Deneyimli ablalarım bi kitap tavsiyesi istiyorum sizden
Neyi düşünürsen onu yaşarsın olayına inanıyorum sanırımHayattan dahada zevk almak adına bi kitap okuyup bunu geliştirmek istiyorum..Önerileriniz??
Deneyimli ablalarım bi kitap tavsiyesi istiyorum sizden
Neyi düşünürsen onu yaşarsın olayına inanıyorum sanırımHayattan dahada zevk almak adına bi kitap okuyup bunu geliştirmek istiyorum..Önerileriniz??
"Deneyimli abla" mıyım tartışılır :) Ama ben bu konuyu ilk 13 yıl önce akaşa yayınlarının "%100 düşünce gücü" isimli kitabından okuyup öğrenmiştim. Küçük örneklerle başlar ve gitgide örnekleri daha büyük (daha ciddi konular) olur. Her bir bölümü okumayı bitirdiğinde de bölüm sonunda toparlayıcı cümleler yazılıdır. Bu da aslında o bölümü okuyup sindirdiğin zaman beynine yerleşmeye başlamış olan düşüncelerin cümleleştirilmiş halidir. "Beynine yerleşmek" derken de kimse seni hipnotize etmiyor bu arada :) Zaten okudukça aslında bu inanışın/felsefenin (adına ne derseniz) doğru olduğunu fark ediyorsun. Sonra basit konular üzerinden kendi hayatında denemeye başlıyor insan, sonra da görüyor ki yazılanlar doğru. Ondan sonra da konuya olan inancın ve yoğunlaşmanla doğru orantılı olarak yaşadıkların/ yaşamak istediklerin alıp başını gidiyor.
Ben o kitabı tavsiye ederim sana, hem ilk başlangıç için kafa karıştırıcı olmaz. Hem de okuması sıkıcı değil, aksine zevklidir.
hatta bu kitabı dönem dönem tekrar okumak lazım...
ben kişisel gelişim için bi kitap sormuştumadı aylin bana hayattan zevk almayı öğreten kitap
Ama ben bu konuyu ilk 13 yıl önce akaşa yayınlarının "%100 düşünce gücü" isimli kitabından okuyup öğrenmiştim.
Ben o kitabı tavsiye ederim sana, hem ilk başlangıç için kafa karıştırıcı olmaz. Hem de okuması sıkıcı değil, aksine zevklidir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?