- 19 Nisan 2015
- 31
- 8
- 24
-
- Konu Sahibi Ugursuzbocek
Öncelikle uğursuz böcek isminden başlayalım iş e.Uğursuz kelimesi senin kendin ile algını gösteriyor.Neden uğursuz olarak kendini etiketluyorsun ki.Unutma sen kendini nasıl algılsrsan,dış dünyaya öyle yansıtır sin .Öncelikle kendi değerine, kendine has özelliklere ınan.
yapman gereken ilk is kendin olmak.İçinde n geldiği gibi davranmak.Şimdi tüm arkadaşların aynı durumda aslında.Dur ,gözlemle herkesi.Özellikle abartılı çabalardan kaçın.Sınıfındaki herkesle konuş Ama konuşmak için kendini abartılı davranma.
hergün sınıfa kocaman bur gülümseme ile gir.Girerken kocaman bir Günaydın.ama bunun için karşılık bekleme ki,hayal kırıklığına uğrama.bu gülümseme kendin için.pozitif insanlar doğal çekim alanlarına sahilptir.ve derslerde aktif ol.bildiğin konuyu söylemekten çekinme.ama basarini kimseyi ezmek için kullanma.
Popüler olmak bence insanların senin yaninda huzurlu ve rahat hissetmesidir.sana guvenmesidir.
erkek arkadaş meselesine gelince .. Birinden hoşlanmak,birini sevmek bir duygudur ısmarlama olmaz.
sevgiler
Ne olmuş gözlüklüysen şurada 5.50 6.00 numara miyop biri olarak söylüyorum ki kendinle ve gözlüğüyle barışık biriyim :) Niye utaniyorsun ya ne fazlası var onların ?Çok teşekkür ederim hepinize. Yararlı tavsiyeleriniz için. Benim zaten hani popüler olup tüm okul beni tanısın diye bir amacım yoktu. Sadece etrafımda bir arkadaş grubu olsun istedim.
Bu arada çok haklısınız ama yani şimdş ben sınıfta saçmaladım berbat ettim bundan sonra özgüvenli gelirsem ne olacak ki benim hakkımda ki yanlış düşünceleri değişmeyecek muhtemelen. Ve ben onların aklında çekingen saçmalayan utangaç gözlüklü kız olarak kalıcam.
Ne olmuş gözlüklüysen şurada 5.50 6.00 numara miyop biri olarak söylüyorum ki kendinle ve gözlüğüyle barışık biriyim :) Niye utaniyorsun ya ne fazlası var onların ?
Hep lise dizileri itiyor ozendiriyor boyle arkadaş gruplarinaBen gözlüğümle barışığım gerçekten hatta ben gözlüklü halimi daha çok beğeniyorum benim burada vurgulamak istediğim ben insanların beni sevmesini istedim kızlı erkekli bi arkadaş grubu olsun ve hayat güzel geçsin istedim.
Sanırım bu sadece ailede oluyor :) yani ailem beni çok seviyor ve prenses gibi davranıyor :) ama maalesef çevreye bi geliyorum özgüvensiz ve ezik bi tip oluyorum ben bundan sonra özgüvenli gelsemde onlar beni böyle bilecekler ve arkadaş olmaya çalışmayacaklardır :/
Hep lise dizileri itiyor ozendiriyor boyle arkadaş gruplarinaeglenmene bak geciyor akiyor günler su gibi dönüşü yok ne ara 12 olup ygsye hazirlaniyorum diyeceksin.. Kafaya takılacak şeyler değil bunlar. Kağanı bunlarla yorup sıkıntı etme opuyorum hayatta basarilar
Çok teşekkür ederim hepinize. Yararlı tavsiyeleriniz için. Benim zaten hani popüler olup tüm okul beni tanısın diye bir amacım yoktu. Sadece etrafımda bir arkadaş grubu olsun istedim.
Bu arada çok haklısınız ama yani şimdş ben sınıfta saçmaladım berbat ettim bundan sonra özgüvenli gelirsem ne olacak ki benim hakkımda ki yanlış düşünceleri değişmeyecek muhtemelen. Ve ben onların aklında çekingen saçmalayan utangaç gözlüklü kız olarak kalıcam.
o kızların düşünceleri umrunda olmasın, kim ki onlar? son derece önemsiz insanlar. Sen kendin gibi ol, kendini sev ve kendine güven, bu sayede sana benzeyen kişileri kendine çekersin, eğer senin gibi kişiler hiç yoksa da en iyisi bu olur çünkü hiç arkadaş kötü arkadaştan çok çok daha iyidir. Ben de lisenin son iki yılını neredeyse hiç arkadaşsız geçirdim ve derslerime odaklanıp her yerde birinci oldum ve hedefimdeki üniversiteyi kazandım.
Ayrica bu yaşta gözlüğü garip bir şey gibi görüyor olabilirsin ama üniversiteye geçtiğinde net olarak göreceksin ki o birçok kişiye yakışan çok şık bir aksesuar. Ben de senin yaşındayken gözlükten kaçıp lens takıyordum ama şu an derslerde falan gözlük takıyorum ve herkes çok yakıştığını söylüyor, özellikle erkekler çok beğeniyorÖnemli olan kendine en yaķışan modeli seçmek.
Ben gözlüğümle barışığım gerçekten hatta ben gözlüklü halimi daha çok beğeniyorum benim burada vurgulamak istediğim ben insanların beni sevmesini istedim kızlı erkekli bi arkadaş grubu olsun ve hayat güzel geçsin istedim.
Sanırım bu sadece ailede oluyor :) yani ailem beni çok seviyor ve prenses gibi davranıyor :) ama maalesef çevreye bi geliyorum özgüvensiz ve ezik bi tip oluyorum ben bundan sonra özgüvenli gelsemde onlar beni böyle bilecekler ve arkadaş olmaya çalışmayacaklardır :/