Evet hala satışı var. Bu kadar vesvese yapacak bir şey yok. Biliyorum kötü bir durum ama sen iyi dsüşünmeye başla ve kitabı oku. Oldukça gaza getiriyor insanı. :) Ben de baya olumlu etki bıraktı. Hep istediğim ama bana çok uzak ihtimal gelen şeyleri yaşadım birer birer. Hem de düşündüğüm gün içerisinde. Mucize gibi bir şey. Kendine güven. İçini hep sevgiyle doldur. Sana geri gelir tüm o sevgi, hem de kat kat fazlası. :)
o kitabı bende aratırıcam tam olarak adını yazarmısın
2,5 yıl önce arkadaşımla bulunduğumuz şehirdeki avm ye gidiyoruz..Yolda eski sevgilim için ( ayrılalı 20-25 gün olmuştu) keşke onunla karşılaşsak yanında arkadaşları da olsa , onun sandığı aksine merhaba der elini bile sıkarım oda donup kalır olmuştuSadece 20 dk sonra avm ye girdiğimizde karşılaştık yanında arkadaşlarıda vardı...Elini sıktım.. Merhaba dedim Donup kaldı
Ya çok ilginç gerçekten gün içerisinde sohbet ediyoruz tam bu konuları konuşuyoruz arkadaşımla akşama burda onunla ilgili bi şey görüyorum bi kaç gün önce de olmuştu en basitinden örnek vereyim dedim :)
Ya da durup dururken yolda biri gelir aklıma ya da sabahtan gelmiştir yolda karşılaşırız
ay bu bende işlemiyor valla çok dikkat ettim neyi istediysem hep tersi olmuştur bu hayatta
bende hiç görmediğim birini günlerce veya aklımda bile olmadan birden aklıma gelen kişileri o gün mutlaka yolda görürüm..yada bi şekilde haberiini alırım..
o yüzden sevmediğim kişiler aklıma gelincedua ederim lütfen görmiyim diye..
ama aklıma gelince..görmeme şıkkım olmuyoo
buda allahın bi hikmeti heralde
Çekim yasası mı itim yasası mı bilmiyorum ama bendeki ,birşeyleri istemezken de aslında istiyormuşuz.Yani borcum var aman aramaısnlar vs diye düşünüyorsunuz ister istemez bir bakmışsın 2 3 gün sonra telefonda alacaklı.
İşte arada bana olan da bu.Amannn öyle olmasın diye düşündüğüm şey başıma geliveriyor hemen.
Acaba icimizden gectigi icin mi o olay oluyor yoksa o olay olacagindan mi icimize doguyor? Bence daha cok icimize dogmasindan kaynaklaniyor yoksa gelecegi goruyoruz iddiasina varmis oluruz ister istemez..
Hele kadinlarin aldatildigi hissi yokmu...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?