son gün hatta grupla resimleri birleştirip paylaşcaz birbirimizle dönünce facee eklerim..:KK66:

özIeeem napııooosuuuun :KK68:

iyidir canım bir h.sonunu daha bitirdik
keremle kameradan görüştük eşimle ...iyi gördüm onları mutlu oldum.
alışveriş için gezdik biraz bugün de saatçileri dolaştık çok pazarlık atmak gerekiyor ilk dedikleri fiyatın 5de yada 10da birine alıyorsun

sizlerde ne var ne yok h.sonu diye uğrayan olmamış herkese selamlar...

şafak 11:KK5:

çoğu bitti azı kaldı 9 gün sonra yola çıkıyoruz 10gün sonra evde olucam kısmetse
ne var ne yok kızlar artık herkes iyidir inşallah?

özlemcim tek haneye düşmüşsün bak ne güzel ooo dönüşte de tatil süper olur haaa hadi bakalım merakle bekliyoruz seni

özlem yafrumm:KK19: naber bakıyorum.. alıştın çine de:KK66: gelince azcık uyum saorunu da yaşarsın sen artık:KK58:
kerem nasılmış..
hadi az kaldııııı:KK66::KK66:

özlem yafrumm:KK19: naber bakıyorum.. alıştın çine de:KK66: gelince azcık uyum saorunu da yaşarsın sen artık:KK58:
kerem nasılmış..
hadi az kaldııııı:KK66::KK66:

iyim hamiyetcim sen nasılsın beyzoş nasıl?
valla insanoglu herşeye alışıyor burayada alıştık
haftaya eğtimin son günü ..sınav da olacağız :44:
keremin yine uyku düzeni değişmiş gece 1-2gibi uyyormuş :KK50:

dönüş heyecanı sardı beni alışveriş falan yaptım biraz inci aldım bol bol kültür incisi çok güzeller:KK66:

beyzoş ii özlemcim sağol biz hep aynıyız değişiklik yok yani..
sınavında şimdiden başarılar diliyorum tatlım
dönüşte kuş gibi hafifliyceksin :KK24:

beyzoş ii özlemcim sağol biz hep aynıyız değişiklik yok yani..
sınavında şimdiden başarılar diliyorum tatlım
dönüşte kuş gibi hafifliyceksin :KK24:

inşallah canım ama bu yıl eğitim çok bisürü eğitim talep edilmiş akademiye baktım da...nisanda 1ay da ist.da olabilirim..ama keremle gideriz bu sefer annemlerde kalırız.

X