daha dün yaşadım.misafirlerim gelecekti.onlara tatlı ikramını eski tabaklarda mı yoksa yemek takımının tabaklarında mı yapsam kararsız kaldım.içimden bir ses "eski tabakları kullan yoksa oğlun kırar" dedi.hatta onun kırması gözümde bile canlandı.sonra bir şey olmaz ya diyerek yemek takımının tabaklarını kullandım ve sonuçğlum bir tabak kırdı.
buaralar çok taktım ben buna kızlar...mesela bişeyi hayal ediyosunuz yıllarca aylarca günlerce falan hatta olmuş gibi hayal ediyosunuz sonra aynı şeyi yaşıyosunuz bunu bikaç kere yaşadım...mesela eski sevgilimleyken hep aldatılma şarkıları dinlerdim sanki bunu yaşamış gibi üzülüp ağlardım ve sonunda da bu oldu.....yıllar geçti tabi aradan....hatta bununla ilgili mevlana demişki" gül düşünürsen gülistan ,diken düşünürsen dikenlik olursun" demiş....başlıkta gördüğünüz gibi bu sözde var" neyi düşünürsen onu çağırırsın"...bununla ilgili örnekleriniz varmı arkadaşlar çok merak ediyorum bu konuyu konuşmak istiyorum sizlerle..bence gerçekten allahın mucizesi bu...kendimi nasıl hayal ediyosam aynısını bir zaman sonra yaşıyorum genelde..mesela hep kendimi türbanlı hayal ederdim bunu çok istiyodum çünkü düşüne düşüne bunu çağırdm galiba çekim yasası bu olsa gerek ve şimdi kapalıyım..buda bir örnekti...sizlerde örnmekleriniz paylaşırmısınız
Tam tersine. Bi'konuda olabilecekleri kafamda tasarlarım ve her seferinde hep düşünmediğim ihtimaller olurO kadar bütünleştim ki bu konuyla "şu kötü ihtimali de düşüneyim de olmasın" dediğim zamanlar oluyor :97:
ben iş düşünüyorum ama yinede bulamıyorum niyeki?...
Konunun tamamını okuyamadım ama bir şey sormak istiyorum. Hz. Osman'ındı yanlış hatırlamıyorsam bir sözü var. "Allah nasip etmeyeceği şeyin hayalini kurdurmaz."
siz ne düşünüyorsunuz bu konuda? yani bir şeyi gerçekten çok istersek sanki o şey olmuş gibi hayal ederek yaşarsak gerçekten olur mu ki?
canım şimdiye kadar ufak tefek istekleri hep Allahtan istedim hayal ettim oldu çok şükür
ama uzun zamandır istediğim,hayal ettiğim bir şey var Hz.Osman'ın bu sözünün arkasına sığınarak istiyorum hep.Benim için imkansız görünse de senin için imkansız yok Allahım o yüzden ısrarla istiyorum diye dua ediyorum.Ve duamın kabul olacağına da çok inanıyorum sadece doğru zaman gelmedi daha
canım şimdiye kadar ufak tefek istekleri hep allahtan istedim hayal ettim oldu çok şükür
Ama uzun zamandır istediğim,hayal ettiğim bir şey var hz.osman'ın bu sözünün arkasına sığınarak istiyorum hep.benim için imkansız görünse de senin için imkansız yok allahım o yüzden ısrarla istiyorum diye dua ediyorum.ve duamın kabul olacağına da çok inanıyorum sadece doğru zaman gelmedi daha
evet kabul olmuyor diye bişey yok derler hep sadece doğru zamaninşallah dualarımız hayırlısıyla kabul olur ben de şizofren gibi sanki o istediğim şey olmuş gibi hayal ederek yaşıyorum bazen çok kaptırıyorum kendimi ama olsun buna değer
neye ınanırsan bırgün onu yasarsın.. şöyle bır durum var bence..ne istedıgın önemli yanı olabılecek bırsey mı..??
olacak ıs var olmayacak ıs var.. bırsey cok asırı ıstersın veya süreklı hayal edersın ama olmazsa ıste ozaman sonuc cok büyük hayalkırklıgı olur..
yanı bence önemli olan, ıstedıgın seyın gerceklıgı ..
bilmem anlatabıldım mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?