- 22 Nisan 2017
- 889
- 363
- 53
- 37
- Konu Sahibi Masal aden
-
Ins hayırlı sonuclar alırsın cnm. Yas kaçtı sızınMerhaba bende de dengeli translokasyon var 3 embriyoya ngs yaptırdım 1 tane sağlıklı geldi şimdi transferi bekliyorum daha adet olamadım
ngs kaç gün sürdü nerede yaptırıdnız? ben de estrofem kullanıyorm şuan ngs den haber bekliyorum hala çıkmadımerhaba arkadaşlar;
Yasım 30 . 1 kürtaj 1 düşük hükayem var.. sorun sağtanmadı. Sebepsiz infertılıte. Ngs yaptırdık 7 embrıyodan 4 saglıklı geldi. Ek olarak cd 56 ve era testı yaptırdık.. bu ay transfer için beklıyorum. Estrofem kullanıyorum.. 23 subatta kontrolum var..
sizlerde sorun neydı? Ngs ile trabafer sonuclar ne oldu.. paylasırsanız sevınırım..
İnsallah canım hepbirlikte hayırlı haberler alalım benim yaşım 29Ins hayırlı sonuclar alırsın cnm. Yas kaçtı sızın
Ben ankara bahceci de yaptırdım ispanya ta gonderiyolarmis Embriyolari 21 gün sonra açıklandı ngs sonucummerhaba arkadaşlar benim de eşimde dengeli translokasyon var birde marker kromozom, 16 embriyom pgt ye gitti 36 saat sonunda 2 tane sağlıklı var dediler şimdi bunlara ngs yapılıyormuş 15 - 20 gün sürer dediler genetiks tanı merkezinde yaptrıyoruz siz nerde yaptırdınız genetik testleri ve kaç gün sürdü?
Memorıal atasehırdetım ben.ngs kaç gün sürdü nerede yaptırıdnız? ben de estrofem kullanıyorm şuan ngs den haber bekliyorum hala çıkmadı
Buarada ıspanyaya gönderıyorlar. En gec 1 ay ıcınde sonuclanıyor.merhaba arkadaşlar benim de eşimde dengeli translokasyon var birde marker kromozom, 16 embriyom pgt ye gitti 36 saat sonunda 2 tane sağlıklı var dediler şimdi bunlara ngs yapılıyormuş 15 - 20 gün sürer dediler genetiks tanı merkezinde yaptrıyoruz siz nerde yaptırdınız genetik testleri ve kaç gün sürdü?
Memorıal atasehırdetım ben.
Sonuclar 2 haftada geldı. Szde sorun neydi
İspanyada değil fulyada genetix tanı merkezinde benimkiler ve haber yok çıkmadısonuç dediler 2 hafta geçtiBuarada ıspanyaya gönderıyorlar. En gec 1 ay ıcınde sonuclanıyor.
P.tesı transfer olacagım cnm..Pgt ile iyilerini seçiyoruz diyolar aklım almıyor transfer oldunuz mu
P.tesı transfer olacagım cnm..
Aksıne zaten hasarlı dna içeren embrıyoları tespıt edıyorlar.
Zarar verdıgıne daır net bırsey yok.
Ngs ile genetık ve kromozom acısından en saglıklı secılıyor.
Vala canım gerek olmasaydı 7 embrıyodan 4 saglıklı geldı . Dusun ki onları transfer ettırseydım dusuk olacaktı yada zaten tutmayacak tutupta gelişimi duracaktı.tek mi yerleşecek çift mi, transfr ini kim yapacak hangi doktordasın. ben de senin gbi düşünüyorum ama bazı doktorlar gerek olmadığnı söylüyor pgt nin kafam karışıyor.
Kacıncı haftada düşüklerınız. Kan pıhtılşma testı yaptırdınızmıBenimde sebepsiz 5 düşügüm var bu kadar neden diye soracaksınız muhtemelen her düşük sonrası başka dr başka çözüm denendi başarılı olunamadi dr hala normal dene diyor ama ben ngs yönteminde karar kıldım. Benim ngs ankara genart da yapılacak tüp bebek kayseri memorialda olacak. İnşallah bu kez durmaz kalbi.
Neden önce pgt uygulanıp somra ngs uyguluyorlar ngs zaten butun kromozmlara bakılıyormerhaba arkadaşlar benim de eşimde dengeli translokasyon var birde marker kromozom, 16 embriyom pgt ye gitti 36 saat sonunda 2 tane sağlıklı var dediler şimdi bunlara ngs yapılıyormuş 15 - 20 gün sürer dediler genetiks tanı merkezinde yaptrıyoruz siz nerde yaptırdınız genetik testleri ve kaç gün sürdü?
Ben de gen artta tedavi oluyorum. Ngs sonucun 1 haftada cıktı. Hepimizin sonuçları cok guzel olsun insallahBenimde sebepsiz 5 düşügüm var bu kadar neden diye soracaksınız muhtemelen her düşük sonrası başka dr başka çözüm denendi başarılı olunamadi dr hala normal dene diyor ama ben ngs yönteminde karar kıldım. Benim ngs ankara genart da yapılacak tüp bebek kayseri memorialda olacak. İnşallah bu kez durmaz kalbi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?